counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Скандинавські обереги своїми руками: швидкий щит від будь-якого лиха


Переглядів: 259


Скандинавські обереги своїми руками: швидкий щит від будь-якого лиха

Нерідко на життєвому шляху зустрічаються недоброзичливці, а деякі ситуації обертаються неприємними наслідками. Зробити своє життя вдалим можна за допомогою рун і рунограм, які допоможуть відвести біду і скоригувати долю.

Рунічні стави та руноскрипти — символи, які активізують енергію природи і Всесвіту, закликаючи її на допомогу в важку хвилину. Руни з давніх-давен активно використовуються в багатьох езотеричних ритуалах: на них ворожать, за допомогою них приваблюють удачу, з них створюють сильні обереги. Кожен рунічний символ несе в собі духовну енергію, а з'єднання рун перевищує потужністю багато магічних предметів. Оберіг з правильно підібраними рунами в стані відвернути будь-яку біду і виконати заповітні бажання.

Скандинавські обереги від будь-якого лиха

1. Альгіз — головний захисник, який споконвіку використовували для вибудовування щита, наносячи знак на амулети, зброю та будинки.
2. Іса — крижаний щит, здатний заморозити негатив, зупинити негативний вплив, нейтралізувати псування. Рунічний символ активно допомагає і в боротьбі з внутрішніми демонами: шкідливими звичками, страхами, комплексами і душевним болем.
3. Тейваз — руна наповнює могутністю і мужністю. У минулому її активно використовували воїни, наносили на зброю, оскільки вважали, що захист, посилений руною, ніщо не зможе подолати.
4. Турісаз — руна як захисту, так і напади. Сила руни здатна відбити будь-які нападки заздрісників, а також допомогти в помсти. Руну наносять з метою захиститися від ворогів і насиланих прокльонів.
5. Наутиз — символ вогню, який стане надійним оберегом від будь-якого лиха, якщо людина володіє собою і вміє керувати емоціями. Імпульсивні люди можуть постраждати від її сили.
6. Зв'язування Наутіз-Соулу-Наутіз — потужний захист від псування і змов. Рунограму краще наносити на тіло або особисті речі.
7. Зв'язування Беркана-Ейваз-Беркана — непробивний щит, що вкриває від зла, ненависті і пристріту.
8. Зв'язування Феху-Соулу-Одал-Вуньо — рунічний став на охорону і благополуччя. Охороняє матеріальні блага, будинок, а також створює поле успіху, залучаючи гроші і достаток.
9. Зв'язування Іса-Кано-Халагаз-Кано-Іса — дзеркальна зв'язка, яка відображає негатив, спрямовуючи його на недоброзичливців.
10. Зв'язування Турісаз-Тейваз-Турізас— зашита від хаосу, беззаконня, брехні, зради, ворогів, різних катаклізмів. Невидима перешкода для чужої волі.11. Зв'язування Тейваз-Альгіз-Одал-Альгіз-Тейваз — Рунограма оберігає будинок і членів сім'ї. Покликана зберігати вогнище, дітей та сімейне щастя.
12. Зв'язування Альгіз-Райдо-Альгіз — рунічний став закликає вищі сили, які охороняють від аварій, катастроф, стихійних лих.

Як наносити рунічні символи

Скандинавські обереги своїми руками: швидкий щит від будь-якого лиха

Найголовніше при роботі з рунами — знати їх точне застосування і вміти правильно наносити. Щоб захистити від ворогів і неприємностей себе або своїх близьких, знак можна намалювати на фотографії або прямо на шкірі. Також його можна вишити на одязі або намалювати на амулеті.

Захисні стави для будинку і сім'ї можна нанести на паркан, стіни, двері. Щоб захистити майно та особисті речі, обережну руну малюють на папері і ховають в таємне місце. Наприклад, для захисту машини руноскрипт можна покласти в бардачок, а для захисту від бідності mdash; в гаманець.

Активізація рунічного оберегу

Рунічний символ стане оберегом лише після активізації. Без цього малюнок працює впівсили. Активізація необхідна для того, щоб познайомити руну з господарем, відкрити його думки і настроїти енергетику.

Візьміть сіль, воду, свічку та ароматичну паличку — це символи чотирьох стихій, які вдихнуть в оберіг життя. До малюнку руни необхідно піднести кожен предмет, попросивши його про допомогу. Після доберігу потрібно доторкнутися долонею, щоб передати йому частину енергії.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів
/-0,35189199447632-/ /-pc-/
Top