counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

Закони везіння: від чого залежить наш успіх


Переглядів: 54


Закони везіння: від чого залежить наш успіх

Випадковості не випадкові — закони везіння існують насправді. Успіх залежить від певних факторів, знаючи які, ви зможете зробити фортуну своєю постійною супутницею.

Багато звикли вважати, що успіх — це тимчасове явище. Але насправді все з точністю навпаки. Везення — процес, що підпорядковується своїм суворим законам. Знання, які ви отримаєте, прочитавши цю статтю, відразу змінять ваше уявлення про життя і особистий успіх в цілому.

Від чого залежить наш успіх

Дослідження парапсихологів у цій галузі показують, що успіх — це не що інше, як закономірність випадкових подій, які безпосередньо залежать від психології людини. Є й езотерична точка зору, яка наполягає на тому, що примхливу фортуну можна залучити різними способами. Кожна думка частково вірна. Але для того, щоб зрозуміти закони, за якими в нашому житті то є, то відсутнє везіння, необхідно на кілька хвилин забути про все, що вам відомо, і підготувати свою свідомість до нової інформації.

Багато хто вважає, що на успіх впливає карма. Але згадайте, скільки разів ви самі задавалися питанням про те, чому у світі повно безчесних везунчиків і праведних невдах? Начебто людина безмежно добра і чуйна, але навіть у цьому випадку достаток Всесвіту обходить його стороною. Справа в тому, що успіх навіть побічно не торкається питань моралі та віри.

Удача, або, як її часто називають, примхлива фортуна, — це ухилення у бік певної події, що призводить до сприятливого результату. Везення — це частота, з якою ці події приходять у ваше життя. Удачлива людина — це людина, у якої добре налаштована частота прийому. Налаштувати себе на хвилю удачі та достатку можна за допомогою 18 законів везіння, які висловлені в принципах поведінки.

Закони везіння

Спостерігайте за своєю поведінкою. Позначте події, які суперечать встановленим закономірностям удачі, і змініть свій звичний спосіб життя. Через місяць ви помітите значний прорив, тоді як перші зміни будуть прослизати вже через тиждень.

1. Подарунки долі. Часто можна зустріти людей, які нарікають на долю. Нічого у них не виходить і нічого у них не виходить. Насправді такі люди просто не вміють приймати знаки Всесвіту і не беруть до уваги вдалі обставини. Якщо ви з тих, хто пройде повз знаменитість і не попросить автограф, побоюючись отримати відмову, — ви самостійно відштовхуєте від себе удачу. Потрібно лише проявити хоча б мінімум активності. Коливання стопорять ваш успіх.

2. Щоб не пропускати щасливий випадок, необхідно позбутися тривоги. Кожен має проблеми, про які варто подумати. Але не треба присвячувати цьому щохвилини. Щасливчики відводять цьому мінімум часу.

3. Розслаблення.Порядок хороший у міру, а не коли навколо вас тотальний контроль і на все є чіткий план. Життя рухливе і мінливе. Спонтанність — ось ключ до успіху. Живіть моментом — тут і зараз.

4. Заслужена нагорода.Себе потрібно любити. Успішні люди відзначають усі свої перемоги, досягнуті навіть мінімальними зусиллями, і заслужено винагороджують себе за виконану роботу. У той час як невдахи лають за кожен промах. Візьміть на озброєння народну мудрість, яка говорить: сам себе не похвалиш — ніхто не похвалить.

5. Сильні сторони. У кожної людини є сильні сторони. Хтось бере кмітливістю, хтось — чарівністю, а хтось — хитрістю. Замість того, щоб ламатися в зачинені двері, подивіться, чи немає запасних ходів. Успіх — це пошук найлегшого шляху.

6. Відчувати момент. Не найкраща перспектива — рватися в бій і перетягувати канат, коли є час для того, щоб вибрати слушний випадок. Щасливі люди вміють відчувати слушний для активних дій момент.

7. Вихід за рамки.Стереотипи, за якими живе суспільство, диктують свої правила. Замість того, щоб довіряти чуткам та неперевіреній інформації, пробуйте самі. Якщо ви захочете, то всі обмеження зваляться. Тільки ви завершите свою долю.

