counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

Написано зірками: як знак зодіаку може допомогти обрати місце проживання


Переглядів: 1313


Написано зірками: як знак зодіаку може допомогти обрати місце проживання

Люди цікавляться астрологією упродовж багатьох сторічь. Коли ми замислюємося над майбутнім, то завжди шукаємо якісь метафізичні знаки, які допоможуть нам ухвалювати правильні рішення.

Проте сьогоднішній процес пошуку відповідей серед зірок відрізняється від того, що було ще тисячу років тому. TikTok, онлайн-часописи та інші джерела інформації завалюють нас мудрістю від сузір'їв, які, начебто, допомагають нам ухвалювати правильні рішення кожного дня. 

Попри те, що ми пояснюємо власні чесноти розташуванням сузір'їв, не всі знають, що вони ж здатні визначити найкраще для нас місце проживання. 

Нещодавно на платформі з пошуку житла SpareRoom почав працювати астролог, який підкаже, у якому місті вам рекомендують жити зірки... Деякі рекомендації можуть здивувати.

Телець – Новий Орлеан

Новий Орлеан – батьківщина джазу та смачних страв. Це місто має багато спільного з "тільцями", адже вони також обожнюють гарну музику та їжу. 

Це місто з високою культурою барів та клубів стане чудовою домівкою для тих, хто народився між 20 квітня і 20 травня, адже вони здебільшого щирі та доброзичливі. 

Візитівкою цього міста є щорічний вуличний фестиваль весни та родючості "Марді Гра", упродовж якого "тільці", які обожнюють відвідувати бари задля спілкування з людьми, отримають все, про що так довго мріяли.

Овен – Лас-Вегас

Через жагу до пригод "овни" часто опиняються в цікавих ситуаціях, а де може бути цікавіше за Лас-Вегас?

У світовій столиці розваг "овни", напевно, задовольнять свою жагу, але під час цілодобових розваг не варто забувати про ризики ігрової залежності.

Але ж тут є не лише азартні ігри. У Вегасі вдосталь найвишуканіших у світі готелів і концертних залів, а ще клубів із яскравим нічним життям. Тому "овни" тут, напевне, знайдуть щось собі до душі.

Водолій – Ґластонбері

Якщо необхідно обрати якусь подію, що ототожнюється з "водоліями", це має бути Ґластонберський фестиваль. Це чи не найбільша подія, де вони мають можливість продемонструвати всім власну несхожість на інших, незалежність та об'єднатися з однодумцями.

Проте, попри товариський характер, "водоліям" треба усамітнюватися, і це також легко зробити під час такого величезного фестивалю з десятками полів із гамаками й майданчиками для медитації та зцілення. 

Містечко Ґластонбері відоме своєю духовністю, тому його й обрали для організації такої події. Тутешня магічна аура чудово пасує "водоліям", які завжди готові дослухатися та обговорювати духовні питання.

Скорпіон – Единбург

Унікальне поєднання галасливих мистецьких виставок зі стриманою атмосферою Единбурга створюватиме "скорпіонам" чи не найкращі умови для життя.

Народжені під цим знаком зодіаку поважають кордони, а право на особисте життя для них є священним. Саме тому Единбург є найкращим містом, адже тут є величезна кількість затишних книгарень та кафе, а культурні пам'ятки задовольнять навіть найвибагливішого до творчості "скорпіона". 

Та й похмура погода шотландської столиці підійде замріяним представникам цього зодіакального знака, які віддають перевагу спілкуванням у приміщені, аніж на вулиці.

Лев – Лондон

Лише в Лондоні "лев" почуватиметься в центрі уваги.

Той, хто принаймні одного разу відвідав англійську столицю знає, що там є чим займатися впродовж усього дня, що чудово пасуватиме до жвавого характеру типового "лева". У Лондоні є все: крамниці, нічні клуби, музеї, концерти й ще багато цікавого. Розваги в Британії буквально ніколи не зупиняються. 

Менше місто просто не здатне задовольнити гіперактивні апетити "лева", це до снаги лише одному з найдинамічніших міст світу.

Діва – село

"Діви" різко контрастують із "левами", оскільки полюбляють спокійне життя. Представники цього сузір'я цінують можливість перебувати на самоті і завжди знають, чим себе розважити – вони читають, пишуть або насолоджуються тишею. 

Авжеж, це доволі загальна порада, але "діви" часто тягнуться до затишку та зелені. 

Саме тому представники цього зодіакального знака зможуть насправді "відключитися" від світу лише під час прогулянки на природі, наприклад, у загадковому лісі або будь-якій сільській місцевості.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-0,22190308570862-/ /-pc-/
Top