counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

5 слів-паролей для досягнення будь-якої мети


Переглядів: 1222


5 слів-паролей для досягнення будь-якої мети

Сила слова – це чиста магія, ключі до підсвідомості. Слова-паролі здатні наблизити вас до мрії та допомогти у досягненні будь-яких цілей.

Є певні слова, які здатні покращити життя, зробити його простішим і щасливішим. Вони ж допомагають позитивним думкам переважати негативні. У біоенергетиці є п'ять слів-паролей, вимова яких допоможе набути процвітання, удачу, успіх у житті, справжнє кохання, безмежне щастя. При роботі з подібними словами важливо дотримуватися деяких правил.

Правила роботи зі словами-паролями
Заклик до підсвідомості завжди потрібно починати зі слова РАЗОМ. Це слово зчеплює свідомість з підсвідомістю, щоб досягти поставленої мети. Останнім словом у цій зв'язці використовується слово ЗАРАЗ. Воно прискорює наближення бажаної події. Наведемо приклади, щоб могли зрозуміти, як це працює.

Уявімо, що вас дуже образили, всередині все клекоче від гніву і розчарування. Ви не можете просто так взяти і відпустити негативну ситуацію: свідомість постійно наголошує на ній вашу увагу. Зрозуміло, ви розумієте, що її необхідно відпустити, але емоції підступають до горла. У разі, коли необхідно швидко досягти поставленої мети (у нашому випадку — відпустити ситуацію, яка мучить нас), біоенергетики рекомендують закликати на допомогу ефективні слова-паролі. Побудувати фразу потрібно так: «РАЗОМ ВІДПУСТИ ЗАРАЗ». Фраза повторюється доти, доки гнів і образа не покинуть вас. Пам'ятайте, що першим завжди йде РАЗОМ, за ним слово-пароль, необхідне в конкретній ситуації, і насамкінець — ЗАРАЗ.

Найдієвіші слова-паролі
Пароль перший: "борись". Це слово-пароль допомагає в ситуаціях, коли над вами нависли проблеми, які ви не в змозі вирішити самостійно. Очевидно, потрібно вірити в те, що це слово допоможе вам. Якщо ви випробували все, що тільки можна, але так і залишилися по той бік успіху, повторюйте, як мантру, слово БОРИСЬ. Пам'ятайте, що заклик повинен звучати так: «РАЗОМ БОРИСЯ ЗАРАЗ».

Пароль другий: "сила". У сучасному світі ми часто стикаємося з ситуаціями, коли до досягнення мети залишаються лічені кроки, але сили добігають кінця. Щоб досягти її, нам просто не вистачає терпіння, сил чи можливостей, навіть незважаючи на те, що ми були до неї близькі. Фахівці в галузі біоенергетики радять вимовляти пароль «сила» перед початком чогось важливого та масштабного у вашому житті та не переставати повторювати це слово у процесі досягнення мети. Кінцевий варіант звучить так: «РАЗОМ СИЛА ЗАРАЗ».

Пароль третій: "Достигай". Це найбільш функціональний пароль, який користується величезною популярністю у всіх, хто досягає поставлених цілей. Причина цього — чітке посилання до свідомості. Але є і свої підводні камені. Не варто вимовляти це слово, якщо ви не визначилися із метою. Ваша мета має бути конкретною, чітко сформульованою. Якщо ви досі не знаєте, чого хочете від життя, ця установка на успіх вам не допоможе. Сформували ціль, розставили пріоритети, оцінили свої можливості? Тоді кажіть: «РАЗОМ ДОСЯГАЙ ЗАРАЗ». Перед проголошенням заявки на досягнення мети не завадить прокручувати свою мрію у голові, акцентуючи на ній усю увагу.

Пароль четвертий: успіх. Також досить простий і зручний пароль, який дозволяє досягти успіху у вибраному напрямку. Цей код для підсвідомості можна використовувати без конкретної мети. Допустимо, ви хочете успішно пройти співбесіду, але не впевнені, чи влаштовує вас ця робота. Запрограмуйте себе на успіх, сказавши: «РАЗОМ УСПІХ ЗАРАЗ». Успіх вам забезпечений, як і можливості отримати його або відмовитися. Біоенергетики все ж таки рекомендують використовувати це слово-пароль в екстрених ситуаціях, коли від успіху залежить багато чого.

Пароль п'ятий: "перемога" або "нагорода". Якщо ви мрієте швидше досягти мети в дуже важливій для вас справі, то почніть повторювати це слово-пароль. Це допоможе вам нейтралізувати перешкоди на шляху до мрії, зробивши його максимально швидким та легким. Пароль «перемога» бажано використовувати на той час життя, коли доля поставила вас перед непростим вибором. Це слово допоможе вибрати потрібний напрямок та прийняти правильне рішення. Слово «нагорода» наближає заохочення за докладені зусилля.

Навколишній світ не може ставати гіршим або краще сам по собі. Світ незмінний: він стає нестерпним чи щасливим лише залежно від цього, яким його бачить конкретна людина. Висловлюючи невдоволення, акцентуючи увагу на поганому, ми налаштовуємось на негативні події. А вимовляючи позитивні настанови, ми залучаємо удачу. Слова-паролі допоможуть вам втягнути у свою реальність лише найкраще. Бережіть себе та будьте щасливі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
більше матеріалів
/-0,21695494651794-/ /-pc-/
Top