8. Підвищена самооцінка. Невдахи, як правило, — невпевнені у собі люди. На тлі щасливчиків їх виділяє стриманість та боязкість. Успішна людина не боїться уславитися невігласом, ледарем чи хамом, кажучи: «Ну і що? З ким не буває? У будь-якому випадку виграє той, хто не пасує перед труднощами і не боїться вчитися на помилках.

9. Уявіть собі ситуацію: ви старалися, працювали, а від вас відвернулися просто тому, що ви надто хороші. Когнітивний дисонанс, правда? Так само і успіх не розуміє, чому вона до вас прийшла, а ви все чекаєте на неприємності. Радійте щасливому випадку, і він обов'язково повернеться знову, покликавши кілька компаньйонів.

10. Необгрунтовані висновки. Невдахи роблять вбивчу помилку, вважаючи, що якщо до них прийшла удача, то обов'язково за щось. Успішні люди просто насолоджуються моментом. Значить, так мало бути. Пошуки істини часто псують щасливу мить, коли б почати діяти, а не докопуватися до витоків і причин.

11. Будь-яке задоволення можна звернути у звичний спосіб життя, в рутину. Поки нове не стало звичкою, воно приносить щастя, але як тільки стає частиною життя — перетворюється на щось побутове та безрадісне. Життя динамічне і вимагає постійного виходу за межі своєї зони комфорту. Так, там тепло і затишно, але дуже нудно.

12. Робота з невдачами. Не потрібно детально відпрацьовувати та згадувати свої помилки. Висновок, який ви зробили вперше, добре обдумавши ситуацію, є корисним і показовим. Решта самоїдства лише з головою занурює вас у негативну енергетику. Везунчики шукають нові можливості — та нові помилки.

13. Особиста відповідальність. Перекладати відповідальність на інших — останнє заняття. Не потрібно звинувачувати у ваших промахах людей, події, долю — звинувачуйте себе. У ваших руках знаходиться ваше особисте щастя, за яке ви відповідальні передусім перед собою.

14. Щаслива аура. Все просто: віра у своє невдач притягує невдачі, тоді як надія на краще приваблює удачу. Віра визначає вашу подальшу долю, тому будьте обережні, працюючи з цією потужною зброєю.

15. Боротьба із собою.Не можна йти відчайдушно, зовсім не зважаючи на власну думку. Якщо ви йдете проти себе, ламаєте свою унікальність і не приймаєте себе таким, яким ви є, то невдачі вас занапастить. Щастя полягає у прийнятті свого внутрішнього світу, своїх потреб та бажань. Навчіться робити так, як ви хочете.

16. Оптимізм. Одна звична і всім знайома річ може трактуватися по-різному. Для песиміста склянка завжди наполовину порожня. І так у всьому. Навчіться помічати позитивні деталі. Зробити звичні дрібниці вдалими можливостями легко. Достатньо дивитися на все через призму оптимізму.

17. Виправдані ризики. Всесвіт всіма силами повідомляє вам про те, що ваше життя скоро зміниться, а ви боїтеся змін? Їх не варто боятися. Звичайно, немає жодної гарантії, що ви вийдете переможцем з будь-якої гри, але ховаючись і відкладаючи можливості, ви так і не зможете дізнатися, а щоб могло бути. Пам'ятайте, що при оптимістичному підході перед вами відчиняться всі двері.

18. Казка для дорослих. З самого дитинства нам показували дорослих, у яких повно проблем, вони серйозні та похмурі. Спочатку ми їх боялися, а тепер боїмося бути щасливими. Щастя не визначається суспільним статусом, як успіх не залежить від грошей. Успішні люди не бояться поводитися як діти та жити миттю, тому можуть не вписуватися у звичні рамки. Але це єдиний шлях до щасливого життя.

Успіх безпосередньо залежить від нас. Змінивши манеру поведінки, яка, швидше за все, є підробленою та нав'язаною, ви зможете поглянути на світ по-новому. Виявляється, все влаштовано напрочуд просто, і Всесвіт, як і везіння, живе за своїми законами. Зрозумівши і прийнявши їх, ви знайдете щасливе життя. Успіхів,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-0,65029907226562-/ /-pc-/
Top