counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Психологія успіху: 5 правил, які допоможуть зробити вибір та не шкодувати про прийняте рішення


Переглядів: 31


Психологія успіху: 5 правил, які допоможуть зробити вибір та не шкодувати про прийняте рішення

Майже кожен день доля ставить нас перед вибором. Деколи ми шкодуємо про те, що зробили, але поради експертів допоможуть вам частіше робити правильний вибір і не шкодувати про прийняте рішення.

Той, хто вміє робити вибір, керує своєю долею. Сила розуму та підсвідомості допомагає робити вірні життєві кроки. Пам'ятайте, що всі проблеми, як і всі шляхи їх вирішення, зароджуються у нас у голові.

Визначтеся з тим, що для вас «правильно»
Правильне рішення правильному ворожнечу. Для одних правильне рішення – найшвидше, для інших – найвигідніше, для третіх – найкомпромісніше і таке інше. Ви просто марно витрачаєте свою енергію, засмучуючись через дрібниці і забуваючи про те, що часом ідеального рішення в тій чи іншій ситуації просто не існує. Люди, які хочуть наздогнати двох зайців або догодити відразу всім навколо, в більшості випадків залишаються з носом.

Створюйте умови для вірних рішень
Багато людей намагаються просто сидіти і чекати, коли Всесвіт дасть їм можливість зробити вибір, надасть їх удачею та силою духу. Наприклад, ви хочете знайти ідеальну роботу чи відкрити бізнес. У вас вже є два місця роботи та пара ідей, але якщо є можливість знайти щось ще, скористайтеся нею. Наприклад, ви можете просто взяти те, що надала вам доля, а можете розширити коло можливостей, попросивши допомогти знайомим. Тільки той вибір, який ми робимо на основі великої кількості варіантів, можна назвати вірним і таким, про який ми не шкодуватимемо в майбутньому.

Прислухайтесь до інтуїції
Наше шосте почуття часом буває найважливішим помічником у складних ситуаціях та у вирішенні непростих дилем. Якщо вам здається, що воно у вас недостатньо сильне, спробуйте скористатися талісманами та спеціальними вправами на посилення інтуїції. Експерти зазначають, що величезну кількість життєвих виборів ми робимо виключно завдяки внутрішньому голосу. Незважаючи на це, не варто забувати і про саморозвиток. Чим більше ви знаєте про якусь сферу, тим менша ймовірність того, що ви помилитеся.
Оцінюйте плюси та мінуси
Візьміть аркуш паперу або створіть текстовий файл на комп'ютері та запишіть там усі плюси кожного можливого вибору у тій чи іншій ситуації. Наприклад, ви не знаєте, погодитись на підвищення на поточному місці роботи або вибрати нову роботу. Спробуйте виписати усі плюси цих двох можливостей. Після цього запишіть всі мінуси, а потім спробуйте оцінити, який варіант краще.

Пам'ятайте, що неправильного вибору не існує
Вам може здатися, що ви вибрали в минулому щось не так, але це не так. Якби ви не зробили той крок, то зараз були б зовсім на іншому місці. Навчіться цінувати те, що у вас є, і пам'ятайте, що наші рішення формують долю. Кожна дорога має свої плюси та мінуси. Жаль і негативні емоції ні до чого доброго не приведуть. Радійте з того, що у вас є можливість вибирати. Це є свобода. Це є життя.

Дуже часто у прийнятті того чи іншого рішення нам заважають страхи та невпевненість. Подолати такий стан вам допоможуть прості дихальні техніки. Пам'ятайте, що ймовірність прийняття правильного рішення в спокійному стані набагато вища, ніж у стані переживання.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
більше матеріалів
/-0,40313816070557-/ /-pc-/
Top