counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

Як інформація з Інтернету впливає на наше життя


Переглядів: 20


Як інформація з Інтернету впливає на наше життя

Інформація в 21 столітті стала потужним потоком, який ми не в силах сприймати правильно і ефективно. Найбільше інформації зараз можна черпати в інтернеті. Її надлишок може бути небезпечний для нашого біополя і життя в цілому.

Інтернет — це не тільки тролінг, спам та шахраї. Навіть просто вбираючи інформацію з мережі, ми можемо нашкодити собі. Інтернет - палиця про два кінці. Він може бути корисним, але може зіпсувати настрій, привести до проблем з енергетикою.

Раніше було краще

Це той самий випадок, коли раніше дійсно було краще, адже люди отримували інформацію суворо дозовано, адже вона поширювалася повільно: через листи, від інших людей.

Потім з'явився телевізор, радіо, а за ними прийшов в наше життя і інтернет. Він перевернув все з ног на голову. У нього є безліч плюсів, але є і мінуси, про які важливо пам'ятати всім і кожному.

Головні небезпеки інформації з Інтернету

Перше, на що варто звернути увагу, — не якість інформації, а її кількість. Інтернет повний реклами, непотрібних новин. Він по праву може вважатися альтернативною реальністю, адже людина в інтернеті може працювати, відпочивати, розважатися, наживати друзів і ворогів. Інформаційні потоки настільки потужні, що ми часом просто не можемо їх усвідомити. Ми перестали цінувати щось хороше або лякатися від чогось поганого. Все перемішалося. Це призвело до того, що люди стали більш черствими.

Проблеми з пам'яттю. Швидкий доступ до будь-якого виду інформації привів до того, що багато хто з нас перестав вчитися, запам'ятовувати, записувати щось. Все можна дізнатися по клацанню миші. Люди стали менш продуктивними в плані навчання. Колишнього потужного стимулу для того, щоб думати і розмірковувати, більше немає.

Інформація — це і спілкування. Якщо в реальному житті ми можемо просто не спілкуватися з кимось, то в інтернеті постійно вискакують повідомлення про відповідь на наші коментарі. Це бувають токсичні та гнівні фрази. Якщо ви бажаєте, щоб спілкування в інтернеті було приємним, вам потрібно спілкуватися там тільки з темами, з ким ви часто спілкуєтеся в реальному житті. В іншому випадку ви постійно натикатиметеся на токсичних людей.

Надлишок інформації призводить до прокрастинації. Згадайте себе на роботі. Варто тільки на секунду відволіктися на соціальні мережі, як тут же пролітає непомітно хвилин десять. Нескінченна стрічка новин поглинає час і увагу. Це призводить до втрати концентрації в роботі, зниження продуктивності. Саме тому намагайтеся фільтрувати свої підписки, відписуючись від тих груп і спільнот, які нам просто не потрібні.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-0,19966506958008-/ /-pc-/
Top