counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Знаки Зодіаку та їх шкідливі звички


Переглядів: 55


Знаки Зодіаку та їх шкідливі звички

Астрологія дозволяє виявити схильність людини до тієї чи іншої шкідливої ​​звички, а також вказати на можливі способи, як позбутися їх. Давайте розглянемо згубні уподобання кожної астрологічної Стихії та дізнаємося, яким способом можна подолати залежність.

Знаки Зодіаку, що належать Стихії Води (Скорпіони, Раки та Риби) найчастіше страждають від своїх алкогольних уподобань. Щоб кинути цю звичку, їм слід подумати про майбутнє і усвідомити, які муки та незручності вони завдають собі та оточуючим людям. Такий спосіб має спрацювати, адже знаки водної стихії схильні до жертовності. Ще однією головною проблемою для цих знаків Зодіаку є ненажерливість. Їм необхідно ретельно стежити за своїм харчуванням, інакше зайва тарілка супу може спричинити серйозне захворювання. До тютюнопаління представники цих знаків Зодіаку не так схильні, але все ж таки їм не варто зловживати нікотином.

Представники Стихії Вогню – затяті курці та любителі спиртного. Багато хто з них пристрастився до цих звичок ще в юному віці, щоб показати своє дорослішання та певний статус. У зрілому віці людям Стихії Вогню вже важко відмовитися від алкоголю та цигарок. Рятує їх те, що вони люблять хоча б елітні напої, а не заливають сурогат. Куріння дорогих сигар та дегустація гарного вина приносить їм більше естетичне задоволення. Якщо ж представники Стихії Вогню раптом вирішать кинути свої погані звички, зробити це в них вийде миттєво! Поступова відмова від алкоголю та куріння для них не підійде. Крім цього, представники Стихії Вогню нерідко страждають від ігрової залежності. Натури вони дуже азартні, тому перший їхній великий виграш може стати приводом для розвитку ігроманії. Позбутися цієї звички їх змусить лише розуміння того, що вони можуть залишитися ні з чим. А життя без засобів для існування для них – це мука.

Люди Стихії Землі, до якої належать Козероги, Тельці та Діви, насамперед зловживають солодким. Їм слід дотримуватися астрологічної дієти, інакше вони швидко наберуть вагу. Козерогам, Тельцям та Дівам досить складно подолати свої бажання. Їм потрібно багато часу для того, щоб назавжди покінчити зі своєю згубною залежністю. Менше, ніж всі інші знаки Зодіаку, вони схильні до зловживання алкоголем і куріння. Навіть якщо вони пристрастяться до цих звичок, то їм досить легко їх позбутися. Як правило, п'ють та палять ці знаки Зодіаку для заспокоєння своїх нервів. Вони рідко переступають межу між культурним розпиванням спиртного та алкоголізмом. Також представники цієї стихії схильні до таких невинних звичок як хитання на стільці і мотання ногою. Або не таким вже невинним: деякі гризуть нігті або смикають волосся. Відбувається це через часті стреси, до яких Тельці, Діви і Козероги схильні більшою мірою, ніж інші знаки. Їм варто частіше розслаблятися, відпочивати та проводити час із близькими людьми, це допоможе нейтралізувати шкідливу звичку.

Стихія Повітря (Терези, Водолії та Близнюки) обтяжені пристрастю до алкоголю та тютюнопаління. Як правило, вони починають пити та курити за компанію, щоб підтримати розмову. Іноді починають зловживати під чиїмось впливом. Їм дуже нелегко позбавитися того, що було нав'язано їм з боку. Єдиний вихід для них – самодисципліна. Наприклад, можна вигадати собі систему штрафів і заохочень. За кожен випитий келих позбавляти себе чогось важливого, а за стійкість перед звичками дозволити собі щось приємне. Також люди Стихії Повітря є затятими шопоголіками. Прагнення щось купити не зупиняє навіть думка, що вони не протягнуть до наступної зарплати. Позбутися шопоманії їм допоможе лише самодисципліна та самоконтроль.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може бути почуття пригоди та бажання підкорити нові горизонти....
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
2 травня о 3:23 почнеться 24-й місячний день, при цьому фаза Місяця буде спадною У ніч з 1 на 2 травня сни ча....
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
більше матеріалів
/-0,3361451625824-/ /-pc-/
Top