counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Як думки керують здоров'ям і чому ми хворіємо


Переглядів: 36


Як думки керують здоров'ям і чому ми хворіємо

Всупереч хибній поширеній думці більшості людей, хвороби та інші недуги з'являються не тільки через випадковий збіг обставин або схильність організму, а й через наш настрій. Зміцнювати та відновлювати здоров'я можна не лише таблетками, дієтами та теплим одягом.

Чому ми хворіємо
Багато людей стикаються з незрозумілою для них ситуацією — вони п'ють вітаміни, тепло одягаються, а також використовують інші запобіжні заходи для того, щоб не захворіти. У результаті вони все одно хворіють, а причина є для них великою таємницею. Все дуже просто — імунітет людини складається з фізіологічної та енергетичної складової.

Людина може захворіти, маючи навіть найміцніше тіло. Фізіологія та енергетика тісно пов'язані один з одним та мають спільні точки дотику. Баланс порушується, коли в наше життя приходять негативні емоції, настанови та думки. Вони мають властивість міцно засідати в розумі людини, руйнуючи її внутрішній світ непомітним чином. Слабка енергетика перетворюється на хворобу чи погане самопочуття.

Саме тому багато психологів стверджують, що правильний настрій здатний вилікувати пацієнта від будь-якої недуги. Існує безліч історій про те, як люди силою думки проганяли зі свого тіла навіть рак. Думки керують здоров'ям - саме тому медики всього світу рекомендують уникати тривалих депресій та нервових ситуацій. Це виводить із балансу наш організм.

Як зміцнити здоров'я силою думки
Логічно припустити, що якщо ми можемо втратити імунітет, зруйнувавши енергетичний баланс, то можемо його й відновити. Звичайно правильний настрій допоможе впоратися з хворобою, проте заповнити енергетику набагато складніше, ніж розтратити її під час стресів.

Ваша головна мета на шляху до здорового тіла та енергетичної рівноваги – це правильні думки. Щодня необхідно думати лише про хороше. Навіть психологи кажуть, що гарний настрій сприяє якнайшвидшому одужанню під час нервових навантажень чи безсоння.

Досягти гарного настрою можна хімічно - за допомогою вживання правильних продуктів харчування, наприклад, збільшивши дозу вітамінів. Можна зробити це психологічно — шляхом впровадження у життя цікавих подій (прогулянки, зустрічі з улюбленими людьми, з друзями). З їжі слід відзначити солодку їжу. Це можуть бути не тільки булочки та шоколад, а й різні фрукти з великим вмістом цукру.

Намагайтеся робити те, що вам подобається. Утримання себе в рамках не приведе ні до чого доброго. Позитивне мислення допоможе зміцнити імунітет. Пам'ятайте, що думки керують здоров'ям. Поліпшити енергетику допоможуть старання та віра у свої сили.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та рішучість допоможуть вам подол....
більше матеріалів
/-0,543869972229-/ /-pc-/
Top