counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

4 кроки до спокою та розуміння себе від Майстра Шаолінь


Переглядів: 158


4 кроки до спокою та розуміння себе від Майстра Шаолінь

У кожного з нас бувають у житті моменти, коли ми розуміємо, що досягли багато чого, але все одно чогось не вистачає. Йдеться про спокій та розуміння себе з духовного погляду. Майстер Шаолінь розповів, як прийти до цього найшвидше, щоб стати щасливішим і мудрішим.

Між людиною та щасливим життям завжди є безліч перешкод, але саме нездатність зрозуміти себе робить нас безпорадними та слабкими. Описані кроки допоможуть вам виправити це раз і назавжди.

Не поспішайте
Навіть якщо ви нічого не робите, насолоджуйтесь кожною хвилиною вашого життя. Якщо ви поспішайте кожен день вашого життя, весь шлях пролетить непомітно. Ви не зрозумієте, навіщо з'явилися на світ і яке ваше призначення. Навчіться не поспішати. Це найважливіше, і цього навчають у школах Шаоліня.

Робіть те, що любите
Тільки в цьому випадку людина може стати сильною і щасливою. Коли людина займається нелюбою, це пожирає її зсередини. Він стає менш продуктивним, йому складніше боротися зі страхами, він сповнений сумнівів і зневіри. Про спокій і розуміння себе в такому разі не може йтися.

Намагайтеся отримувати життєвий досвід самі
Є шаолінська притча про те, як людина хотіла зійти на гору, щоб побачити світ із її вершини. Він щодня думав про те, як це бути там нагорі. Ось якось він наважився вирушити в дорогу, щоб зійти на гору. По дорозі він зустрів мандрівника, який розповів йому, як він підіймався на гору і що там побачив. Потім зустрів ще одного, а потім іншого. В результаті, поговоривши з безліччю людей, він зрозумів, що після того, як з ним поділилися своїми історіями багато людей, йому зовсім не обов'язково підніматися на вершину гори. Він так і не наважився піднятися на гору, про що почав жалкувати через довгі роки.

Намагайтеся самі підніматися у цю гору. Якщо ви хочете стати успішним вченим, дійте. Якщо вам хочеться спробувати себе у спорті – спробуйте. Не слухайте тих, хто вже цим займався, адже їхні погляди є глибоко суб'єктивними. Пережитий особисто досвід дуже цінний, чи він позитивний чи негативний.

Не ототожнюйте себе з кимось чи чимось іншим
Запам'ятайте раз і назавжди, що ви є унікальними. Вам не потрібно комусь наслідувати, ким би не була та чи інша людина. Якщо ви хочете знайти щастя, то потрібно шукати його в собі. Тільки так шлях до вершини для вас буде цікавим та повним приємних моментів.

Насамкінець експерти радять вам дотримуватися принципів усвідомленості. Це дуже важливо, адже в стані усвідомленості людина чудово розуміє, що їй необхідно від життя зараз. Прийняття рішень полегшується у рази. Як результат - ви зможете економити багато часу на шляху до вершини просвітління.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
більше матеріалів
/-0,25160002708435-/ /-pc-/
Top