counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
Всі новини...

Як розкрити грошову чакру та залучити багатство: прості вправи та зрозумілі методики


Переглядів: 36


Як розкрити грошову чакру та залучити багатство: прості вправи та зрозумілі методики

Всього у людини сім енергетичних центрів, які називаються чакрами. За залучення в життя багатства відповідають лише деякі з них, і одна більшою мірою. Експерти розповіли, що це за чакра та як її розкрити.

Раніше ми розповідали про чакри людини та їх значення. Кожна з них відповідає за конкретну сферу життя і кожна має бути активізована тією чи іншою мірою. Якщо у вас є проблеми з грошима, роботою та фінансовим успіхом загалом, значить, проблема криється в Маніпурі, Вішудху та Аджні — трьох основних фінансових чакрах.

Маніпура
Маніпура – ​​найважливіша фінансова чакра. Від її активності залежить більше половини нашого успіху в роботі, справах та фінансових питаннях. Вона знаходиться в зоні сонячного сплетення.

Ця чакра допомагає насамперед не втрачати мотивації. У фінансових питаннях і в роботі це найважливіше, оскільки без мотивації людина швидко втрачає себе, припиняє прагнути чогось нового, розвиватися. Коли ця чакра закрита, людині дуже складно підніматися вранці, у неї не виходить розпочинати нові проекти та справи, вона не може виявляти лідерські здібності.

Враховуючи її близькість до легень, активізувати Маніпур можна за допомогою найпростіших дихальних вправ. Бажано робити їх уранці, відразу після сну. Потрібно прийняти зручне становище, розслабитись, очистити розум від думок. Потім необхідно почати повільно вдихати повітря, наповнюючи їм усі свої легені, та видихати. Видих повинен бути не простий. Необхідно просто розслаблятися, щоб повітря виходило саме. Повторюємо 15 разів. Чакра буде відкрита весь день вперед.

Також можна користуватися талісманами для Маніпур протягом дня. Цей енергетичний центр активізують золото, бурштин, топаз та сердолік, а також жовтий колір одягу та цитрусові запахи.

Вішудха
Близько 30% нашого з вами успіху залежить від дії цієї чакри. Вона розташована в області горла. Її головне завдання — допомагати людині у спілкуванні, у здобутті порозуміння та гармонії з оточуючими. У бізнесі та фінансових справах це дуже важливо.

На цьому допомога Вішудхи не обмежується. Ця чакра є центром творчої активності людини. Коли вона закрита і не працює належним чином, людина може мати великі проблеми з творчою роботою, з прийняттям важливих рішень. Із закритою Вішудхою неможливо працювати креативно, вигадувати щось нове.

Щоб активізувати її, слід носити одяг зеленого, білого, блакитного та бірюзового кольору, а також користуватися такими каменями, як авантюрин, гранат, корал. Корисними будуть аромати м'яти та кориці, прикраси із платини.

Аджна
Аджна розташована прямо в центрі чола. Її нерідко називають третім оком, бо вона відповідає за шосте почуття. Щоб розкрити Аджну, необхідно скористатися медитацією у розвиток інтуїції.

Дуже сприятливо на неї впливають такі відтінки, як синій та фіолетовий. Крім цього корисними будуть аромати сосни та мигдалю. З прикрас спеціалісти радять користуватися виробами з платини, срібла та мельхіору, а також носити перли, турмалін та тигрове око.

У важкі робочі дні або просто у складні життєві моменти можна заплющувати очі і потирати центр лоба подушечками пальців обох рук - усіма, крім великих пальців. Можна також слухати при цьому звуки природи: води, що ллється, річки, водоспаду, дощу.

Якщо забувати стимулювати цю чакру, то можуть виникнути проблеми з пам'яттю. Людям, які зайняті в інтелектуальній сфері, це може принести багато проблем. Аджна відповідає за потяг до знань, тому, коли вона активна, людина сповнена бажання розвиватися у всіх напрямках.

Дуже добре на будь-які чакри впливає правильний сон. Намагайтеся дотримуватись режиму, адже це благотворно впливає на настрій та енергетику людини. Вкрай негативними можуть бути шкідливі звички, відсутність фізичної активності, а також постійне перебування в оточенні неприємних людей. Слідкуйте за всіма аспектами, щоб ваші чакри завжди були відчиненими.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів
/-0,23008799552917-/ /-pc-/
Top