counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як притягувати до себе гроші та удачу: енергетичні закони успіху


Переглядів: 50


Як притягувати до себе гроші та удачу: енергетичні закони успіху

Кожен хоче бути успішним, але далеко не все знає, як цьому сприяти. Вже давно було вироблено 7 енергетичних законів, які допоможуть досягти успіху, а також постійно зберігати гроші та удачу.

Кожен із 7 енергетичних законів успіху можна висловити коротко і ясно декількома пропозиціями, однак у них міститься велике духовне значення. І не має значення, відомо вам про них чи ні. Це закони Всесвіту, отже, вони впливають на вас у будь-якому випадку. Але експерти знають, як і що треба зробити, щоб ці закони працювали на вас, а не проти вас.
1. Закон тяжіння
Закон тяжіння свідчить, що таке притягує таке, а енергії, які резонують один з одним, зливаються. У момент досягнення мети люди перебувають у піднесеному стані, а енергія перемоги є позитивною і притягує ще більше перемог. Але коли людина починає ставитися до свого становища як до належного, а до грошей як до способу вирішення всіх проблем, все обертається проти нього. Щоб використати закон тяжіння у своїх цілях, варто згадати, як це досягти бажаного, і постаратися ніколи не забувати це почуття.

2. Закон дозволу
Коли людина тільки починає свій шлях до успіху, йому щиро цікаво дізнатися, які випробування та нагороди приготувало життя. Він прагне досягнення цілей, отримує досвід без будь-яких суджень і очікувань. Але в міру того, як випробувань стає все більше, природний потік інформації про себе та про життя змінюється у відповідь на реакції ураження. Щоб залучити гроші та удачу, треба усвідомити, що межі успіху не існує. Потрібно дозволити випадково просто статися, а також не забувати заохочувати себе за нові перемоги і не чинити опір особистісному зростанню. Наявність нових випробувань забезпечить нові успіхи.


3. Закон достатку
Закон достатку дозволяє усвідомити, що єдиний спосіб отримати більше — це цінувати те, що є, не концентруючись на відсутності якихось благ. Почуття подяки окупається сторицею. Хто шукає тільки хороше у своєму житті та знайомий із мистецтвом виваженої оцінки, заохочує це гарне зростати.

4. Закон обдуманого твору
Універсальний закон ґрунтується на прийнятті того, на що спрямовується енергія. Дуже часто, коли фінансове становище стає стабільним, з'являється почуття, що «досяг» кінцевого пункту і більше не потрібно жодних зусиль. Це фатальна помилка. Насправді кожна людина постійно створює та відтворює свій успіх. Ми є у постійному стані становлення. І якщо активно не підтримувати цей зріст, то своїми руками можна штовхнути себе в прірву.

Щоб використовувати цей закон для зміцнення матеріального становища, слід розглядати його як нескінченну, але приємну роботу, творчий рух. Іноді необхідно переоцінювати увагу та енергію, знаходити те, що підтримає професійне зростання, і докладати зусиль, щоб цього досягти.

5. Закон відчуженості
Закон відчуженості не говорить, що необхідно відмовитися від матеріального світу, стати відчуженим чи стримувати свої амбіції. За цим законом потрібно звільнитися від тягаря залежності (від грошей, статусу, успіху, чужої думки, речей) та завищених очікувань. Зацикленість на результаті не збільшує шанси на досягнення цього результату, а навпаки, віддаляє людину від її цілей.

6. Закон чистої потенційності
Цей закон допомагає відкрити свій розум усьому, що може принести успіх. Згодом можна почати ставитися до своїх здобутків як до повсякденного продовження минулого, але це призводить до накладання обмеження на безмежні можливості, які дарує життя. Щоб стати успішнішим, необхідно розглядати кожну можливість як початок нової захоплюючої історії, яка нічим не обмежена. Спробувати нове. Регулярно піддавати себе новим ситуаціям і дізнаватися раніше про незвідані аспекти життя.

7. Закон полярності
Закон полярності вказує на те, що кожна ситуація і кожен аспект життя мають дві сторони. Усі складаються з полярних сторін. Експерти радять завести невеликий блокнот, щоб вести список позитивних подій та періодично перечитувати їх, тим самим фокусуючи увагу на хорошому.

Наш світ складний для розуміння, але це не означає, що ми не можемо наблизитись до стану усвідомленості. Знайти сенс життя не так складно, як про це звикли думати. Важливо дотримуватися універсальних законів, яким підпорядковується наше життя, щоб не блукати безкрайніми просторами Всесвіту без жодних орієнтирів. Успіхів,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Тамари Глоби на 25 квітня 2024 року попереджає про можливі значні зміни у житті цього дня Рекомен....
більше матеріалів
/-0,43231916427612-/ /-pc-/
Top