counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Китайський Новий рік: обряди на добробут та достаток


Переглядів: 119


Китайський Новий рік: обряди на добробут та достаток

Наближається Китайський Новий рік, отже, настав момент замислитися про зміни у житті. За допомогою східних обрядів на добробут та достаток ви зможете знайти бажане.

Вже довгий час існує чудова традиція відзначати Новий рік двічі. Китайський аналог свята подарує вам можливість ще раз загадати бажання, якщо ви не встигли зробити це у ніч із 31 грудня на 1 січня. Незабаром у вас з'явиться шанс змінити життя на краще, а допоможуть у цьому ефективні ритуали, які приваблюють достаток та добробут.

Китайський обряд на благополуччя
Кожна людина мріє здобути щастя, але для цього необхідно досягти гармонії та благополуччя у всіх сферах життя. За допомогою китайського обряду ви можете це зробити.

Вам знадобиться:

склянку (бажано червоного кольору);
вода;
три монети.
Напередодні Китайського Нового року наберіть чисту питну воду. Бажано, щоб вона була джерельною або хоча б фільтрованою. Перелийте воду в склянку і покладіть туди монети, а потім залиште її на ніч на підвіконні. Вранці, відразу ж після пробудження, візьміть посудину з водою та монетами і промовте:

«Встану рано вранці, рік Новий зустріч, а той, що йде, проводжу. Нехай підуть з ним усі мої біди та смутку. Нехай він забере із собою мої невдачі. Хочу, щоб Новий рік став для мене успішним та благополучним. Бажаю, щоб моє життя змінилося».

Вмийтеся замовленою водою, а монети акуратно дістаньте зі склянки та зберігайте їх під подушкою доти, доки Китайський Новий рік не завершиться. Після цього витратите їх.

Китайський обряд для залучення багатства
Щоб позбутися фінансових проблем і звернути на себе увагу примхливої ​​удачі, скористайтеся ефективним китайським обрядом на гроші та багатство.

Вам знадобиться:

Червона нитка;
купюра номіналом в 1000 рублів;
свічка з червоного воску.
Вранці в Китайський Новий рік візьміть купюру і поверніть у трубочку, а потім перев'яжіть її червоною ниткою. Потім запаліть свічку, покладіть поруч із нею перев'язану купюру і скажіть:

«Духи Старого року, гроші мої міцно пов'язані, не зможете ви забрати багатство моє. Рік, що минає, віднеси з собою мою бідність, позбав мене від труднощів грошових. Духи Нового року, зберігайте мій спокій. Успіх і гроші мені принесіть, мій будинок від злодіїв та злих людей захистіть».

Дочекайтеся, поки свічка догорить, а потім позбудьтеся воску, що залишився. Купюру прив'яжіть на ручку вхідних дверей і не знімайте до кінця поточного року. Наступного року проведіть ритуал повторно.

Як залучити достаток та добробут у Китайський Новий рік
Східні обряди вважаються одними з найдієвіших. Однак і інші китайські способи залучення достатку та благополуччя є не менш ефективними.

Якщо у вашій оселі існує традиція відзначати Китайський Новий рік, то не забудьте накрити святковий стіл. Головне місце на ньому мають займати мандарини. Виявляється, цей фрукт символізує багатство і удачу, саме тому замість звичної нам ялинки китайці розташовують у центрі свого будинку мандаринове дерево.

Червоні китайські ліхтарики з ієрогліфами вже давно набули популярності у багатьох країнах світу. Увечері перед тим, як сісти за новорічний стіл, обов'язково запустіть ліхтарик у небо, але спочатку напишіть записку з бажаннями та покладіть її усередину. Вважається, що в той момент, коли він торкнеться землі, всі мрії здійсняться.

Існує прикмета, що, зустрічаючи Новий рік у старому одязі, можна залучити до свого життя бідність. Забобонні китайці намагаються не нехтувати цією прикметою. Щоб уникнути фінансових труднощів, оновіть свій гардероб ще до свят.

Роздача грошей у подарунок – старовинна китайська традиція. Перед Новим роком самостійно зробіть конверт із червоного паперу, а потім покладіть туди купюру та записку з побажаннями. У момент святкування вручіть подарунки своїм близьким. Подаровані гроші вважаються талісманами, які приваблюють достаток та добробут.

Новий рік за східним календарем настає трохи пізніше, ніж у нас, а значить ми отримуємо шанс знову відзначити улюблене свято. Дотримуючись китайських традицій святкування, ви зможете знайти багатство і удачу. Бажаємо вам достатку та успіхів,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-0,34316611289978-/ /-pc-/
Top