counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

5 речей, які призводять до чорної смуги у житті


Переглядів: 29


5 речей, які призводять до чорної смуги у житті

Навіть найуспішніші та найудачливіші люди іноді стикаються з чорною смугою. Щоб убезпечити себе від проблем, необхідно знати, що саме може призвести до низки невдач.

Іноді люди плутають чорну смугу з простою втомою або апатією, позбутися яких можна за допомогою ефективної медитації. Не варто перебільшувати проблеми: постарайтеся оцінювати ситуацію тверезо і не впускати у своє життя страх. Не всі неприємності варто розцінювати як критичні.

Як визначити чорну смугу

Є кілька особливостей, які допоможуть вам на ранньому етапі відрізнити чорну смугу від простої негаразди або невдалого збігу обставин.

Чорна смуга починається спонтанно. Вона як грім серед ясного неба. Їй не передує відчуття змін: вона приходить раптово і перетворює все хороше на погане саме тоді, коли ви цього не чекаєте.

Затишшя перед бурею. Іноді перед чорною смугою все дуже спокійно. Ні добре, ні погано — якось середньо, без емоцій. Ви розслабляєтесь, а потім отримуєте удар долі.

Вона торкається майже всіх сфер життя. Якщо на зміну успіху прийшла темрява, то пані удача може залишити вас у всіх сферах відразу. Проблеми розпочнуться і в коханні, і на роботі. Абсолютно все буде обтяжувати і дратувати вас.

Причини появи чорної смуги

Головна причина — це погана енергетика. Усі основні причини призводять саме до зниження рівня позитивних хвиль довкола нас. Коли біополе слабшає, це призводить до енергетично тріщин, затемнення аури людини. Через це починається чорна смуга.

1. Негативні емоції. Йдеться насамперед про заздрість, агресію, про бажання помститися комусь. На перший погляд це нешкідливо, але навколо людини, яка заздрить і злиться, утворюється щільне кільце негативу. Це дуже небезпечно. Енергетика не просто страждає від таких думок та бажань, а руйнується. П'ять ефективних способів допоможуть вам позбутися заздрості та її наслідків.

2. Негативні установки. Налаштування відрізняються від думок тим, що вони є постійними. Навіть коли ви думаєте про щось інше, вони продовжують діяти у підсвідомості. Практично кожна людина має такі установки, але всі вони небезпечні по-своєму. Позбутися їх можна, якщо постійно нагадувати собі про те, що ви — успішна та удачлива людина.

3. Проблеми зі здоров'ям. Це одна з найбільш очевидних ознак того, що чорна смуга може наступити будь-якої миті. Хвороби спустошують енергетичні запаси людини. Звичайно, це залежить від багатьох факторів, але в більшості випадків погане самопочуття та неправильний спосіб життя дуже погано позначаються на успіху.

4. Почуття провини. Це дуже страшне почуття, яке руйнує людину зсередини, наражаючи її на велику небезпеку. З виною необхідно боротися, тому що вона не йде просто так. Якщо ви зробили щось погане, постарайтеся заспокоїти себе тим, що все зроблено, що нічого назад не повернути. Попросіть вибачення за свої вчинки і постарайтеся виправити скоєне, але не докоряйте себе.

5. Неправильне оточення. Люди, які з вами працюють чи живуть, можуть бути не просто енергетичними вампірами, а прихованими ворогами. Одна річ, коли заздрите ви, а інша річ, коли заздрять вам. Ви можете не помічати цього, але наслідки будуть. Визначити заздрісника чи ворога іноді буває практично неможливо, тому намагайтеся ретельно обирати найближче оточення.

Чорна смуга приходить стрімко та непомітно, а ось боротися з нею буває нелегко. Щоб швидко вирішити проблеми в такий складний період, вам знадобиться допомога трьох популярних способів миттєво залучити удачу. Головне — пам'ятати про те, що за проблемами завжди слідує період підйому.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-1,9034810066223-/ /-pc-/
Top