counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

3 ознаки нездорового душевного зв'язку


Переглядів: 82


3 ознаки нездорового душевного зв'язку

Такий зв'язок утримує вас на тому місці, де інша людина вас залишила. Ви підтримуватимете токсичні стосунки, з яких слід би швидше піти. Ці узи змушують вас на колінах благати про кохання. Вони змушують вас божеволіти!

1. Ваші думки поглинені лише цією людиною.
Душевні узи - це дуже глибокий духовний зв'язок з іншою людиною. Її формування можливе лише в тому випадку, якщо двоє людей перебувають у близькому фізичному, емоційному та духовному контакті. І сили цих уз достатньо для того, щоб надати на життя людини глибокий і негативний вплив у разі їх розриву.

Якщо вас та іншу людину об'єднують душевні узи, ваша душа переплітається з його душею, пов'язуючи вас на набагато глибшому рівні, ніж фізичний. Це не означає, що людина, з якою у вас є такий зв'язок, це ваше близнюче полум'я або споріднена душа. Ні. У цю помилку впасти дуже легко, втрачаючи при цьому здатність відпустити людину.

Душевні узи можуть пов'язати вас з абсолютно випадковою людиною, яка не є членом вашої духовної сім'ї. І його енергія може погано впливати на вас.

Душі по-справжньому споріднених душ і близнюкових полум'я не пов'язані між собою і не формують безладне переплетення. Це відгалуження одного духовного потоку, які можуть бути спрямовані у різні боки, бо знають, що завжди можуть повернутись до початку.

Душі не повинні бути пов'язані. Їм судилося бути вільними!

Якщо ж ви пов'язані душевними узами, ваш розвиток обмежений. А це є проблемою, оскільки ви більше не можете мислити чи рухатися без огляду на іншу людину.

Кожен із нас може, сам того не усвідомлюючи, легко створювати душевні узи з іншою людиною. Перша ознака, за якою ви можете визначити, що вас пов'язують із кимось душевні узи, це поглиненість вашого розуму думками про людину, яку ви зараз навіть не бачите. І виявляється це не в тому, що він раптово приходить у ваші думки і ви починаєте радісно хихикати, а в тому, що ви прокидаєтеся вранці з думками про нього ще до того, як у вас з'явиться можливість помолитися, а ввечері лягайте спати з тими. ж думками.

Що б ви не робили, ви постійно зосереджені на ньому всією своєю сутністю (як у психологічному плані, так і в духовному), ніби ця людина є для вас центром всесвіту. Іншими словами, ви не можете викинути його зі своєї голови.

Ви вірите, що він - це весь ваш світ, і що ви не можете без нього жити. Ви вдень і вночі одержимо і нав'язливо думаєте про нього. Ви можете навіть стежити за ним з однією метою переконатися, що він теж думає про вас. А якщо ви побачите, що без вас він щасливо живе своїм життям, ваш добрий настрій зміниться глибоким відчаєм.

Виглядає так, ніби ця людина має над вами владу, контролюючи ваші дії незалежно від того, хоче вона цього чи ні.

Якщо інша людина захопила всі ваші думки, ви повинні оцінити ваш духовний стан і постаратися змістити фокус своєї уваги на Бога, Джерело, Всесвіт, Вищу силу або як ви це називаєте.

Перший крок на шляху до розриву душевних зв'язків полягає в усвідомленні їх існування і в здатності дозволити божественної енергії позбавити вас цієї нездорової, що займає всі ваші думки, що забирає життя і сковує душу одержимості, замінивши її свободою і зв'язками, що наповнюють вас життям.

Всесвіт покликаний зцілювати та відновлювати. Вона може розривати будь-які нездорові стосунки, повертаючи вам втрачене почуття цілісності. Все, що вам потрібно для цього зробити, це попросити її про це і повірити в можливість лікування, намагаючись зосередитися на тому, що для вас найважливіше (а це безумовно не та людина).

2. Ви приймаєте всі свої рішення, думаючи про цю людину.
Найнебезпечніша ситуація, в якій ви тільки можете опинитися, це коли ви починаєте щось робити тільки з метою отримати визнання з боку іншої людини, незалежно від того, чи збирається вона взагалі висловлювати таке визнання чи ні. Це коли всі ваші дії спрямовані на те, щоб догодити людині, якій ви можете бути байдужі. Коли ви поводитеся не властиво своєму характеру. Або коли ви робите шалені вчинки!

