counter

Як загадати бажання на падаючу зірку, щоб воно виповнилося


Переглядів: 95


Як загадати бажання на падаючу зірку, щоб воно виповнилося

Усім відомо: якщо встигнеш загадати бажання під час падаючої зірки, воно обов'язково здійсниться. Але й у цієї прикмети є свої хитрощі, про які краще не забути у найвідповідальніший момент.

Про те, що зірки, що падають, виконують будь-які заповітні мрії, знали ще наші предки. Звичайно, деякі скептики кажуть, що зірки дуже швидко падають і неможливо встигнути загадати бажання в такий короткий проміжок часу. Інші стверджують, що все можливо. Головне - підгадати момент і вимовити заповітні слова.

Звичайно, з першим завданням — упіймати потрібну мить — можна легко впоратися. Достатньо лише виїхати за місто, щоб нічні вогні не заважали дивитися на небо, і запастись терпінням. Тим більше, що зараз настає найвдаліший період, коли починається щорічний серпневий зорепад Персеїди. Вночі 12 серпня на астрономи та астрологи очікують перший день цього зорепада. Саме в цей час кількість зірок, що падають, збільшиться в кілька разів, відповідно, і шанси загадати бажання підвищуються.

Як загадати бажання на падаючу зірку
Багато хто вважає, що загадати бажання можна лише під час того, як падає зірка. І справді, це є одним із найкращих способів, щоб місця виповнилася. На перший погляд, все здається дуже легко, але насправді не так просто встигнути промовити своє побажання за короткий час зіркового падіння.

Найголовніше правило: озвучувати свої цілі потрібно правильно. Цьому можна навчитися заздалегідь, і тоді ви, не замислюючись, загадуватимете бажання так, щоб вони збувалися.

Отже, найлегший спосіб загадати бажання — це побачити зірку, що падає, і встигнути сказати його в момент, коли на небі видно світлий слід. Якщо ви можете це зробити, вважайте, що мрія вже у вас у кишені.

Але що робити, якщо не встигаєш промовити свою мрію? У такому разі не варто опускати руки, оскільки існує ще кілька способів втілити задумане в реальність.

У наступному варіанті у загадуванні бажання допоможе візуалізація. Якщо ви побачили зірку, що падає, але не встигли вчасно озвучити запит, не потрібно засмучуватися. Досить заплющити очі та ще раз відтворити побачене падіння. І саме зараз можна проговорити свої цілі. Вважається, що такий метод також є ефективним, оскільки, крім того, що ви бачили зірку, ви відразу ж відтворюєте це у своїй свідомості, тим самим збільшуючи силу свого послання у Всесвіт. Також під час візуалізації та озвучування свого бажання ви можете уявити один із рунічних символів, який прибере всі перешкоди на шляху та приверне успіх у ваше життя.

Якщо з візуалізацією у вас виходить не дуже добре, можна використовувати інший варіант. Але, на відміну від попередніх, він трохи затягнутий у часі. Щоб не думати над своїм бажанням під час зорепада, достатньо вимовити одне коротке слово «ЗНАЮ». Це зробити дуже легко, оскільки весь процес займе лише кілька секунд. І так протягом усього року ви можете дивитися на небо і в потрібний момент промовляти заповітне слово. Після цього дочекайтеся новорічної ночі та під час святкування вийдіть на вулицю, подивіться на небо і тепер з усією відповідальністю проговоріть стільки бажань, скільки ви встигли за цей рік вимовити слово «ЗНАЮ».

Звичайно, цей метод не такий швидкий, як попередні. Але на відміну від інших, у вас буде можливість ретельно підготуватися і добре обміркувати всі бажання. Деякі рекомендують скласти спеціальний список своїх цілей, написаний від руки. Оскільки вважається, що коли ми тримаємо ручку, складаємо пальці в спеціальну мудру, яка має властивість доставляти все загадане за призначенням.

Деякі бояться поєднувати відразу кілька технік, оскільки думають, що одна може нашкодити інший. Але якщо все робити грамотно, ефект буде набагато сильнішим. Важливо лише дотримуватися основних законів Всесвіту, які завжди працюють. Не бійтеся мріяти, радійте навіть виконанню найменшої мрії


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,35759687423706-/ /-pc-/
Top