counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Нумерологія успіху: ваше персональне число удачі


Переглядів: 65


Нумерологія успіху: ваше персональне число удачі

Весь наш світ є набором цифрових послідовностей, закономірностей і взаємозв'язків. Щоб дізнатися про свою долю і знайти свою формулу удачі, достатньо лише ознайомитися з нумерологією — наукою про енергетику чисел.

Персональна кількість успіху

У кожного з нас є своє число-покровитель, яке нумерологія трактує по-особливому. Розрахувати його легко — для цього знадобиться не більше хвилини. Для розрахунку вимагатиме дата народження, а також перша літера вашого імені. Нехай перша літера імені буде А, а дата народження 5.12.1974.

Щоб дізнатися кількість вашої удачі, необхідно скласти останню цифру дня з останньою цифрою місяця — у нашому випадку це 5+2=7.

Якщо рік народження парний (закінчується на 2, 4, 6, 8, 0), то додаємо до долі одиницю. У протилежному випадку віднімаємо одиницю. Ми маємо непарний рік, тому 7+1=8.

Якщо перша буква імені приголосна, то вам необхідно додати до отриманого числа 2. У випадку з голосною буквою нічого не робимо. У нашому прикладі – не додаємо нічого. Наше число успіху — вісім.

Пам'ятайте про те, що якщо у вас вийшло 10 або 0, то беремо за число удачі одиницю, адже нуль у нумерології означає небуття та порожнечу.

Що означає кількість успіху

1: вам не страшні труднощі та перепони, ви хоробри та безстрашні. Уникайте стресів і не допускайте агресії зі свого боку.

2: ви щирі і добрі, але не зловживайте цими почуттями, коли важливо виявити твердість. Ваша стихія — це вирішення важких, заплутаних завдань, які потребують витримки.

3: ви оптиміст, якому характерна гарна уява. Найкращий шлях для вас — творчість. Уникайте зайвих витрат і проявів егоїзму як особистого, так і у відносинах.

4: для людей, покровителем яких є четвірка, характерна повільність і практичність. Уникайте дріб'язковості та жадібності, а пошукати себе краще там, де важлива матеріальна сторона питання.

5: успіх принесе спокій і вдумливий підхід. Ви новатор та дослідник, ваш шлях — це новітні технології. Головне, виявляючи ініціативу, продумувати дрібниці, інакше фонтанування ідеями обернеться порожнім звуком.

6: не варто прагнути управління людьми, ймовірно, це не ваш шлях. Нумерологи радять вам приділяти більше уваги дому та сім'ї або знайти себе у волонтерстві.

7: ви спостерігач, а також любите ручну працю. Успіх і успіх принесе або спілкування з людьми, або кропітке творче хобі. Не замикайтеся в собі та не переставайте шукати свій шлях.

8: ваша сила в гармонії. Ви сильні духом, цілеспрямовані і працьовиті, але при досягненні цілей ваша марнославство може перешкодити вам. Не забувайте про інших, щоб не залишитися святкувати перемоги на самоті.

9: ваша сила полягає в допомозі оточуючих. Але не можна робити це на шкоду собі, Удача з вами, поки ви добрі та чуйні до миру та в міру. Намагайтеся знайти золоту середину, віддаючи і отримуючи щось натомість.

Кожна кількість удачі несе своєму власнику поради та застереження. Нумерологія як наука існує більше 2000 років, тому не нехтуйте досвідом, накопиченим її послідовниками.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та рішучість допоможуть вам подол....
більше матеріалів
/-0,4298939704895-/ /-pc-/
Top