counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

7 помилкових установок, що притягують негативних чоловіків


Переглядів: 27


7 помилкових установок, що притягують негативних чоловіків

Чи знайома вам ситуація, коли ви зустрічаєте нового чоловіка і вам здається, що саме з ним все буде по-іншому? Коли ви думаєте, що ось з цією людиною ви не повторюватимете минулі помилки і зможете побудувати міцний союз? Але виходить у результаті все навпаки. Токсичні стосунки завдають ще одного удару нашій самооцінці, і поступово ми починаємо втрачати віру в те, що взагалі зможемо зустріти гідного партнера. І що більше у нас з'являється таких негативних думок, то простіше нам потім стати жертвою чоловіка-нарциса чи егоїста.


У чому причина цього нескінченного кола відносин, що не складаються, і «не тих» чоловіків, які з'являються в житті? Найчастіше проблема криється у наших власних думках та хибних установках. Ось деякі з них:

 

1. «Інші визначають мою самооцінку»

У жодному разі не можна дозволяти думці інших стати мірилом вашої самооцінки. На погляди більшості оточуючих у цьому питанні не можна покластися. Чоловіки приходять і йдуть, навіщо вам жити з відчуттям, що ви «знижений у ціні товар», тільки тому, що один з них назвав вас, наприклад, «не господарської»?


До того ж, ми часто не беремо до уваги багато факторів, вважаючи, що всі негативні слова, сказані на нашу адресу, є справжніми думками співрозмовника. Уявіть, що ваш чоловік серйозні проблеми на роботі, і він заводиться від будь-якої дрібниці. А ви питаєте його, чи добре на вас сидить ця сукня. На що він, зрозуміло, дратується і каже: «Та мені взагалі байдуже, що на тобі надіто! Ти така поверхова і дурна, що тільки й можеш думати про шмотки».

 

Звісно, ​​це прикро. Образа на порожньому місці, та ще й применшення інтелектуальних здібностей. Але, найімовірніше, це необережно кинута фраза не має жодного стосунку до дійсності. Ваш чоловік так не думає, а сказав це тільки тому, що на той момент думав про ранкову нараду на роботі, на якій вирішується питання банкрутства його компанії. Більше того, є ймовірність, що він потім навіть не згадає, що говорив такі слова (читайте також: 5 простих істин про чоловіків, котрі корисно знати кожній жінці).


Причин, з яких оточуючі дають нам негативні оцінки безліч, і найчастіше вони пов'язані саме з особистістю та життєвими обставинами, що «оцінює». Наприклад, людина просто встала не з тієї ноги, тому її все дратує, або вона вам заздрить, тому вважає за краще висловлюватися про вас у неприємних виразах. Тож не варто сприймати все близько до серця і думати, що думка оточуючих визначає нашу особистість.

 

2. «Мені нема чого запропонувати іншим»

Якщо ви не впевнені у своїй спроможності та своїх здібностях, як це може залучити до вашого життя самодостатнього чоловіка? Звісно, ​​ніяк. Чули про те, що таке притягує таке? Тут приблизно схожа ситуація. Якщо ви відчуваєте себе повноцінною особистістю, то у вашому житті не буде місця токсичним стосункам та нарцисам.


Не варто шукати партнера метою свого життя. Зрештою, довкола стільки всього цікавого. Займіться танцями або йогою, відвідуйте нові місця, заводьте знайомства або здійсніть свої дитячі мрії. Коли ви самі знайдете інтерес до життя і відчуєте свою особливість, ви виявите, що поряд з вами такі ж цікаві та самодостатні люди, у тому числі й чоловіки, один з яких, можливо, виявиться тим самим єдиним для вас, а ви для нього .

 

3. «Я постійно вляпуюсь у токсичні відносини — напевно, це моя доля»

Це стосується багатьох із нас. Наше минуле, безумовно, впливає на наше майбутнє, але не визначає його.


Якщо ви повторюєте помилки старих стосунків у нових — у цьому немає жодного найвищого приречення. Це лише свідчить про те, що ви не зуміли цього разу отримати потрібні уроки. Але не потрібно засмучуватися, варто просто поміняти свій погляд на минуле. Якщо ж ви сприйматимете невдалий досвід, як інструмент, який допоможе вам надалі не робити колишніх помилок — у вас є всі шанси побудувати гармонійні стосунки.

 

4. «Кожну людину можна поміняти»

Дорослі люди рідко можуть кардинально змінитись. Негативні риси характеру складно придушити у віці, а негативні звички сильно укорінюються в нас із роками. Більше того, деякі з них, такі як постійна схильність до брехні, можуть свідчити про нарцисичну та токсичну особистість.


