counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день


Переглядів: 162


Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день

Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети. Заманити щастя та зберегти гарний настрій вам допоможуть перевірені часом магічні ритуали.

В езотеричній практиці будь-якого напряму важливу роль відіграють ритуали, обряди та медитації. Доведено, що люди, які досягли успіху та суспільного визнання, часто неусвідомлено дотримуються певних життєвих правил, вірять у народні прикмети та будують своє життя за принципом духовної рівноваги. Короткі, але вкрай дієві обряди на кожен день тижня можуть стати першим кроком до зміни життя на краще.

Понеділок: фундамент тижня
Якщо ранок – це насіння дня, то понеділок – основа вашого настрою, удачливості та гарного самопочуття протягом усього тижня. Щоб залучити щастя і налаштуватися на позитивну хвилю, в цей день необхідно стати раніше, ніж звичайно, на 20-30 хвилин, залишитися на самоті і провести короткий обряд, що допомагає накопичити позитивну енергію. Для цього відчиніть вікно або вийдіть на вулицю, підніміть руки до неба і вимовте слова: «Як ранком Сонце червоне встає, землю освітлює, все живе пробуджує, так і мені сонячний промінь сили дає, шлях освітлює, добром наповнює! Бути так!

Після прислухайтеся до своїх відчуттів: якщо ви відчули приплив бадьорості, то ритуал можна закінчувати. Якщо ж ні, його можна повторити до семи разів.

Вівторок: день для залучення корисних знайомств
У вівторок енергетика тижня починає набирати обертів. Саме в цей день необхідно звернути особливу увагу на соціальну реалізацію, ділове спілкування та досягнення цілей за допомогою зв'язків. Для цього необхідний надійний захист від конфліктів, уваги недоброзичливців та невдач. Щоб отримати її, на сході Сонця вийдіть із будинку, взявши із собою ємність із чистою водою. Залишившись на самоті, вмийтеся їй і збризніть землю навколо себе зі словами: «Як воду чисту, землею прийняту, назад не зібрати, від землі не відокремити, так і мене печалі не взяти, невдачі не наздогнати, ворогам не побачити! Істинно!».

Середа: час здоров'я
До середини тижня наше енергетичне поле починає виснажуватися від інтенсивної роботи та спілкування з іншими людьми. Саме тому в середу необхідно подбати про своє фізичне та моральне самопочуття. Відновити енергетику та зберегти позитивний настрій може допомогти короткий ранковий ритуал із жменею рису. Вранці зваріть рис у чистій воді, візуалізуючи, як він наповнюється позитивною цілющою енергією. Коли крупа буде готова, промийте її і з'їжте, промовивши слова змови: «Від землі, води, повітря зерна наповнені, на вогні зварені, силу свою передають мені, здоров'ям і щастям наповнюють!».

Четвер: день для внутрішньої гармонії
У четвер енергетика тижня починає йти на спад, і нам хочеться тиші, спокою та відпочинку. Прийти в гармонійний стан щочетверга вам допоможе ранковий обряд. Вам потрібні кольорові олівці та аркуш паперу. Для початку розслабтеся, уявіть у подробицях необхідний вам стан, а після не поспішаючи виберіть два-три кольори і намалюйте кілька спіралей, що з'єднуються. Листок візьміть із собою і кілька разів на день дивіться на нього, візуалізуючи потрібний стан.

П'ятниця: день підбиття підсумків
У п'ятницю основна робота зазвичай вже завершена: залишається підбити підсумки і отримати максимальну вигоду з усіх подій. Зберегти отримані знання та досвід вам допоможе ритуал із трьома монетами. Вранці візьміть три монети різної гідності та чисту хустку. Залишившись на самоті, стисніть монети в жмені і вимовте слова змови: «Три метали, три річки, три струмки, як ви в жмені моїй лежить, так і гроші, досвід, вигода з'єднуються, збільшуються і додаються! Істинно!».
Зав'яжіть монети в хустку, помістіть її у свою сумку і цілий день носіть із собою, а ввечері покладіть у місці, де ви зберігаєте гроші.

Субота: день для дому та сім'ї
У суботу енергетика людини розпочинає підготовку до нового тижневого циклу. Цього дня оновлень особливо потребує ваш життєвий простір.

Щоб створити у своєму будинку або квартирі атмосферу затишку, в середині дня необхідно провести генеральне прибирання, а після розчинити у відрі теплої води три жмені солі та помити їй підлогу у всіх приміщеннях проти годинникової стрілки. Під час такого енергетичного прибирання уявляйте, як весь негатив йде, розчиняється сильним природним оберегом - сіллю.

Після того, як прибирання буде закінчено, вилийте воду, що залишилася, за межами вашого будинку зі словами: «Біль, нещастя, сварки — у врагові сліди!».

Неділя: день для друзів

В останній день тижня енергетика людини повністю проходить семиденний цикл та оновлюється для наступного тижня. У цей час дуже важливо підтримати свої моральні сили спілкуванням із близькими за духом людьми. Намагайтеся провести недільний день з близькими друзями, а ввечері закріпіть отримані позитивні емоції коротким, але вкрай дієвим ритуалом. Перед сном створіть розслаблюючу атмосферу, згадайте все хороше, що трапилося за цей день і уявіть, як позитивна енергія наповнює вас, подібно до золотистого сяйва. Запам'ятайте цей стан, а потім промовте слова: «Світло наповнює мене, світло супроводжує мене, світло виходить із мене. Я випромінюю світло!».

Зрозуміти, хто саме з вашого оточення ніколи не підведе вас у біді, допоможе безкоштовний розрахунок астросумісності за знаками зодіаку. Ми бажаємо вам гарного тижня та відмінних вихідних.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,39916610717773-/ /-pc-/
Top