counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Що заважає вам знайти своє кохання — відповідно до знака Зодіаку


Переглядів: 92


Що заважає вам знайти своє кохання — відповідно до знака Зодіаку

Якщо ви ставите питання, що не дає зустріти хлопця або дівчину вашої мрії, гороскоп готовий надати відповідь.

Овен
Овни дуже самовпевнені. Спочатку це може здаватися привабливим, але зрештою ця риса стає тягарем для партнера. Ось чому знайти щастя в особистому житті їм заважає їх егоїзм. Навчіться ставити на перше місце свого партнера та йти на компроміси, бо це єдиний спосіб побудувати міцні стосунки. Овни часто поспішають, що також може бути причиною проблем у відносинах.

Телець
Стабільність стосунків призводить до того, що Телець перестає дбати про себе. Народжені під цим знаком почуваються добре, тому починають занадто багато їсти та пити, не звертаючи уваги на свій зовнішній вигляд. У той же час вони стають надто лінивими, щоб пам'ятати про мінімально потрібну романтику, приймаючи партнера як належне. Впертість Тельця також є проблемою. Ці люди схильні нагадувати коханій людині всі його помилки, затіваючи через це одні й ті ж сварки.

Близнюки
Головний недолік Близнюків у тому, що поруч із ними їх партнер не почувається впевнено. Представники даного знаку люблять фліртувати з іншими людьми, а це завжди неприємно для їхньої другої половинки. Близнюки не створюють відчуття стабільності та надійності, через що їхній партнер відчуває, що не може на них покластися. Схильність до частої зміни думки та різких перепадів настрою не можна назвати привабливими рисами характеру, адже ніколи не знаєш, яку маску Близнюків побачиш перед собою за хвилину.

Рак
Раки це емоційні особи. Любов грає важливу роль у їхньому житті, тому вони від початку відносин стають залежними від партнера. Але надто ранні розмови про шлюб і спільне життя можуть злякати будь-кого. У відносинах партнер Рака стає центром його всесвіту, через що часом стає важко дихати. У той самий час Рака досить легко образити, оскільки дуже чутливий.

Лев
Ви повинні вміти впоратися з великим его Лева. Досить складно жити з людиною, яка ображається на все поспіль і готова через це кілька днів не розмовляти з партнером. Лев завжди ставить себе на перше місце, що згодом стає великою проблемою. Він не визнає своїх помилок і любить фліртувати, тому його партнер іноді почувається невпевнено.

Діва
Дівам складно демонструвати свої справжні почуття, навіть у стосунках. Деякі люди вважають це проблемою, оскільки не знати, що насправді відчуває ваш партнер непросто. Крім того, Діви дуже скрупульозні та дріб'язкові, критичні та трохи жорсткі. Спільне життя з ними не можна назвати простим. Їхня одержимість чистотою та здоров'ям теж може бути стомлюючою.

Терези
Терези часто вибирають собі партнерів, які є емоційно недоступними. У відносинах вони нерішучі і постійно гадають, чи є їхній партнер тим самим єдиним. Їхня схильність фліртувати зводить людей з розуму. Терезам не подобаються сварки, тому вони готові сказати все, що хоче почути їхній партнер, що з часом може стати проблемою, оскільки основою будь-яких успішних стосунків завжди є чесність.

Скорпіон
Емоційні та пристрасні Скорпіони часто і швидко втрачають самовладання. Вони ревниві та владні, що дуже обтяжує їхніх партнерів. З іншого боку, ці люди дуже потайливі і постійно щось недомовляють, чим змушують партнерів страждати від почуття, що їхня друга половинка не до кінця з ними чесна. Скорпіони мстиві і ніколи нічого не прощають, регулярно перетворюючи дрібні суперечки на тривалі конфлікти, сповнені звинувачень та спроб емоційного маніпулювання.

Стрілець
Стрільці часто, але несвідомо завдають біль своїм коханим. Вони живуть заради гострих відчуттів та постійного руху, а тому їм швидко все набридає. Партнер Стрільця відчуває, що має бути йому цікавим, але це створює напруга. Найбільша проблема представників цього знака в романтичних відносинах полягає в їх потребі у повній свободі та веденні окремого соціального життя, що не влаштовує багатьох його партнерів.

Козеріг
Перш ніж вступити з кимось у відносини, Козеріг повинен переконатися, що може повністю довіряти цій людині. На це може піти чимало часу і навряд чи сподобається потенційному партнерові Козерога, оскільки жити з тими, хто не показує своїх емоцій, досить непросто.

Водолій
Люди, народжені під знаком Водолія, часто здаються відстороненими через свою любов до індивідуальності та свободи. А це може стати проблемою для їхніх партнерів, які часом відчувають почуття, що для Водолія важливіше хтось інший. Насичене соціальне життя змушує багатьох партнерів ревнувати, що є незрозумілим для Водоліїв. Улюблена людина завжди знає, про що думає Водолій, але не має жодного поняття про її почуття, тому що розмови про емоції у відносинах з нею не вітаються.

Риби
Риби часто ідеалізують свого партнера, та їх нереалістичні очікування рідко виявляються задоволені. Представники даного знака регулярно опиняються у відносинах з людьми, які на них не заслуговують або заводять інтрижку на стороні. Як правило, у Риб складне особисте життя. Через свою звичку жертвувати собою вони готові брати на себе занадто багато, а це дозволяє партнерам Риб використовувати своїх коханих і поводитися з ними неповажно. Рибам потрібно усвідомити, що кохання означає не тільки віддавати, а й приймати у відповідь.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магія дзеркала: як залишити бідність у задзеркаллі та залучити багатство
Магія дзеркала: як залишити бідність у задзеркаллі та залучити багатство
Дзеркало — один із найпотужніших магічних предметів у будинку кожної людини Воно може допомогти вам залучити у....
5 переконань, які допоможуть подолати будь-які труднощі
5 переконань, які допоможуть подолати будь-які труднощі
У кожного з нас бувають життєві труднощі, але всі ми по-різному з долаємо Хтось йде безстрашно їм назустріч, а....
Місячний день сьогодні 18 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 18 квітня 2024 року
Кожен новий день — це чудові можливості для особистого зростання та розвитку Астрологи підкажуть, що саме прин....
Харчування за астрологічним принципом
Харчування за астрологічним принципом
Як відомо, планети здатні впливати на організм людини Щоб підтримувати тонус організму та імунітет, необхідно ....
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості Це наслідки неправильного режиму дня
більше матеріалів
/-0,21915793418884-/ /-pc-/
Top