Тільки якщо людина сама усвідомлює, що її поведінка в корені неправильна, вона має шанс змінитися. Якщо таку позицію нав'язала йому людина збоку — вона не зміниться.


На жаль, люди не здатні змінитись лише за нашим бажанням. Часто жінки думають, що своєю турботою та мудрістю вони зможуть «виправити» свого партнера. Змусити його кинути погані звички, стати більш м'яким та чуйним, відповідально ставитися до сімейного бюджету. Але такі добрі наміри здебільшого спочатку приречені на провал. Спробуйте взяти за правило - ніколи не починати серйозні стосунки 

якщо вас не влаштовує поведінка, погляди або риси характеру партнера - і ви побачите, як зміниться ваше життя.

 

5. «Всі заслуговують на другий шанс»

Це вже не тільки неправильна, а й небезпечна помилка. Дати другий шанс одного разу — найчастіше розумно (хто з нас не помиляється?), але постійно заплющувати очі на те, що партнер завдає вам болю, проблем чи неприємностей — не варто. Якщо людина раз у раз повторює свої помилки або веде себе некрасиво до вас, з ним явно щось не так.


У такому разі ще важливо вчасно відстежити проблему. Бо якщо запустити ситуацію, то людина з токсичною поведінкою починає почуватися вільніше у своїх негативних проявах. Усі ми чули сумні історії про домашнє насильство. І починалося все, напевно, з того, що чоловік підвищував голос на жінку за будь-яку її провину і бив кулаком по столу. А вона засмучувалася і плакала, але щоразу прощала.


Бережіть і любіть себе. Не всяка поведінка заслуговує на прощення, не кожна людина здатна усвідомити свою неправоту так, щоб не повторювати своїх помилок.

 

6. «Я не гідна кращого»

Багато наших негативних установок сягають корінням у дитинство. Наприклад, діти, які відрізняються від інших, поводяться не так, як більшість оточуючих можуть почати думати, що з ними щось не в порядку. Припустимо, у нас прийнято, що дівчатка грають у ляльки, але що ж робити, якщо малечі цікаві поїзди та залізниця з лего?


У підлітковому віці відбуваються важливі зміни у житті. Його особистість формується, він шукає себе. І в цей момент він може відчути, що дуже відрізняється від інших. Так може зародитися думка, що «я інший, то менш гідний».


Якщо таким дітям не надають належної підтримки батьки і старші наставники, існує небезпека, що вони будуть і в дорослому житті вважати, що заслуговують на менше, ніж «нормальні» люди.


А оточуючі поводяться як наше дзеркало. Якщо ми вважаємо, що гідні лише посереднього поводження — з нами так і звертатимуться. Якщо ми думаємо, що заслуговуємо на те, щоб до нас ставилися з добротою, повагою та чесністю — ми залучаємо це до свого життя.

 

У фільмі "10 причин моєї ненависті" герой Хіта Леджера вимовляє дуже важливу фразу, яку варто запам'ятати, як життєве кредо: "Не дозволяй нікому примушувати тебе відчувати, що ти не вартий того, кого хочеш".

 

7. «У моєму житті суцільний негатив»

Чи зустрічалися вам люди, які буквально світяться зсередини? Від них виходять промені позитивної енергії, якою вони заряджають усіх оточуючих. До них підсвідомо хочеться тягнутися, бути поруч та спілкуватися. Протилежна ситуація із людьми, які налаштовані на негативну хвилю. Від них віє тугою і зневірою, і нам хочеться швидше втекти від них кудись подалі.


Звісно, ​​у кожного у житті бувають непрості етапи. Але навіть серед нескінченного поспіху і проблем, що раптово навалилися, треба не забувати про своє емоційне самопочуття. Корисно приділяти медитації щодня хоч би 10 хвилин. Але якщо вам це не підходить - спробуйте просто в якийсь момент зупинитися і відволіктися від насущних справ, зробити глибокий вдих і видих, згадати про те, що ви любите, що приносить вам задоволення і радує. Нехай у пам'яті спливуть добрі спогади та приємні образи, які змусять вас усміхнутися. Пропустіть ці позитивні емоції через себе та рухайтеся далі.

 

Якщо ви знайдете в собі сили позбавитися цих негативних установок, ви вже просто не захочете впускати егоїстичних і негативних людей у ​​своє життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів
/-0,43270301818848-/ /-pc-/
Top