counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Скажи «Так» своїм мріям: практика досягнення цілей, доступна кожному


Переглядів: 18


Скажи «Так» своїм мріям: практика досягнення цілей, доступна кожному

Виконати мрію може кожен із нас, якщо почне діяти прямо зараз, а не чекати, доки доля надасть цей шанс. Мрії, якщо не робити жодних кроків до дії, не збудуться, а значить, настав час змінювати життя на краще.

Виконати мрію можна безліччю способів: намалювати карту бажань, читати змови, загадувати бажання на падаючу зірку, проводити складні багатоступінчасті ритуали. Насправді виконання мрії починається з дії, коли людина розуміє, що їй потрібно обов'язково стати і зробити перший крок назустріч бажаному. Експерти сайту пропонують познайомитися з практикою, яка допоможе за короткий термін не просто згадати про свою мрію, а й здійснити її, виконуючи послідовні дії.

Як навчитися виконувати мрії
Перш ніж бігти в невідомому напрямку, важливо зосередитися на простій думці про те, чого ж справді вимагає душа. Просте, здавалося б, питання, насправді може забрати багато часу. Визначитись з метою важливо, адже вона буде тією самою точкою відправлення в унікальну подорож під назвою «Скажи «Так!» своєї мрії».

Спочатку треба написати план. У ньому будуть відзначені всі мрії, які хочеться здійснити, а потім з нього методично викреслюють все, що не потрібно на даний момент часу, або впорядковують всі пункти, щоб створити уявні сходи успіху. На папері створюють покрокову інструкцію, яка допоможе швидко здійснити задумане.

Після того, як план складено, а з цією справою не можна поспішати, можна починати діяти. Кожен крок, і навіть половина кроку будуть вести до того, що важливо, і будуть тим двигуном, який дозволить втілити в життя навіть те, що страшно уявити і дуже дорого.

Виконання бажань — ціла наука, яка, втім, дається всім, хто хоче навчатися та розвиватися. План складено, і тепер залишається лише зробити все можливе для його втілення в життя. Декому потрібні додаткові навички — їх також заносять у чек-лист, щоб не прогаяти жодної маленької деталі в механізмі досягнення поставлених завдань.

Практика з виконання заповітного бажання
Після того, як план складено, і в ньому за пунктами розписані події, його закріплюють на видному місці. Щодня починають із перегляду чергового пункту, а потім налаштовуються на успіх, вимовляючи перед дзеркалом фрази, що мотивують перемогу в черговій справі.

Виконавши навіть найменшу справу, обов'язково хвалять себе і подумки уявляють те саме бажання, до якого було зроблено ще один впевнений крок. Така мотивація програмує на нові досягнення та перемогу, не дозволяючи згорнути з наміченого шляху та кинути все через страх чи невпевненість.

Бажання, хоч би яким воно було, також варто написати великими літерами і помістити на чільне місце, щоб кожен день нагадувати собі про те, що життя зміниться на краще, а ще одна мрія ось-ось стане реальністю.

Кожна мрія варта втілення в життя, і всім, хто мріє, потрібна мотивація. Для того, щоб мета стала очевидною та досяжною, її потрібно чітко уявляти, залишивши розмиті «хочу грошей» тим, хто ще не визначився. Чітке розуміння мети дозволить швидко знайти спосіб досягти її без побоювань та страхів, щодня роблячи крок назустріч своєму щасливому майбутньому.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
більше матеріалів
/-0,30895590782166-/ /-pc-/
Top