counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

11 простих ритуалів щасливої людини


Переглядів: 26


11 простих ритуалів щасливої людини

Наше життя надто динамічне, але навіть найзайнятіші люди можуть приділяти увагу важливим простим ритуалам, які помітно полегшать їм життя. Ці ритуали не вимагають підготовки та виконуються у процесі повсякденних турбот.

З давніх-давен найпопулярнішими були ритуали на молодик. В окремій нашій статті ви можете ознайомитися з ними, щоб навчитися залучати любов, удачу, гроші та виконувати свої бажання.

11 простих ритуалів

Головне у нашому житті — це щастя. Воно приходить поступово і не є причиною успіху, а наслідком позитивної енергетики. Домогтися цього можна багатьма способами, проте найпростішим буде використання коротких ритуалів щодня. Вони покращать ваш настрій і приваблять до вас Фортуну.

Ритуал 1: коли вранці ви вмиваєтесь, то уявіть, як ви змиваєте весь негатив із себе. Подумайте про те, що сонливість йде разом із водою і залишає ваше тіло. Усього зробити непрохідно мінімум три повторення. Потім подивіться у дзеркало та посміхніться самі собі.

Ритуал 2: прокидаючись вранці, перевертайте подушку. Це символ того, що ви починаєте новий день, перегортаючи сторінку свого життя та залишаючи всі проблеми позаду.

Ритуал 3: викидаючи старі речі, з якими вам шкода розлучатися, уявляйте, ніби ви позбавляєтеся негативу. Це популярна техніка, яка ґрунтується на східній філософії. Старі речі зберігають негатив, а вам він зовсім не потрібний, правда?

Ритуал 4: перед важливою зустріччю обов'язково подивіться у дзеркало. Якщо його немає, знайдіть своє відображення у вікнах чи стеклах автомобілів.

Ритуал 5: під час прийому їжі, щоб вона засвоювалася краще, намагайтеся уявляти, як енергія рівномірно розподіляється між кожною клітиною вашого організму.

Ритуал 6: щоб фінансовий успіх слідував за вами, постійно тримайте монетку у себе в кишені.

Ритуал 7: перед важливою справою на зразок іспиту, ділової зустрічі, походу до лікаря, відкривайте двері завжди лівою рукою. У той самий момент, коли ви входите, уявляйте свій тріумф, успіх, успіх.

Ритуал 8: виходячи з дому, одягайте взуття спочатку на ліву, а потім на праву ногу. Це ж стосується будь-якого одягу — починайте з лівого рукава чи штанини.

Ритуал 9: після того, як ви прокинулися, повторюйте собі певні приємні слова щодня. Ознайомтеся з нашими афірмаціями на кожен день, щоб активізувати свою енергетику правильно.

Ритуал 10: перед сном відкрийте вікно і скажіть про себе: «Дурні мили, йдіть, а хороші, прийдіть». Ваш сон буде міцнішим, а шанс того, що ви побачите поганий сон, значно знизиться.

Ритуал 11: коли хтось намагається вас провокувати і викликає негативні емоції, подумайте про те, як ви рятуєте цю людину від біди, уявіть, як вона посміхається. Не варто відповідати на агресію агресією, інакше все може погано закінчитися.

Не забувайте про ці ритуали, адже вони дуже прості та не вимагають зайвого часу на виконання.

Будьте щасливі та кохані. Читайте наші любовні гороскопи, щоб приваблювати це почуття у своє життя та насолоджуватися ним. Пам'ятайте, що все починається з правильних думок та любові до самого себе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
/-0,54733300209045-/ /-pc-/
Top