Такими вчинками можуть бути регулярні публікації в соціальних мережах певних речей, щоб привернути до себе його увагу, або відвідування певних місць, де існує висока ймовірність з ним зіткнутися. Ще один варіант – стеження і навіть переслідування.

Все це дуже небезпечно, оскільки ви переходите від нав'язливих думок про людину до конкретних дій, спрямованих на те, щоби бути побаченими або привернути до себе увагу. Ця людина захопила контроль над вашим розумом та вашою сутністю. Ви втратили всю силу волі і перетворилися на його раба.

Якщо раніше ви заради цієї людини робили якісь цілеспрямовані дії, то тепер щоб звільнитися від душевних оків, аналогічні дії повинні бути спрямовані і ваш бік. Ви повинні бути серйозно налаштовані на боротьбу за свою свободу або ви застрягнете у всьому цьому назавжди!

Душевні пута занадто сильні, щоб ви могли звільнитися від них самостійно. Ви зіткнетеся з низкою проблем. Цей процес безперечно супроводжуватиметься боротьбою, тому вам знадобиться божественне втручання. Очищення вашої енергії від усього, що до вас не відноситься, буде неможливим без молитов та медитації.

Вам необхідно буде визнати свою слабкість та потребу у допомозі.

Все в цьому всесвіті буде готове прийти до вас на допомогу, якщо ви щиро попросите про це і якщо бажання звільнитися буде виходити від щирого серця.

3. Ця людина є причиною ваших духовних страждань.
Душевні узи ставлять все ваше духовне життя під серйозну загрозу.

Якщо важливість, що надається вами іншій людині, пригнічує або замінює важливість, що надається вами Богу; якщо ви більше не молитеся, не читаєте Біблію і не медитуєте, значить, ви зробили цю людину своїм ідолом. Його енергія пустила своє коріння глибоко у ваше серце як об'єкта вашої глибокої духовної прихильності.

Ви не можете перестати думати про свого ідола. Все, що ви любите всім своїм серцем, усе, про що думаєте, і все, про що мріє ваша душа, це все ідол.

Коли відбувається подібне, душевні пута отримують нездоровий доступ до вашого духу і починають його руйнувати. Вони осідають у вашій душі і керують усім вашим життям. І це дуже помітно, оскільки тепер ви у всьому керуєтеся лише однією річчю страхом. Страхом втратити цю людину. Страхом, що він більше не повернеться. Страхом того, що він буде з кимось іншим. Ця думка не дає вам спокою.

Якщо ваше життя зосереджене навколо ідола у формі душевних зв'язків, ви впадаєте в залежність від цієї людини. У залежність, яка має бути у вас від найвищої сили.

Якщо вашому зв'язку якимось чином щось загрожує, то ви відчуваєте паніку. Ви почуваєтеся зломленими і вам здається, що ви вмираєте. Ви щиро вірите, що без цієї людини у вас більше немає жодної надії і що її втрата означатиме кінець вашого життя.

Душові узи будуть утримувати вас на тому самому місці, де ця людина вас залишила. Ви підтримуватимете токсичні стосунки, з яких вам слід би швидше піти. Ці узи змушують вас на колінах благати про кохання. Вони змушують вас божеволіти!

Душевні пута відволікають. Вони перешкоджають розвитку та просуванню на вашому духовному шляху. Вони не дають вашій душі рости та еволюціонувати. Саме тому ви повинні усвідомити все це та розірвати їх.

Якщо ви розумієте, що виявилися пов'язаними душевними узами, зробіть щось. Накажіть усім частинкам своєї душі знову до вас повернутись. Попросіть Бога відновити цілісність вашої душі (Псалом 23, вірш 3). Візьміть під контроль усі свої непокірні думки та навчіть їх підкорятися вам.

Немає нічого поганого, якщо у вас щось не так. Погано приймати такий стан як нормальний.

Набагато краще, якщо у вас все гаразд.

Весь всесвіт прагне надати вам допомогу. Скористайтеся цим, щоб звільнитися від душевних зв'язків і повернути собі свою силу. Для цього потрібне лише ваше бажання.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
більше матеріалів
/-0,40528798103333-/ /-pc-/
Top