counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Як навчитися зчитувати енергетику іншої людини: 4 простих поради


Переглядів: 55


Як навчитися зчитувати енергетику іншої людини: 4 простих поради

Уміння зчитувати чужу енергетику допоможе вам краще розуміти мотиви та цілі інших людей. Так ви зможете вловити зацікавленість, закоханість, негатив, наявність проблем. Експерти розповіли, як цьому навчитися.

Раніше ми розповідали про ознаки , за якими ви завжди можете обчислити людину з поганою енергетикою, проте далеко не завжди погані вчинки та слова можуть сказати про людину досить багато. Тут дуже важливо мати досвід та навичку зчитування біополя, який допоможуть розвинути поради, описані нижче.

Пізнайте себе

Якщо ви не дізнаєтеся про свою власну енергетику, то чужу прочитати не зможете і поготів. Щоб зрозуміти свою енергетичну основу, вам необхідно стежити за своєю поведінкою, настроєм та емоціями. Той стан, в який ви повертаєтеся найчастіше, і є цією основою. Так ви навчитеся керувати своїм біополем, щоб ніхто не зміг змусити вас вийти зі стану балансу.

Почніть з найпростішого

Експерти радять розпочати практику зчитування енергетики з тренувань на свійських тварин. Намагайтеся частіше спостерігати за зміною настрою ваших вихованців. Це допоможе зрозуміти основи. Слідкуйте за їхніми звичками, рухами, очима. Те ж саме можна робити з маленькими дітьми, адже вони також мають чисту і непорочну енергію.

Продовжуємо спостереження

Заведіть файл на комп'ютері або телефоні або окремий зошит, у якому записуватимете свої думки, але вже щодо дорослих людей — друзів, родичів, знайомих. Спирайтеся на інтуїцію та свій власний настрій поруч із цими людьми. Записуйте все найголовніше — відчуття занепокоєння, радості, умиротворення тощо. Описуйте енергетику людини найточніше, використовуючи зрозумілу вам мову. У майбутньому ви зможете проаналізувати свої записи та порівняти їх із новими відчуттями. Згодом ваші навички будуть ставати краще і краще.

Наступний крок — аналіз незнайомців

Після того, як ви зрозуміли, що можете читати поточний стан душі близьких та знайомих вам людей, настає час для спроб прочитати енергетику тих, з ким ви не знайомі. Дуже добре, якщо ви зможете перевірити свої припущення на практиці. Це зручно для тих, хто, наприклад, працює з людьми, постійно спілкуючись із новими клієнтами. Допустимо, ви є інструктором з водіння або вчителем.

Щоразу, коли ви зустрічаєте нового учня або клієнта, спробуйте зчитувати про нього первинну інформацію на основі інтуїції та спостережень. Запам'ятовуйте, що ви відчули, щоб у майбутньому, коли ви краще дізнаєтеся про цю людину, звіритися з припущеннями. Якщо ваші прогнози щодо зчитування енергетики точні хоча б у 8 випадках із 10, це можна вважати чудовим результатом.

Види енергії людини

Аналізуйте людей за принципом поділу, описаним далі. Так вам буде простіше класифікувати своїх знайомих та зрозуміти самих себе.

Дзеркало. Такі люди відбивають енергію, отриману від співрозмовника. Такі люди під час спілкування з кимось негативним відразу починають випускати негативну енергію. З позитивними людьми вони, навпаки, починають випромінювати позитив.

Вампір. Ці люди мають труднощі із заповненням внутрішніх сил. Саме тому вони «присмоктуються» до інших. Вони провокують людей на сварки, скандали, випромінюють негатив та не відпускають своїх жертв. Після спалаху негативу у людини-вампіра здіймається настрій і з'являється бадьорість.

Стіна. Це непробивні люди, яких не може засмутити чи вибити з колії майже ніщо. З ними буває важко, тому що вони слабо розвинені почуття емпатії.

Людина-вантаж. Ця людина дуже схожа на вампіра, але вона забирає енергію інших людей не за допомогою сварок і проблем, а просто перебуваючи поряд. Такі люди часто скаржаться на життя, просять допомоги і люблять нав'язуватися.

Енергоприймач. Це той тип людей, про яких говорять: «Все вбирає в себе». Це люди, яких легко розвеселити та засмутити.

Людина-фільтр. Ці люди вбирають у себе все добре і погане, але не залишають це в собі, як людина-приймач. Вони пропускають енергію, залишаючи для себе лише найкраще.

Людина-донор. Подібних людей не так багато. Вони більшість часу діляться тим, що є у них. Вони є найчистішими джерелами позитиву серед дорослих.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
більше матеріалів
/-0,38327980041504-/ /-pc-/
Top