counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

6 найнебезпечніших днів у жовтні 2022 року


Переглядів: 76


6 найнебезпечніших днів у жовтні 2022 року

Найнебезпечніші дні жовтня — це дні, коли вам варто бути гранично обережними. Астрологи та експерти в галузі біоенергетики розповіли про те, які небезпеки на нас чекають у другий місяць осені і як можна обійти їх стороною.

Усі шість небезпечних днів жовтня сконцентровані будуть наприкінці місяця. Це надає їм ще більше небезпеки та непередбачуваності, адже вони йдуть один за одним. У такі періоди не можна забувати про використання оберегів та талісманів удачі. Дивіться в обидва і дотримуйтесь простих рекомендацій експертів.

22 жовтня — з'єднання Венери та Сонця

Перший несприятливий день буде лише 22 числа. Він відзначиться небезпечним аспектом Венери та Сонця. З'єднання означає, що два об'єкти виявляться по одну сторону від Землі. Венера та Сонце почнуть боротьбу за вплив, що виллється у різкі перепади настрою. У такі дні, як цей, краще не робити необдуманих вчинків і не провокувати скандалів. Навіть найдрібніша сварка може швидко перерости у справжню війну. Будьте добрішими цього дня і ні з ким не сперечайтеся, навіть якщо ви будете впевнені на сто відсотків у своїй правоті.

23 жовтня — перехід Венери в Скорпіон знак

З 23 жовтня по 15 листопада планета перебуватиме у Скорпіоні. Венера почне повільно втрачати свої сили, позбавляючи нас удачі дедалі більше. Сам цей день буде дивним, оскільки енергетика Венери породить у нас сумніви та страхи. У нас з'явиться потяг до лінощів і бажання скинути відповідальність на чужі плечі. Зрозуміло, краще цього не робити, оскільки це може спровокувати шквал проблем.

25 жовтня — приватне сонячне затемнення в Скорпіоні

Друге неповне сонячне затемнення пройде під керуванням Скорпіона. Це означає, що 25 жовтня можуть статися незворотні події у сфері кохання, з якими нам доведеться просто змиритися.

Не варто цього дня розповідати людям про свої плани та амбіції. На тлі занепаду Венери приватне затемнення стане ще небезпечнішим, ніж могло б бути. Багато людей відчують 25 числа якийсь неприємний внутрішній укол — незрозумілий внутрішній голос, який може пустити нас неправильним шляхом. Шостому почуттю цього дня краще не довіряти.

28 жовтня — повернення Юпітера на Рибний знак

Цього дня планета-гігант повернеться до Риб, де залишиться аж до 19 грудня. Наше натхнення пропаде, через що багатьом захочеться залишити розпочату раніше справу. Само собою, чинити таким чином 28 числа або в найближчі пару місяців точно не варто. Не бійтеся перешкод на шляху та вирішуйте проблеми максимально швидко, не прибираючи їх у далеку скриньку. Це і буде головним секретом збереження щастя цього дня.

29 жовтня - перехід Меркурія на Знак Скорпіона

Скорпіон не гармоніює з Меркурієм, тому такий перехід не принесе нам майже нічого доброго. «Майже», тому що в цей день і в цілому протягом усього періоду перебування планети в цьому Знаку до 16 листопада, нам буде трохи простіше займатися отриманням нових знань. Чого варто побоюватися найбільше, так це подорожей та спонтанних поїздок на автомобілі та інших видах транспорту. 29 жовтня краще побути вдома і нікуди не їхати без мети.

Ще цього дня бажано не витрачати зайвих грошей на себе. Помірні витрати на сім'ю та будинок дозволені, але астрологи все одно радять сильно не захоплюватися.

30 жовтня — початок ретро-фази Марса

Через цю подію кінець осені та початок зими пройдуть далеко не найвдалішим чином для тих, хто налаштований на швидкий успіх. Марс у слабкій ретро-позиції означає, що поспішати категорично заборонено. 30 жовтня також не варто робити поспішних висновків та ризикувати фінансами, витрачати час на марні заняття. Цього дня багато хто з нас втратить мотивацію та волю до перемоги. Більшість людей стануть агресивнішими, не готовими до компромісів. Будьте добрішими, щоб не втратити хорошу репутацію у дружбі, на роботі та в бізнесі.

Експерти вважають, що багато хто з нас наприкінці жовтня через всі ці негативні події втратить здатність чинити по совісті. Не виключено, що наші темні сторони характеру візьмуть гору над світлими. Не дозволяйте цьому статися, що б не відбувалося у вашому житті і яким би несправедливим не здавався навколишній світ.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути ст....
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки — магічні істоти, які рятують своїх господарів від пожеж, передбачають хвороби та катаклізми, забирають ....
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,33945083618164-/ /-pc-/
Top