counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

10 небезпечних знахідок: речі, які не можна підбирати


Переглядів: 181


10 небезпечних знахідок: речі, які не можна підбирати

Щоб разом із знайденою річчю не придбати хвороби, невдачі та негаразди, слід знати, які забуті предмети не можна піднімати. Радість набуття від них буде недовгою, а ось вирішення проблем займе дуже багато часу.

Є кілька причин, з яких іноді краще проігнорувати знахідку і пройти повз:

Предмети особистого побуту вбирають у собі енергетику власника. Хвороби, негативні думки та проблеми, які переслідували колишнього господаря, перейдуть до нового власника.
Річ могла бути залишена на вулиці з метою позбавлення від псування чи пристріту. Найчастіше псування наводиться за допомогою будь-яких предметів, і в ході ритуалу з позбавлення негативного впливу людина забирає такий предмет подалі від свого будинку і «забуває» на вулиці. Тому знайдений предмет буде наповнений темною енергетикою; піднявши його, ви завдасте собі енергетичного удару - псування перейде до вас.
Деякі предмети підкидаються спеціально з розрахунком на те, що якась людина їх підніме: так люди намагаються позбавитися невдач або недуг, передавши їх іншому. Піднявши такий предмет, ви заберете собі чужі негаразди.
Знахідки, які не можна піднімати
Деякі предмети найчастіше використовуються в недобрих цілях, а значить, їхнє придбання напевно принесе в життя нового господаря проблеми. Щоб зберегти своє здоров'я і не залучити невдачі, слід проходити повз такі знахідки, не торкаючись до них.

Залізні гроші. Металева монета легко вбирає будь-яку енергетику, як позитивну, так і негативну. Позитивна енергія перетворює монету на талісман — але талісман навряд чи залишать на вулиці. Куди ймовірніше, що в монету виплеснули негатив, а потім викинули, щоб цієї руйнівної енергії позбутися. Крім того, ще наші пращури помічали, що знайдені гроші ніколи не обіцяють збагачення: незабаром після знаходження невеликої суми грошей ви ризикуєте втратити набагато більше.

Золоті прикраси. Дорогоцінний метал легко піддається магічному впливу, тому прикраси із золота або срібла часто використовують у приворотах, при наведенні псування та пристріту. Кільця, особливо обручки, залишають на вулиці, щоб розпрощатися з проблемами в особистому житті. Примірка знайденої прикраси призведе до негативних наслідків навіть у тому випадку, якщо колишній власник втратив його випадково. Метал взаємодіє з енергетичним полем господаря та знає багато про його життя. Носіння чужої прикраси змінюватиме ваше власне біополе, доставлятиме дискомфорт і заважатиме вашій самореалізації.

Саморобні речі: ляльки, статуетки, м'які іграшки. Такі речі найчастіше виносять з дому з метою позбутися псування. Імовірність того, що річ просякнута негативною енергією, особливо велика, якщо ви виявили її на перехресті або в місцях, які не користуються популярністю. Така знахідка здатна принести у ваш будинок розлад, хвороби та матеріальні проблеми.

Голки та шпильки. Гострі металеві предмети легко заряджаються негативною енергією, тому рідко на вулиці випадково. Цілком ймовірно, що хтось використав голку або шпильку як оберег, а потім втратив. Такий предмет насичений негативною енергією, бо захищаючи свого власника, він приймає енергетичні випади на себе. Дотик до знайденої голки призведе до того, що весь негатив, який недоброзичливці призначали попередньому господареві, стане вашим.

Натільний хрестик. Хрестик тісно пов'язаний із долею людини. Він запам'ятовує всі вчинки людини, погані та добрі. Приміряючи чужий хрестик, людина разом із ним «одягає» чужу долю. Вважається, що навіть легкий дотик до знайденого хреста призведе до того, що людина візьме на себе чужі гріхи.

Ключі. У ритуалах ключ часто використовується для того, щоб замкнути нещастя, а потім викидається. Людина, яка знайшла предмет, «відчинить» зачинені двері та приверне у своє життя негаразди. Знахідка становить особливу небезпеку, якщо ключ виявили у водоймі.

Браслети із ниток. Вони часто використовуються як обереги і захищають господаря, вбираючи в себе негативну енергію. Зазвичай такі браслети не губляться випадково: вони рвуться і падають з руки господаря в той момент, коли насиченість негативом досягла свого піку і оберіг більше не може виконувати захисну функцію. Доторкнувшись до такої речі, ви зазнаєте себе сильного негативного впливу.

Дзеркала. Дзеркала здавна вважалися небезпечними предметами. Дзеркальна поверхня має пам'ять: вона вбирає енергетику людей, яких відображає, і подій, свідком яких стає. Цю енергетику дзеркало поширює на всіх, хто потім позначиться на ньому. Тому щоб не допустити у своє життя негатив, пройдіть повз знайденого дзеркальця.

Гребінці. Гребінці постійно взаємодіють з енергетикою власника, яка багато в чому залежить від його думок, способу життя та вчинків. Тому, піднімаючи гребінець, ви ризикуєте зарядитися негативною енергією: невідомо, якою людиною був її господар до вас. Крім того, над гребінцями часто читають змови і використовують їх у приворотах.

Годинник. Відомо, що в той момент, коли людина відходить інший світ, зупиняється і його наручний годинник. Цей предмет має найтісніший зв'язок з біополем людини. Тому піднявши таку знахідку, ви порушуєте цілісність свого енергетичного поля та ризикуєте забрати собі хвороби та проблеми колишнього господаря.

Ігноруючи сумнівні предмети, ви вбережете своє здоров'я та благополуччя. Пам'ятайте, що несподівана знахідка може спричинити втрати в інших сферах життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
більше матеріалів
/-0,375-/ /-pc-/
Top