counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Жартівний гороскоп: найшкідливіші Знаки Зодіаку


Переглядів: 77


Жартівний гороскоп: найшкідливіші Знаки Зодіаку

Усім нам іноді хочеться пошкодити. Не буває так, що людина завжди всім задоволена, проте своє невдоволення та претензії люди показують по-різному. Кожен знак Зодіаку має свої методи психологічного насильства.

Найшкідливіші - це зазвичай егоїстичні Знаки. Одне йде від іншого. У житті все взаємозалежне і все послідовно. Якщо ви хочете чогось досягти від іншої людини, то егоїзм може допомогти вам зробити це швидше, зате вас можуть зненавидіти.

Овен
Овни можуть бути занесені до списку трьох найшкідливіших знаків зодіаку. Якщо вони щось вирішили, їх уже не переконати. Вони будуть битися головою в стіну, поки ви не дасте задній хід. Вибачень, до речі, можете не чекати. Вони досягнуть свого, а потім ще раз і ще...

Телець
Тельці шкідливі, причому дратують людей спеціально, що подивитися на їхню реакцію. Вони люблять пошкодувати, хоча не особливо егоїстичні. Потім вони відплатять вам за вашу доброту, можете не сумніватися. Є тільки одне "але" - не намагайтеся підігравати їм, інакше ви ризикуєте породити справжнього звіра.

Близнюки
Ці люди не шкідливі – вони просто роблять те, що їм хочеться. Якщо вам це не подобається, то вам помахають ручкою та підуть. Вони можуть собі дозволити іноді пограти в "звичайну людину", але їм це швидко набридає.

Рак
Шкідливіший за Рак немає нікого, якщо справа стосується суперечок. Ви можете їм надати всі докази їхньої неправоти, але вони не погодяться з вами однаково. У цьому вони схожі на Овнів, але є одна маленька відмінність... якщо рак напоїти, то він буде м'яким і податливим — шкода в ньому помре.

Лев
Леви та Леви шкідливі тільки з тими, кого вони люблять. Це як лакмусовий папірець для визначення щирості почуттів. Якщо Лев говорить вам в обличчя, що ви неправі, що він хоче і як до нього ставитися, він вас любить. З людьми менш близькими він буде дуже шкідливим.

Діва
Якщо ви нероба або лінива людина, то Діва здасться вам найжахливішою людиною на світі. Діви терпіти що неспроможні нерях. Вони принципово не прибиратимуть за вами, поки ви самі цього не зробите. Їхня шкідливість виправдана, але непохитна. Накосячили? — Діва від вас не відчепиться, поки ви її не вб'єте.

Терези
Терези не шкідливі взагалі — вони дипломати з життя. Їм би тільки побалакати, та насолоджуватися. Вони не шкодуватимуть і показуватимуть свій характер нікому — їм це просто не потрібно. Добро добром, можна сказати. Досить приємні люди.

Скорпіон
Скорпіони шкідливі настільки, наскільки це можливо. Краще не бісити їх і завжди у всьому погоджуватися. Якщо ви на це не готові, то йдіть і не повертайтеся. Якщо вам важко терпіти людей, які домагаються всього через неприємні вмовляння та переконання, давлять на жалість або просто трясуться у нервових конвульсіях, то не спілкуйтеся зі Скорпіонами.

Стрільці
Стрільці в міру шкідливі. Вони можуть піти на поступки і не будуть вдавати з себе ображених. Це досить прямолінійні люди і спокійні, незважаючи на вогненну і буйну вдачу. Просто вони спрямовують силу характеру на щось інше, щоб не дратувати оточуючих. Прочитайте 10 незвичайних фактів про Стрільців, щоб дізнатися більше про них.

Козеріг
Козерога не слухає нікого — вони роблять так, як їм хочеться. У цьому вони можуть бути не дуже приємними, але показувати свій характер якось ще не мають наміру. Вони стримані та самостійні у всьому. Шкідувати їм нема чого.

Водолій
Водолії цінують свободу, причому не егоїстично. Вони поважають не лише себе, а й своїх друзів, коханих, колег, знайомих. Якщо вони щось вирішили, то не передумають. Якщо все йде не так, як їм треба, то вони дипломатично попросять вас про допомогу. Шкідувати вони точно не будуть, хоча іноді можуть скористатися своєю чарівністю.

Риби
Риби, начебто, не шкідливі, але водночас і шкідливі. Вони не повзають перед вами і не плачуть, що їм хочеться чогось. Вони роблять це якось невербально, лише на рівні думок. Вони можуть бути жахливими брехнями, але їм чомусь це завжди прощається.

Найшкідливіші Знаки Зодіаку - Скорпіон, Лев, Рак, Овен. Вони можуть вивести вас із себе за хвилину, але навіть з ними можна легко ужитися. Читайте наші статті про любовну сумісність за Зодіаком, щоб знати, як підбирати ключі до всіх людей.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
Руна Райдо: найсильніший талісман для тих, хто збився зі шляху
Руна Райдо: найсильніший талісман для тих, хто збився зі шляху
За допомогою рун можна змінити свою долю Рунічні обереги та талісмани езотерики вважають дуже сильним засобом,....
більше матеріалів
/-0,3668270111084-/ /-pc-/
Top