counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

8 способів екстреного захисту біополя


Переглядів: 30


8 способів екстреного захисту біополя

Часом контакт з неприємною людиною відбувається раптово. В такому випадку нам потрібно дуже швидко захиститися від атаки. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, як це можна зробити.

Найкращий спосіб захистити себе від негативної енергії — перестати спілкуватися з токсичними людьми. Пам'ятайте про ознаки таких людей і способи протидії їм. Вони можуть з'явитися на вашому життєвому шляху раптово, а потім раптово зникнути.

Душ

Якщо негативний контакт стався раптово, але через максимум п'ять-шість годин ви зможете дістатися до будинку, ви можете почекати деякий час, а після прибуття додому прийняти душ. Коли ви митиметеся, уявляйте, як ви змиваєте з себе негатив, який отримали від неприємної людини. При цьому можна проговорити: Зла змиваю, як вода змиває бруд. Так зникне між нами зв'язок».

Якщо вам потрібно дуже швидко зняти негатив, яким вас заразила токсична людина, спробуйте вмитися. Вмийтеся холодною водою три рази, промовивши в кінці ті ж слова, що наведені вище. Це повинно допомогти, але тільки робити це потрібно якнайшвидше — не пізніше ніж через 15 хвилин після контакту.

Молитви

Віруючі люди можуть прочитати «Отче наш» або Псалом 90. Це дуже сильні молитви, які проганяють всяке зло і допомагають нам налаштовуватися на позитивну хвилю. Всім іншим можна звернутися з змовами до матінки-природи: Благодатна матінко, очисти мене від всього темного і поганого, з ким довелося мати справу. Врятуй мене від втрати сил і впевненості, змий всі печалі і негативні думки.

Духовні практики

Можна також користуватися мантрами на зцілення від негативу, . Всі ці методики не є взаємовиключними. Якщо ви будете використовувати разом, ефект тільки посилиться. Їх величезний плюс в тому, що ви можете використовувати їх відразу після спілкування з неприємною людиною mdash; практично в будь-якому місці.

Прибирання в будинку

Бує так, що хтось заряджає вас негативом прямо у вас вдома. У такому разі експерти настійно рекомендують зробити прибирання. Зовсім не обов'язково витрачати на це кілька годин, прибираючи кожну порошинку. Достатньо протерти підлогу, прибрати пил і навести лад, викинувши все непотрібне.

Відпочинок

Найкращим чищенням буде заняття улюбленими справами вдома. Якщо на вас було скоєно «енергетичний напад» в п'ятницю, постарайтеся як слід розслабитися в вихідні або після роботи в інший день зайнятися тим, що ви любите найбільше.

Виїзд на природу

Накопичений за день або за тиждень негатив можна зняти виїздом на природу. Якщо біля вашого будинку є ліс, сходіть погуляти туди, якщо ви відчуваєте, що в вас зараз міститься висока концентрація негативної енергії.

Ароматерапія

Якщо у вас є ефірні олії і спеціальна лампа, спробуйте скористатися ними, щоб наповнити домашню атмосферу приємним запахом. Найкраще очищає чакри і проганяє негатив запах цитрусових: лимон, апельсин, грейпфрут. Сюди можна віднести хвойні запахи, м'яту, евкаліпт. Якщо немає аромалампи, то ви можете запалити ароматичні палички з таким запахом. Ваше біополе очиститься приблизно за 15-20 хвилин. Найголовніше, що вам по суті нічого не потрібно буде для цього робити.

Камінці-талісмани та прикраси

Є кілька каменів, які швидко можуть очистити вашу ауру від негативу. До таких відносяться місячний камінь, білий кварц, смарагд, лазурит, аметист. Просто візьміть такий камінь і потріть його руками. Він забере на себе все погане. Прикраси з срібла зроблять те ж саме. Найкраще вбирає негатив срібний перстень.

У кожного з нас бувають періоди високої чутливості, в які ми стаємо особливо вразливими. Раніше експерти сайту dailyhoro.ru розповідали про те, як захистити свою енергію в періоди високої чутливості. захистити своє біополе в такі моменти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
більше матеріалів
/-0,39808106422424-/ /-pc-/
Top