counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Що потрібно зробити, щоб виповнилося заповітне бажання


Переглядів: 28


Що потрібно зробити, щоб виповнилося заповітне бажання

Зовсім не обов'язково викликати джин або намагатися виловити золоту рибку для того, щоб бажання виповнилося. Щоб бажання стало дійсністю якнайшвидше, можна звернутися до Всесвіту навколо, і він підтримає вас у вашому починанні.

Перш ніж виконувати мрії, варто визначитися, яке бажання є ключовим для вашого майбутнього. Спробуйте уявити життя у перспективі чи передбачити свою долю за допомогою простих ворожінь. Якщо ви не побачите за горизонтом подій нічого позитивного, не впадайте у відчай, адже передбачену долю завжди можна змінити. Досить сильно захотіти цього.

Повідомте своє бажання Всесвіту
Щоб заповітне бажання виповнилося, необхідно його правильно та чітко сформулювати. Не треба загадувати бажання на кшталт «бути щасливим», «позбутися проблем» тощо. Щастя чи проблеми — надто масштабні та абстрактні категорії. Потрібно більше конкретики та деталей.

Всесвіт дарує нам тільки щось реальне. Інакше вона просто не працює, тому заповітне бажання має бути конкретним та здійсненним. Якщо захотіти отримати всі гроші світу, то цілком очевидно, що таку мрію здійснити неможливо. Хороший приклад із винятком із правила можна навести з любов'ю. Якщо вам хочеться знайти кохану людину, то тут конкретика може і не вимагатись: заповітне бажання може просто звучати як «набути кохання».

Настройтесь на позитив
У цьому вам допоможуть афірмації на виконання бажань. Потрібно вірити в те, що ви досягнете свого, що Всесвіт вас почув. Намагайтеся думати про своє бажання кожен день, але не зациклюватися і залишати вищим силам простір для дій. Задумане повинне зігрівати ваше серце, змушувати вас рухатися вперед, але не маячити над вами дамокловим мечем.

Не можна сидіти та чекати біля моря погоди. Потрібно йти до мрії, бо зробити за вас всю роботу не зможе. Наприклад, якщо ви хочете знайти другу половинку, то потрібно більше спілкуватися з оточуючими, робити якісь кроки першими чи хоча б намагатися. Покладатися лише одну волю випадку неправильно.

Негативні думки та сумніви краще відкинути. Відразу це зробити не вийде, але треба йти до цього. Як тільки ваше заповітне бажання здійсниться, ви зможете повірити в силу Всесвіту. До того моменту можна вірити сліпо, без будь-яких доказів.

Сприятливі моменти для загадування бажань
Падаюча зірка. Якщо ви побачили падаючу зірку, варто попросити у Всесвіту те, чого вам хочеться найбільше у світі. Люди з давніх-давен вірять у те, що зірковий дощ — це справді чарівний час, коли у світобудови можна просити все, що завгодно.

День народження. Відома прикмета: потрібно промовити бажання і задуть свічки на торті. Цього дня довкола людини фокусуються потужні енергетичні потоки. Вони дозволяють аурі людини зв'язуватися з центром достатку Всесвіту.

Новий рік. На Новий рік існує безліч ритуалів, але один виділяється серед решти. Наразі досить популярним став простий ритуал зі спалюванням заповітного бажання на листочку. Потрібно заздалегідь написати бажання спалити папір і випити шампанське з попелом.

Ритуали на виконання бажання
Найкращий ритуал одночасно є найпростішим. Візьміть папір і напишіть на ньому те, чого вам хотілося б найбільше у світі. Спалить цей аркуш або клаптик паперу і прочитайте змову: «Яскравим горі вогнем, попелом світу з'явись. За вітром лети, реальністю ставай». Після цього розвійте попіл. Бажано здійснювати ритуал кожне Повня.

Ритуал із дзеркалами. Багато хто чув про те, що дзеркала, що стоять навпроти одного, формують якийсь енергетичний портал. Вночі, коли всі спатимуть, знайдіть тихе місце у вашому будинку або квартирі, поставте один навпроти одного два дзеркала, а між ними запаліть три свічки. Заплющте очі, сформулюйте ваше заповітне бажання, а потім вимовте три рази: «Бажання сповнись, життя зміниться. Сила удачі, до мене доторкнись». Коли ви прочитали змову перший раз, загасіть одну зі свічок, другий раз – іншу, а втретє – третю. Після того як ви згасите третю свічку, утворюється повна темрява. Обережно опустіть дзеркала, а свічки більше не запалюйте, доки бажання не почне збуватися. Повторюйте ритуал раз на місяць - можна в Повний місяць або Молодий місяць.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів
/-0,39422392845154-/ /-pc-/
Top