counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...


Переглядів: 18


Найчастіше щастя залежить лише від нас та нашого вибору. Щоб бути щасливим тут і зараз, просто відмовтеся від звичок та вірусних програм, які стоять на шляху до благополуччя.

Якщо ви почали читати цю статтю, ви зробили величезний стрибок вперед, відірвавшись від більшості нещасних людей. Не зупиняйтеся: зараз ви зрозумієте, які події стопорять ваш успіх, блокують щастя і заважають насолоджуватися життям. Перше, що необхідно засвоїти: майбутнє створюють ваші думки та дії зараз. Давайте залишимо минуле за спиною і зосередимося на тому, що відбувається тут і зараз. Кожен може досягти всього, що хоче, головне – вибрати собі шлях щастя.

Чому люди нещасні
Головне бажання людини – бути щасливою, і це ні для кого не секрет. Але в гонитві за щастям більшість людей відходить дедалі далі від своєї мети. Сьогодні кількість нещасних людей у ​​кілька разів перевищує кількість тих, хто щиро міг би сказати, що щасливий. Так в чому проблема? Спробуємо розібратися.

У буквальному сенсі слово «щастя» означає «бути частиною чогось» і має на увазі наявність у людині тієї чи іншої частини, яка наділяє її духовним заспокоєнням, гармонією, незалежністю, впевненістю та насолодою від буття. І саме цю «частину» визначає не сама людина (тоді б ми вже давно були щасливими), а її соціум, коло спілкування, в якому він взаємодіє, вчиться і будує свої уявлення про життя. А значить, багато думок і вчинків людей вже давно визначило суспільство.

Стиль сучасного життя, заведені звичаї, підвалини, обмеження, комплекси, страхи, сумніви та інші речі, що стопорять починання, давно вкоренилися у світі, а ім'я їм — стереотипи. Шкідливі негативні програми передаються у спадок, змушуючи жити за правилами, створеними іншими людьми — далеко не завжди щасливими. Саме це змушує людину страждати, це робить її нещасною. Адже думки, які є далекими від наших власних, диктують свої правила. Ми живемо у світі, де яскраво виражений дисонанс бажань та усталених порядків має життя окремої особистості. Настав час вийти за ці рамки, покинути зону комфорту. Адже життя завжди дає нам причини почуватися щасливим.

7 шкідливих звичок
Сім звичок - це свого роду бар'єр між вами та щасливим майбутнім. Щоб його подолати, не потрібно мати надприродні здібності. Вам просто доведеться змінити свій світогляд.

1. Не надавайте великого значення тому, що кажуть інші. Люди в будь-якому разі щось говорити: засуджувати чи заохочувати, критикувати чи радити, спрямовувати до мети чи відштовхувати від неї. Вам же необхідно слухати голос свого серця і робити так, як вважаєте за потрібне ви самі. Приймайте поради, але не вважайте їх абсолютною істиною. Вони не повинні впливати на остаточне рішення.

2. Навчайтеся на своїх помилках. Хоч би як нам хотілося бути у всьому правими, це неможливо. Завдяки помилкам ми осягаємо світ. Інакше кажучи, помилок немає. Ми самі притягуємо події у наше життя. Якими б неприємними вони були, вони необхідні для того, щоб ми навчилися того, чого повинні навчитися. На кожного з нас у вищих сил свої плани.

3. Прощайтеся з занепокоєнням та невпевненістю. Навіщо витрачати свою енергію та сили на тривожні думки, які не призводять ні до чого доброго? Занепокоєння не вирішує проблеми, а фокусує нашу увагу на порожньому, додаючи ще більше труднощів. Навчіться бути впевненим у собі людиною. Не бійтеся нічого: ви - особистість зі своїми унікальними талантами і здібностями, розвинувши які ви зможете досягти всього, чого забажаєте. То чого ми чекаємо?

4. Життя не піддається контролю. Запам'ятайте це правило назавжди. Не можна нічого контролювати, практично це навіть неможливо. Життя циклічне, мінливе та ірраціональне. Звільняйтесь від бажання контролювати все та всіх. Це зробить вас щасливішим.

5. Щастя не продається. Живучи з думкою про те, що все продається та купується, можете навіть не мріяти про щасливе життя. Гроші важливі, але лише для того, щоби обміняти їх на те, що нам подобається. Бути щасливим - значить, мати все, що подобається, отже, треба мати багато грошей, щоб собі це дозволити. Якесь порочне коло, чи не так? У вас буде все тоді, коли зрозумієте, що щастя не купиш. Людина може бути нескінченно багата, але який у цьому толк, якщо вона все життя віддала роботі. Пестить себе, добивайтеся успіху, але не шляхом нескінченної рабської праці на нелюбимій роботі.

6. Без скарг - відразу до дій. Досить вже скаржитися на своє життя. Вона така, якою ви її зробили. Звинувачуючи політику, релігію, корупцію, чоловіка або дружину, ви не досягнете абсолютно нічого. Порожні розмови - доля порожніх людей. Чи не подобається таке життя? А хто заважає зробити її кращою?

7. Не дозволяйте емоціям брати гору. Наш настрій та емоції повністю залежать від зовнішніх факторів. І найчастіше всі вони помилкові: ну от просто так зійшлися зірки, а ви страждаєте. Контролюйте себе, не дозволяйте стороннім факторам позначитися на вашому житті. І звичайно, позбавтеся від почуття зарозумілості, заздрості та гніву. Вчіться прощати і не дивитися на людей зверхньо.

Виявляється, бути щасливим неважко. Є багато факторів, які блокують наше щастя, успіх та процвітання, і всі вони знаходяться у нас. Зрозумівши і прийнявши це, ви зможете відчинити будь-які двері, нехай і не відразу. Терпіння і труд все перетруть. Не забувайте працювати над собою, ставати кращими і рости. Ми бажаємо вам істинного щастя, успіхів,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
більше матеріалів
/-0,31213188171387-/ /-pc-/
Top