counter
Стрічка новин
Вибрати все
10 Травня
9 Травня
Всі новини...

Нумерологія: що говорить про людину дата її народження


Переглядів: 60


Нумерологія: що говорить про людину дата її народження

Завдяки знанням з нумерології, сьогодні кожен з нас може не тільки краще зрозуміти себе, але й знайти своє покликання, а часом і любов до всього життя. Але спочатку необхідно дізнатися, що несе в собі дата вашого народження.

Як розрахувати число свого народження?

Це зробити дуже просто. Припустимо, людина народилася 10 листопада, тобто в 11 місяць, а роком її народження став 1987 рік. Усі числа треба скласти таким чином, щоб отримати однозначне число:

1+0+1+1+1+9+8+7=28, 2+8=10, 1+0=1. Це і є кількість народження цієї людини. Таке число прямо впливає на характер нарівні з числом імені та числом Долі.

Значення чисел народження

1: це — перше число, отже, з позитивних якостей виділяються хоробрість, мужність, лідерське начало. Тим не менш, людині Одиниці можуть бути притаманні агресивність, впертість, висока імпульсивність. У таких людей дуже розвинена сила волі, є творче мислення, і досить часто вони виділяються своєю унікальністю

2: люди з цим числом народження дипломатичні і мають здатність вирішувати суперечки, в них відзначається дар переконання. З негативних якостей нумерологи виділяють надмірну скрупульозність та педантичність. Зазвичай люди з таким числом миролюбні, щирі, досить скромні та добре взаємодіють з іншими людьми.

3: уособлює талант і натхнення, дає своєму володарю такі якості, як життєлюбство та оптимізм. Досить часто у людях Трійки простежується егоцентризм і вміння прощати. Іноді вони не доводять справи до кінця через нестачу цілеспрямованості чи мінливого настрою. Носії цього числа вміють краще за інших самовиражатися. Тим не менш, кожна людина має таланти і за допомогою нумерології ви можете дізнатися про них.

4: до позитивних якостей відносять зосередженість і рішучість людей з числом народження 4. Іноді помітні надмірний консерватизм і впертість, часом навіть дріб'язковість. Практичні і методичні у всьому, ці люди чуйні і мають гарні манери. Моральні цінності для них не на останньому місці.

5: допитливість та схильність до досліджень, прогресивність, новаторство — всі ці якості відносяться саме до людей керованим числом 5. Так, вони нетерплячі, запальні і навіть іноді нервозні. Але саме вони часом виявляються найрозвиненішими в класі і легко схоплюють новий матеріал. Також їм не позичати волелюбності та критичності.

6: помітно розвинені почуття обов'язку, чесність та безкорисливість. До негативних якостей відносять прагнення панувати над іншими або навпаки апатичне бажання сидіти вдома. Іноді ці суперечливі риси стикаються у людині Шістки. Люди з цим числом дуже прив'язані до сім'ї, мають тверді переконання та не байдужі до чужих проблем.

7: незалежні та спостережливі, схильні до аналізу та усамітнення, ці люди можуть бути надто гордими, підозрілими і багато часу приділяти самокопанню. Вони гарні своїм розвиненим інтелектом, почуттям власної гідності. Будучи певною мірою перфекціоністами, вони часто страждають від того, що світ не хоче жити за їх розпорядком дня і складеним заздалегідь планом.

8: вольовий характер і цілеспрямованість людей з числом народження 8 доповнюються марнославством і часом цинічністю. Досить часто вони не просто схильні до влади, а й справді пригнічують оточуючих. Але вони більше за інших мають розважливість, організованість і авторитет в очах інших. Вони активні та вимогливі.

9: мають такі позитивні якості, як милосердя, співчуття, але часом вони надмірно ідеалістичні та релігійні. Багато в чому вони розкидаються, імпульсивні, навіть марнославні. Ці люди мають таланти в мистецтвах, які можуть доводити ідеалу і досконалості, але головне — не занапастити їх.

Багато правителів зверталися за допомогою нумерологів, оскільки і знання про числа сягають корінням у глибоку давнину і часом допомагають знайти своє призначення у житті. Усього доброго,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та рішучи....
Гороскоп від Анжели Перл на 10 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 10 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
За прогнозами відомого астролога Анжели Перл, п'ятниця, 10 травня 2024 року, обіцяє бути світлим, щасливим та ....
Сон у ніч з 9 на 10 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 9 на 10 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
10 травня о 4:55 розпочнеться третій місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Павла Глоби на 10 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 10 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Свіжий гороскоп на 10 травня 2024 року від Павла Глоби надасть можливість кожному дізнатися, який день чекає н....
Гороскоп на 10 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 10 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Не довіряйте вашій особистій інформації нікому, а також інформації про ваших родичів У громадських місцях уник....
більше матеріалів
/-0,30268597602844-/ /-pc-/
Top