counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

3 речі, на які ви погодилися, перш ніж прийти в цей світ


Переглядів: 49


3 речі, на які ви погодилися, перш ніж прийти в цей світ

1. Ви погодилися все забути.
Уявіть, що, перш ніж прийти в цей світ, ви розпланували все ваше життя і підписали духовний контракт.

Що ви зробили б далі?

Якби ви знали всю цю інформацію заздалегідь, ви б розгулювали світом, вважаючи себе неймовірним створенням. Так і є, ви чудові! Не зрозумійте мене неправильно, але якби ви пам'ятали, що з вами було до того, як ви прийшли в цей світ, ви не знали б, що з цим робити. Ми всі ходили б із роздутим духовним его.

Всесвіт знає це, тому змушує нас забувати все, що було до нашого народження. Ми втрачаємо всі спогади про своє життя у духовному світі.

Нас змусили повністю забути, щоб ми могли почати все спочатку без болю, страждань, розчарувань та жалю про минуле життя, які б не покидали наші думки, перешкоджаючи здобуттю нового досвіду та знань.

Чому так? Я не знаю.

Мені відомо лише те, що життя є своєрідним тестом, і під час цього тесту наш учитель зберігає повне мовчання. Ніхто не отримує правильних відповідей під час складання тесту. Ми маємо прийти до них самі. Відповідно, цю загадку ми розгадаємо лише тоді, коли наша робота буде зроблена.

Я вірю, що підсвідомість нічого не забуває. Як і душа. Ось чому деякі люди завжди будуть відчайдушно прагнути того, чого вони навіть не знають, або відчуватимуть, що їм чогось не вистачає. Інші ж відчуватимуть, що це місце не є їхнім місцем, і прагнутимуть повернутися додому.

Ось чому деякі люди використовують гіпноз чи регресію, щоб згадати минулі життя та повернути свої спогади. Вони розуміють, що їм чогось не вистачає, але не можуть сказати чого саме. Тому вони використовують духовну практику, щоб згадати аспекти своєї сутності їхнього минулого життя.

2. Ви погодилися на виконання місії.
Перш ніж ваше народження взагалі було заплановано, вам доручили певну місію. Вас запитали, чи зможете її виконати, і ви відповіли згодою. Потім вас перепитали, але ви знову сказали: "Не хвилюйтеся, я впораюся". Вас попередили, що ви забудете про свою місію і що на вашому шляху буде багато факторів, що відволікають від неї, на що ви відповіли: «Я все одно згадаю, хто я».

Звичайно, життя було б набагато простіше, якби ми одразу знали, хто ми й навіщо сюди прийшли. Але життя не настільки просте.

Життя – штука складна. Вона не була б тестом, якби ми знали заздалегідь правильні відповіді. Ми можемо навіть забути про присутність вчителя, якщо він нічого не каже. Але, незважаючи на своє мовчання, учитель все бачить і все помічає.

Він має всі відповіді.

Є певні речі, які ваша душа не встигла пізнати в минулому житті, тому вона вирішує повернутися назад, щоб надолужити втрачене. Можуть бути й речі, яких ви так і не згадаєте. Тоді ви провалили тест, а тепер повернулися, щоб здати його успішно та перейти на новий рівень.

Ваша душа змусить вас пригадати. Вона підштовхне вас до виконання вашої місії. Будьте уважні. Ви повинні згадати свою місію, щоб ваше завдання на цій планеті було виконане.

А коли ви закінчите, на вас чекатиме піднесення.

3. Ви погодилися надавати кожній ситуації правильного змісту.
Перш ніж прийти в цей світ, ви вже знали, що все, через що вам доведеться пройти, можна буде назвати позитивним або негативним лише виходячи з вашого ставлення до того, що відбувається. Тому що все, що трапляється з людиною на землі, має нейтральний відтінок.

Все залежить від сенсу, що ви надаєте речам. Ви повинні вирішити, як все буде влаштовано у вашому житті, а саме те, чи будуть відбуватися речі з вами або для вас.

Те, як ви ставитеся до події, визначає ваші емоції та думки. Так, ваше хворобливе розставання з коханою людиною не можна назвати ні позитивною, ні негативною. Воно може бути позитивним, якщо в результаті допоможе згадати, хто ви, або негативним, якщо біль від нього буде нестерпним.

У той самий момент, коли ви дивитеся на подію і наділяєте її змістом, ви наповнюєте її емоціями. А ваші емоції – це енергія, яка рухає вами.

Значення і сенс визначають емоційне забарвлення досвіду, що переживається, і генерованих вами відчуттів. У вас має бути позитивний погляд на життя, який допоможе надати позитивного значення речам, що відбуваються навколо.

Наша головна сила пов'язана із тим, як ми визначаємо свою реальність.

У нас є унікальна можливість доторкнутися до джерела безмежного потенціалу, але вона нерозривно пов'язана зі змістом поданих нами подій.

Весь секрет успіху полягає у світогляді. Коли ви змінюєте свої погляди на світ, змінюється ваше сприйняття речей. Не важливо, що зараз відбувається у вашому житті, тому що ви можете надати цьому свого сенсу, який додасть сил для здійснення наступного кроку, а не паралізує вас.

Ви заздалегідь знали, що життя часом здаватиметься сумним, але погодилися не забувати надавати речам значення. Що б з вами не сталося, ви можете змінити це, адаптувавши своє ставлення до того, що відбувається, і надавши йому якогось особливого сенсу. При цьому адаптація не має на увазі удавання в тому, що явно негативна ситуація є чимось добрим. Ніхто не зобов'язує говорити, що ви гаразд, якщо боляче і всередині ви розпадаєтесь на частини.

Суть у тому, щоб прийняти те, що сталося, зрозуміти, що можна було б покращити, засвоїти уроки, щоб не проґавити цінні знання, і визначити, як можна використати цю ситуацію, щоб зробити краще і своє життя, і життя інших людей.

Кожна ситуація, позитивна чи негативна, може чомусь вас навчити.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Хіромантія: як по лініях руки знайти свою другу половинку
Хіромантія: як по лініях руки знайти свою другу половинку
В одній відомій пісні співається: з любов'ю зустрітися — проблема складна Але нині немає нічого неможливого! С....
Енергетика людини: що таке емпатія
Енергетика людини: що таке емпатія
Всі ми хочемо, щоб нас розуміли і приймали такими, якими ми є Зрозуміти іншу людину та стати на її місце у скл....
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Природа подарувала нам безліч способів залучати у своє життя удачу, любов, гроші та багато інших благ Одним із....
Все про енергетичних вампірів
Все про енергетичних вампірів
Прийнято вважати, що енергетичний вампір — це тяжкий, неприємний тип Він живиться енергією оточуючих, тероризу....
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
більше матеріалів
/-0,7392270565033-/ /-pc-/
Top