counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Прикмети при переїзді до нової квартири


Переглядів: 47


Прикмети при переїзді до нової квартири

Переїзд на нове місце проживання для наших предків був не просто новим етапом життя, а й кроком у невідомість. Завдяки прикметам вони намагалися зберегти удачу і позбутися неприємностей, які могли чекати у майбутньому.

Переїзд — відповідальне заняття, і за старих часів люди дотримувалися багатьох прикмет, щоб зміни в долі були на краще. Експерти сайту dailyhoro.ru

пропонують познайомитися з народною мудрістю, щоб нове місце проживання стало свого роду кроком у краще життя, в якому немає місця неприємностям та розчаруванням.

Прикмети-прощання зі старим місцем проживання

Мудрі люди знають, що з будинком, у якому пережито чимало, варто попрощатися. Наші пращури знали, що від прощання залежить багато, тому намагалися добре задобрити житло. У зв'язку з цим з'явилися своєрідні ритуали та прикмети, завдяки яким переїзд проходив вдало.

За прикметою, старий будинок обов'язково має бути чистим, щоб нові мешканці не розчарувалися та приміщення прийняло їх. Крім того, завдяки збиранню наші предки позбавлялися своєї енергетики, яка могла завадити вселитися новим постояльцям.

Згідно з повір'ям, перед переїздом потрібно обов'язково запросити домового до нового будинку. У статті докладно розповідається, як допомогти духу з переїздом і втратити відданого захисника.

Приміщення, з якого належить виїхати назовні, обов'язково дякують, а також просять бути поблажливим до нових господарів.

За старих часів перед переїздом влаштовували прощальний обід, за яким збиралися всі, хто проживав у будинку. За трапезою згадували щасливі часи і не забували дякувати хаті за затишок. Як головне частування готували пиріг, і якщо життя було щасливим, то і начинку робили солодке. Якщо сім'я переживала важкі часи, начинку робили солону. За повір'ями, солоне з'їсти — образи забути і двері на краще відкрити.

Прикмети на новосілля

Не менш важливі прикмети, якими вселення в нове житло пройде успішно. Для цього існують свої прикмети та повір'я.

За прикметою, у новий будинок першим пускають кота чи півня. Вважається, що ці тварини сприйнятливі до магії і здатні відчути зло, що причаїлося. У будинок з негативною енергетикою ці тварини нізащо не увійдуть і своєю поведінкою попередять господарів про небезпеку.

Перше відвідування нового житла за старих часів супроводжувалося розкладанням монет по кутах. За прикметою, такий обряд обіцяв домочадцям вдале життя на новому місці та відсутність потреби.

Згідно з прикметою, у новому будинку потрібно обов'язково пройтися всіма кутами із запаленою церковною свічкою. Таким чином, наші предки позбавлялися всього, що могло завдати шкоди. Такий ритуал можна провести не тільки зі свічкою, але і з гілочкою полину або ялівцю.

Нове житло необхідно прибрати, і для цього можна використати грошову воду, забезпечуючи собі заможне існування у новому житлі. Прибирання також допомагає позбавитися залишків чужої енергетики.

Переїзд найкраще проводити суботнім ранком. Згідно з прикметою, цей день найбільш сприятливий для такого серйозного заходу.

Щасливою прикметою буде переїзд під час якого пройде дощ або сніг. Звичайно, такий стан справ може зіпсувати настрій та підмочити речі, проте опади обіцяють удачу та процвітання сім'ї на новому місці.

У новий будинок обов'язково купують нові речі: посуд, меблі, постільна білизна, а також не приносять старих поламаних речей. Вважається, що посуд, що тріснув, завадить обжитися в новому місці і привнесе в житло енергетику розрухи та невдач. Все, що поламане, порване чи безнадійно зіпсоване, треба без жалості залишати, не переносячи неприємності у нове життя.

Головною подією переїзду є новосілля. Сім'я обов'язково запрошує в гості друзів та близьких, щоб відсвяткувати щасливу подію, але перед цим новосілля справляють домовик, якого переносять із собою з колишнього житла. Йому дарують подарунки та ставлять частування в затишному місці, просячи залишитися в новому будинку та охороняти його так само, як і попереднє житло.

Переїзд буде щасливим, якщо не тільки дотримуватись прикмет, але й облаштовувати своє житло так, щоб у ньому не було місця для розчарувань та неприємностей. Створити атмосферу гармонії та затишку дозволяє вчення фен-шуй, а також обереги та амулети, що захищають сім'ю від будь-якого негативу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,24108195304871-/ /-pc-/
Top