counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Небезпечні бажання: чому деякі мрії можуть зруйнувати життя


Переглядів: 80


Небезпечні бажання: чому деякі мрії можуть зруйнувати життя

Як багато хто з вас знає, мрії є головним двигуном прогресу, причому не лише окремої особистості, а й людства в цілому. Мрії народжуються завдяки бажанням, деякі з яких просто неприйнятні.

Думки матеріальні. Мріючи про щось світле, ви створюєте собі прекрасне майбутнє, яке по маленьких кроках стає дедалі більш відчутним, близьким. Якщо ви зароджуватимете в собі негатив за допомогою неправильних бажань, то удача просто відвернеться від вас.

Як негатив руйнує ваше життя
Коли ви в хорошому настрої, коли бажаєте всім добра і думаєте про щось прекрасне, то все добре. Варто тільки статися чомусь незапланованому, багато людей відразу вдаряються в негатив, забуваючи про те, що він надзвичайно небезпечний у будь-якому своєму прояві.

Є думки, які просто блокують енергетику, а є такі, що позбавляють вас її. Щоб життя не руйнувалося, а будувалося по цеглинках щастя, вам слід уникати найнебезпечніших бажань, а також жити за Законами Всесвіту.

Найнебезпечніші бажання
Першими у списку надзвичайно небезпечних бажань стоїть бажання смерті. Це стосується не тільки інших людей, але й себе. Коли ви бажаєте комусь болю, страждань і уявляєте це, то автоматично страждаєте від цього тільки ви. Деструктивні бажання та думки призводять до серйозних втрат енергетики та порушень зв'язку з центром достатку Всесвіту. Бажання мають бути творчими.

Друге найнебезпечніше бажання – бажання помсти. Це загальніший випадок першого небезпечного бажання. Помста може бути різною. Намагайтеся забувати образи відразу, оскільки вони погіршують настрій та роблять біополе людини менш захищеною. Навіть коли ви начебто щасливі від того, що вашому ворогові погано, ви заохочуєте зло, якому немає місця в нашому житті. Це може призвести до негативних наслідків. Відплата - це справа Всесвіту. Вона поверне все негативне тому, хто це заслужив.

Третє бажання – легка нажива. Коли ви зрадою, обманом або чимось у цьому роді намагаєтеся отримати багатства, владу, повагу, то не залишаєтеся навіть на одному місці. Ви робите крок назад, тому що не можна стати кращим, образивши когось. Егоїстичні люди часто стикаються з проблемою, коли потрібна допомога, але її нема в кого попросити. Саме тому намагайтеся якомога рідше виявляти цю надзвичайно сильну любов до легких шляхів.

Ваше життя зміниться після того, як ви навчитеся ставити себе на місце інших людей, зможете вигнати з себе небезпечні бажання. Пам'ятайте, що добро притягує добро — це закон тяжіння, який є найбільш актуальним для тих, хто мріє про світло життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетика людини: що таке емпатія
Енергетика людини: що таке емпатія
Всі ми хочемо, щоб нас розуміли і приймали такими, якими ми є Зрозуміти іншу людину та стати на її місце у скл....
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Природа подарувала нам безліч способів залучати у своє життя удачу, любов, гроші та багато інших благ Одним із....
Все про енергетичних вампірів
Все про енергетичних вампірів
Прийнято вважати, що енергетичний вампір — це тяжкий, неприємний тип Він живиться енергією оточуючих, тероризу....
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
більше матеріалів
/-0,21030902862549-/ /-pc-/
Top