counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Астрологи про Меркурію: планета, яка керує фінансами


Переглядів: 114


Астрологи про Меркурію: планета, яка керує фінансами

Усі планети нашої Сонячної Системи несуть певну енергетику. В астрології Меркурій з давніх-давен вважався покровителем цифр, грошей і фінансів, але крім цього у нього є й інші сфери впливу.

Якщо у вашому фінансовому житті настала чорна смуга, то звинувачувати у всьому лише Меркурій буде неправильно. На відміну від великих планет Меркурій дає людям право вибору. Він дуже динамічний і часто змінює свій настрій. Знаючи гороскоп і положення Меркурія, можна уникнути багатьох фінансових проблем і втрат.

Особливості Меркурія як планети
Астрономічно Меркурій унікальний тим, що він найближче перебуває до Сонця. Це планета контрастів: його сонячна сторона розігрівається до плюс 400 градусів за Цельсієм, а вночі температура падає до мінус 170 градусів. Це повною відсутністю атмосфери планети. Як і Місяць, він являє собою величезний млявий і сірий камінь.

Меркурій дуже маленький. Він зовсім трохи більше Місяця. У нього немає супутників, тому він самотній. Динаміка, про яку говорять астрологи, пов'язана з періодом обігу планети навколо Сонця — майже 90 днів планеті потрібно для того, щоб зробити одне коло, рівне році.

Астрологічні особливості Меркурія
Свою назву планета отримала на честь бога торгівлі Меркурія. Енергетично, ця планета є прямою протилежністю Юпітеру - важкому і повільному.

Розпочати розповідь про Меркурію варто з його точки впливу на людей. Він розповідає інтелектом та індивідуальністю. Коли ця планета активна і сильна, прагнення людей пізнання чогось нового різко посилюється. Будь-які види навчання відбуваються швидше і ефективно, чи це навчання водінню в автошколі або підготовка до складання іспитів в університеті. Цей «малюк» має чималі амбіції та силу. Коли його енергетика сильна, у людей підвищується допитливість, потяг до знань. Це опосередковано, але впливає підвищення доходів, працювати.

Меркурій робить будь-які ділові поїздки та відрядження вдалішими. Зміна обстановки в період підвищеного впливу цієї планети відбувається максимально сприятливо та безболісно. Він може зробити будь-які продажі або покупки продуктивними та вигідними. Багато хто помилково думає, що Меркурій допомагає накопичувати гроші і зберігати їх, але це не так. Він допомагає їх витрачати та отримувати вигоду з цього. Єдиний очевидний мінус сильного Меркурія — це його бажання зробити всі події стрімкішими та некерованими. Він ніби біжить попереду нас і постійно підганяє нас. Тим, хто може наздогнати цю планету, Всесвіт дарує удачу.

Інтелектуальні Знаки Зодіаку залежать від Меркурія у сенсі цього терміну. Йдеться про Діву та Близнюків. Цим людям Меркурій доводиться головним наставником та помічником. Коли він сильний, то він покращує пам'ять цих людей, навченість та інтелектуальну гнучкість. Близнюкам і Дівам набагато простіше знайомитися з новими людьми в періоди могутнього Меркурія, тому що представники цих Знаків Зодіаку під дією свого сильного покровителя стають більш вдумливими, промовистими і привабливими і харизматичними для протилежної статі. На успіхах у бізнесі все це теж позначається найпрямішим способом.

Антагоністом Меркурій є для Стрільців та Риб. Якщо для Стрільців може стати хоча б непрямим другом, то на Риб він впливає строго негативно. Само собою, що коли він слабкий і безсилий, цим людям можна спокійно розслаблятися і робити все, що завгодно у фінансовій сфері, а, точніше, не робити нічого. Слабкий Меркурій дозволяє Рибам відпочивати та займатися справами творчими, позбавленими фінансової основи. Сильний Меркурій робить Риб і Стрільців балакучими, забудькими, замкнутими.

Варто кілька слів сказати і про ретроградність Меркурія. У такі періоди варто максимально збільшувати свою продуктивність, більше уваги приділяти роботі. Великі покупки в періоди зворотного руху Меркурій краще не робити - особливо це стосується нерухомості. Отримані раніше знання астрологи рекомендують відпрацьовувати практично. Ще в моменти ретроградності планети краще не приймати важливих рішень і не вступати до ділових переговорів. Фінансовий успіх залишається лише в кишені у тих, хто тотально змінює свою тактику з наступальною на обережну.

Меркурій - це та сама планета, за якою необхідно стежити максимально уважно, щоб швидко виконувати свої мрії у сфері фінансів. Пам'ятайте, що в моменти зворотного руху планети потрібно продумувати кожен свій крок. Іноді Меркурій не дозволяє цього робити ефективно, але не варто падати духом, адже він може позбавити вас можливостей, але не може позбавити вас віри в себе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
/-0,337641954422-/ /-pc-/
Top