counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Чому деякі люди притягують до себе неприємності: 10 причин


Переглядів: 56


Чому деякі люди притягують до себе неприємності: 10 причин

Багато людей наче магніт притягують у своє життя різні неприємності. Трапляється так, що енергетичне поле людини ослаблене і вона зазнає негативного впливу, а буває і так, то причина криється в них самих.

Експерти вирішили розібратися в непростому питанні, яке мучить багатьох: чому ж ми притягуємо у свої життя неприємності? Скільки потрібно докласти сил і що зробити для того, щоб життя знову заграло яскравими фарбами? Багато езотериків пропонують провести обряди очищення від негативної енергії, прихильники стародавнього китайського вчення вірять, що справа в неправильному розміщенні речей. Безліч різних думок сходяться в одному: людина може і повинна протистояти своїм бідам, мужньо борючись за щастя та благополуччя.

Причини неприємностей: як зробити життя безтурботним та щасливим
Причини проблем не завжди лежать на поверхні. Часом для того, щоб розібратися, потрібно проаналізувати свої вчинки та слова, зрозуміти, чому невдача як чорна смуга накрила вас і не дає вам розвиватися.

1. Ваше енергетичне поле потребує підживлення
Кожна людина має захисне біополе, яке захищає його від народження від всіляких негативних факторів. Якщо у вашому житті почалися небажані події, почніть з енергетичного чищення. Можливо, ви надто багато часу зазнавали негативного впливу і у вашому захисті утворилися проломи. Для цього можна провести один із дієвих ритуалів з очищення.

2. Ви самі приваблюєте невдачі
Силу думки не варто недооцінювати, адже вона може залучити у ваше життя те, що ви розумієте. Вам варто припинити шкодувати себе та скаржитися оточуючим на свої невдачі. Візьміть себе в руки та почніть день із позитивного настрою. Так ви зможете подолати масу неприємностей. Боріться за успіх, і тоді зможете забути, що колись притягували невдачі.

3. Ви створюєте собі внутрішні бар'єри
Замість того, щоб спробувати щось нове і дізнатися, чи ви можете розвиватися в інших напрямках, ви старанно уникаєте відповідальності. Виправдання, якими ви заспокоюєте своє сумління, не допоможуть вам позбутися неприємностей. Перестаньте лякатися невідомості, адже доти, доки ви не знайдете «свою» справу, неприємності не залишать вас.

4. Ви йдете наперекір здоровому глузду
Багато людей притягують неприємності простою впертістю. Вони діють всупереч здоровому глузду, аби не показати свою слабкість. Для цих людей порятунок знаходиться в них самих: як тільки вони перестануть чинити опір мудрим порадам, так у їхньому житті з'явиться світла сторона, яка поступово «викорінить» негатив.

5. У вашому будинку недостатньо позитивної енергетики
Будинок допомагає людям відновлювати сили та захищає від негативного впливу. Якщо у вашому житлі часто лаються, то ні про яку позитивну енергетику йти не може. Поставте собі за мету перетворити будинок в оплот гармонії та комфорту, і тоді неприємності «втечуть» від вас. Зробити це можна за допомогою перевірених оберегів, живих квітів та амулетів удачі.

6. Ви полюбили прокрастинацію
У народі така «хвороба» називається любов'ю відкладати справи у довгий ящик. Навіть якщо ви усвідомлюєте, що справи самі собою не виконаються, ви продовжуєте тягнути час, а в останній момент з лишком «отримуєте» безліч неприємностей. Для того, щоб залишити лінощі в минулому, перегляньте свій розклад, почніть дотримуватися розпорядку дня і обов'язково пийте корисні трав'яні настої. Вони підвищать ваш тонус і допоможуть швидше вмикатися в роботу.

7. Ви стали байдужими
Найчастіше неприємності починають «діставатися» тому, хто перестає цікавитися життям у всьому його різноманітті. Тим, хто не мріє, не будує планів, не допомагає близьким людям, доля готує випробування і часом вони досить жорстокі. Перестаньте ставати «черствими сухарями» та шукайте позитив у всьому.

8. Ви недбало ставитеся до свого здоров'я
Багато проблем починається з погіршення здоров'я. Дратівливість, розсіяність і навіть злість можуть стати причиною низки неприємностей. Уважно слідкуйте за станом свого здоров'я та обов'язково використовуйте профілактику. У цьому вам допоможуть народні рецепти, що ґрунтуються на травах зборах.

9. Ви обрали не той життєвий шлях
Якщо у вашому житті невдачі йдуть один за одним і просвіту не видно, то в цьому випадку варто задуматися. Можливо, Доля прямо натякає на те, що ви згорнули зі свого істинного шляху і намагаєтеся виконати чуже призначення. Дізнатися, що насправді від вас потрібне, можна за допомогою точного нумерологічного розрахунку. По ньому ви зможете отримати відповіді на питання, що цікавлять, і почати розвиток у тій галузі, яка вам підходить.

10. Ви самотні
Неприємності супроводжують людей, які втомилися від самотності і потребують допомоги близьких людей. Спробуйте знайти друзів за інтересами чи займіться пошуками другої половинки. Відомо, що кохання окриляє людей і допомагає їм справлятися з масою негативу.

Яка б причина не впливала на ваше життя, не поспішайте опускати руки. Пам'ятайте, що сама безвихідь може обернутися успіхом, якщо перестати боятися невідомості і прямо подивитися в очі своїм страхам. Любіть себе і ніколи не здайтеся.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
більше матеріалів
/-0,36048793792725-/ /-pc-/
Top