counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Тибетські секрети успіху: як залучити удачу


Переглядів: 27


Тибетські секрети успіху: як залучити удачу

У гонитві за успіхом іноді варто керуватися не звичними для сучасного світу методами, а духовними практиками, які пройшли перевірку часом. Звернення до мудрості ченців Тибету допоможе привернути до себе удачу і досягти бажаного у всіх сферах життя.

Тибет - одне з найзагадковіших місць на планеті, що подарувало людству дієві методи медицини та вправи, що дозволяють досягти душевної гармонії. Тибетські ченці, що віддалилися від галасливого світу в тихі обителі, шануються як довгожителі. Їм чужі проблеми, хвилювання та поспіх, характерні для мешканця цивілізації. По всьому світу славиться їхній надзвичайний спокій, мудрість, ясність і чистота думок. Духовна гармонія і здатність протистояти згубному впливу навколишнього світу, як відомо, найдієвіший шлях до успіху. Для того, щоб досягти гармонії з собою і залучити удачу, можна скористатися цінними порадами мудреців Тибету.

Починайте ранок із подяки. Дякуйте світові за те, що ви прокинулися з новими силами і можете продовжувати шлях до успіху. Вірте в те, що удача не омине вас, і світ не обдурить ваші очікування.

Якщо ви отримали благо - зробіть добру справу натомість. Наприклад, якщо вас підвищили по службі, ви знайшли любов, або просто випадково знайшли на вулиці якусь цінну річ, подайте милостиню бідному, надайте допомогу тому, хто її потребує. Всесвіт прагне рівноваги, а це означає, що якщо щось купується, щось має піти. Підтримуйте світовий баланс.

Ніколи не брешіть з приводу своїх почуттів. Успіх відвертається від тих, хто лицемірить. Якщо вам не подобається ситуація, що склалася, не треба натягувати фальшиву посмішку: говоріть про своє невдоволення м'яко, але прямо, і ви помітите, як ваше життя змінюється на краще. Особливу щирість треба виявляти в той момент, коли ви вибачаєтеся людині. Це зніме вантаж із його та вашої душі.

Будьте готові прийняти свій програш. Щиро приймаючи свою поразку, ви набуваєте більше, ніж втратили — безцінний досвід та розуміння того, як слід надійти надалі.

Якщо вам нічого сказати – мовчіть. Пустослів'я є інформаційним сміттям і відволікає вас від головних цілей, а також породжує між вами та вашим співрозмовником незручні ситуації. Відмовившись від непродуманих слів, ви відкриєте собі прямий шлях до успіху.

Подорожуйте. Намагайтеся відвідувати незнайомі вам місця у вихідні, а раз на рік вирушайте в незнайомі країни. Нові враження та новий досвід зміцнять вашу душу та інтелект, а відповідно забезпечать вам успіх у професійній галузі.

У моменти суперечок не переходьте на особи і не згадуйте минуле. Таким чином, ви ніколи не вирішите конфлікт, а лише посилите його і спровокуєте негативні емоції з боку співрозмовника. Уміння вийти з найнеприємніших ситуацій, не зачепивши особистість іншої людини і не перетворивши суперечку на всеосяжний скандал — запоруку життєвого успіху.

Щодня проводіть деякий час наодинці із собою. Це допоможе вам розслабитись, відновити гармонію в душі, проаналізувати, чого ви вже досягли, та зрозуміти, куди рухатися далі. Аналіз своїх досягнень - важливий щабель на шляху до успіху.

З розумінням ставтеся до мрій інших людей. Якими б дивними вам не здавались бажання іншої людини, їх потрібно поважати. Насмішки над прагненнями людей виставляють їм перепони шляху до успіху. Якщо ви створюєте іншим проблеми, то і до вас удача обернеться спиною.

Пам'ятайте, що єдина людина, з якою ви можете порівнювати себе, ви самі. Згадуйте, яким ви були нещодавно, а потім знову звертайтеся до цього і радійте тому, чого ви досягли. Мірилом вашого успіху є ті сили, які ви доклали для його досягнення. Тому навіть незначна перемога, на яку ви витратили багато душевних сил, перетворюється на грандіозне звершення.

Будьте в гармонії з собою, і успіх не залишить вас. Можливість досягти успіху у ваших руках.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
більше матеріалів
/-0,32961106300354-/ /-pc-/
Top