counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

П'ять слів, які заважають вам бути щасливими


Переглядів: 93


П'ять слів, які заважають вам бути щасливими

Екстрасенси розповіли на своєму сайті про небезпечні слова, які заважають досягти щастя. Багато хто вже не раз чув про те, що думки і слова матеріальні. Позитивна думка і добрі слова допомагають досягати успіху, а негативне ставлення до життя і негативна оцінка себе і всього, що відбувається, роблять людину нещасною.

Але контролювати свої думки, щоб завжди думати про хороше, не так і просто. Спочатку можна почати зі слів, які є найнебезпечнішими і найшкідливішими для нас. Ми їх вимовляємо щодня, часом кілька разів, роблячи цим своє життя дедалі гірше і гірше. Отже, що ж це за слова, і чому їх треба виключити зі своєї мови?

"Повинен". Ми часто вимовляємо подібні фрази: «Я маю розрахуватися з боргами» або «Я мушу доробити цю роботу». Ці слова та думки притягують негативну енергетику, змушуючи нас робити те, що нам не подобається.

Слово «має» ніби вганяє нас у рабство, змушуючи нас робити те, що ми не хочемо. У стані рабства людина ніколи не відчує себе щасливою. Екстрасенси рекомендують замінити це слово іншим: «Я вирішив розрахуватися з боргами» або «Я хочу зробити цю роботу». Ці фрази мають зовсім інше емоційне та енергетичне забарвлення. Вони наповнені енергією та бажанням.

"Не можу". Ця фраза вбиває у нас розвиток і прагнення самовдосконалення. "Не можу" говорить про відсутність бажання і про невпевненість, а не про неможливість щось зробити. Вимовляючи цю фразу, подумайте, а чи не шукайте ви собі виправдання? Якщо людина чогось не може, значить, вона просто цього не хоче.

"Ніколи". Це слово ми часто вимовляємо, говорячи про своє майбутнє. Наприклад: "Я ніколи не навчуся кататися на ковзанах" або "Я ніколи в житті не стрибну з парашутом". Такими фразами ми заганяємо себе в рамки та обмежуємо свій розвиток. Слово «ніколи» блокує нашу свідомість, що заважає відчувати себе щасливою людиною.

«Неможливо» — чудове виправдання для тих, хто не впевнений у собі та боїться бути щасливою людиною. Ніколи не думайте, можливо те, що ви хочете або неможливо, адже ви ніколи не дізнаєтеся істини, якщо самі не спробуєте її знайти. Все, що раніше здавалося неможливим стане реальним для вас після того, як ви докладете зусиль.

"Нічого собі". Зазвичай цю фразу ми вимовляємо тоді, коли чомусь дивуємось або чимось захоплюємося. Сусід купив нову машину? «Який шикарний автомобіль! Нічого собі!". Отримали добрий фінансовий прибуток? "Як несподівано! Нічого собі!". Тільки вслухайтеся в цю фразу — «нічого собі» і вам відразу стане ясно, чому у вас фінансові труднощі, немає любові та перспектив майбутнього. Все тому, що собі нічого!

Перебудовуючи свою промову на позитивний лад, ви привчаєте себе думати та діяти так, як потрібно для досягнення успіху. Екстрасенси закликають забути ці п'ять слів і стати нарешті щасливою людиною.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Натуральне каміння може виступати не тільки як прикраса Кожна людина може підібрати мінерал, який залучатиме д....
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Багато хто не знає, що першорядною причиною успіху більшості людей є енергетика Хороша новина полягає в тому, ....
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
За кольором очей можна багато дізнатися про людину У тому числі й те, наскільки хороша його сумісність із друг....
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Кажуть, що у світі немає бездарностей Кожен щось вміє і має певні таланти та здібності до творчості
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
На повноцінний відпочинок потрібно багато часу, тому набагато вигідніше просто не допускати появи стану змучен....
більше матеріалів
/-0,24283790588379-/ /-pc-/
Top