counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Планети-покровителі Знаків Зодіаку


Переглядів: 81


Планети-покровителі Знаків Зодіаку

У кожного із знаків Зодіаку є своя планета-покровитель. Багато в чому саме на основі змін її становища здійснюються астрологічні прогнози.

Так само, як і стихії Знаків Зодіаку, космічні об'єкти є їхніми постійними символами. Це вкотре нагадує нам у тому, що у світі взаємопов'язане і з'єднане невидимими тонкими нитками, з яких ми харчуємося енергією наших покровителів.

Чому важливо знати свого космічного покровителя
За поведінкою планет та інших комічних об'єктів можна дізнатися про те, як енергетичні хвилі поширюватимуться космічним полотном і як вони вплинуть на наше життя.

Настрій Місяця, Сонця або будь-якої планети Сонячної Системи безпосередньо відбивається на нашій удачі. Слідкуйте за їх станом, приділяючи увагу своєму енергетичному наставнику.

Меркурій
Почнемо з Меркурія - найближчої до Сонця планети. Він дуже гарячий і холодний одночасно, тому символізує певну невинну двоїстість. Ця планета є покровителем усіх людей, які народилися під Знаком Діви.

Меркурій швидкий, спритний і має особливий темперамент. Діва вчиться в нього, але головне завдання цієї планети в астрології - наставляння на правильний шлях. Грубо кажучи, Меркурій змінює те, що породжує мозок будь-якої Діви. Він намагається виправити ситуацію до виникнення проблем. Звідси починається велика обережність людей, народжених під цим сузір'ям.

Ця планета знаходиться найближче до Сонця, тому Дівам найлегше даються життєві уроки. Ми говоримо, звичайно, про мудрість, яка є сильною стороною таких людей.

Коли йдеться про двоїстість, одразу згадуються Близнюки. Так-так, Меркурій - і їхня планета теж. У них є не одна, а дві особи, тому їм удвічі легше йти життям, ніж представникам інших Знаків Зодіаку. Вони можуть одночасно злитися і бути спокійними, любити і ненавидіти, тому вони завжди мають вибір.

Венера
Друга планета. Її ще називають близнюком Землі. Справа в тому, що Венера має майже ідентичні розміри. Це одна з найнезвичайніших планет Сонячної Системи, тому що вона рухається у зворотному напрямку, а один день на ній триває більше земного року.

Венера - символ краси і гарного настрою, тому люди-Терези, яким опікується ця планета, розуміються на витонченості, стилі і люблять мистецтво. Саме тому серед Терезів так багато музикантів, акторів, письменників та критиків.

Це жіноча планета, але цей факт не говорить про те, що щастить лише жінкам. Навпаки, чоловіки-Терези є щасливими бізнесменами і мають великий успіх у жінок.

Ще Венера опікується Тельцям, які завжди дивляться на світ оцінюючим поглядом. Іноді вони мислять спрощеними категоріями, що їх рятує у багатьох ситуаціях. Банальна оцінка всього з погляду «подобається-не подобається» економить їм час, сили та енергію. Ще ці люди не позбавлені смаку, тому ви навряд чи знайдете химерного або несмачного Тельця будь-якої статі.

Марс
По інший бік Землі космос починається з Марса. Ця червона маленька планета заступається двом знакам зодіаку - Овнам і Скорпіонам. Перші так само войовничі, як і сам Марс. Овни не терплять навіть думок про свою поразку чи неправоту. Марс ніхто не закриває, бо він поряд із Землею. Саме тому Овни такі непробивні і часто-густо надмірно самовпевнені.

Щодо Скорпіонів, то їм дісталося від Марса його бажання жити. Їхній покровитель хоче бути кращим і не терпить обмежень. Скорпіони такі самі: щоб не нажити проблем, дорогу їм краще не переходити. Ще Марс по своїй суті одинак, так що ви навряд чи знайдете людину, яка, маючи в наставниках цю планету, попросить допомоги у скрутній ситуації. І Овни, і Скорпіони – люди горді та марнославні.

Юпітер
Це найбільша планета у Сонячній Системі. Вона позитивно діє сприйняття навколишнього світу і емоції. Саме тому у своєму звичайному стані Юпітер робить Стрільців та Риб спокійними та розважливими. Вони не часто звертають увагу на прикмети. Їхня сила - це вони самі.

Маючи в енергетичних наставниках Юпітер, Риби та Стрільці можуть похвалитися неймовірною інтуїцією. Шосте почуття допомагає обом знакам виходити сухими з води в будь-якій ситуації. Незважаючи на це, з логікою та навченістю у цих людей теж все гаразд. Єдина відмінність у тому, що Риби більше схильні до впливу емоцій, а Стрільці частіше спираються на розум.

Сатурн
Сатурн гарний, мудрий і великий. Він терплячий, сильний духом і не зупиняється перед труднощами. Це ж можна сказати і про Козерогів з Водоліїв, які залежать від Сатурна.

Енергетика цих людей, можливо, і не сильна, зате напрочуд стійка і непробивна. Дуже цікавий той факт, що, по суті, Козерога та Водолії — це дві крайності однієї й тієї ж сутності. Вони хочуть бути шановними та успішними, але перші обирають шлях мудрості та ортодоксальності, а другі – шлях динаміки та нових навичок. Саме тому Козероги та Водолії часто є хорошими друзями, які завжди знаходять способи навчитися чогось важливого одне в одного.

Місяць та Сонце
Місяць захищає Раку. Це той самий випадок, коли визначити, наскільки вдалим буде той чи інший день, за станом Місяця. Місяць знаходиться найближче до Землі, тому його енергетика для нас найбільш зрозуміла. Астрологи всього світу сходяться на думці, що Раки, як і Місяць, є відкритою книгою, але тільки для своїх близьких. Нічне світило показує нам лише один свій бік — так само, як і Раки.

Сонце – це неймовірна сила. Воно то світить, то ховається за небосхилом, тому й Леви такі самі. Вони то добрі, то ні. Вони можуть бути егоїстами і віддавати все, що мають, іншим. Коли Землі вирують магнітні бурі, всі вони натхненні, оскільки Сонце теж активно у періоди.

Пам'ятайте, що у цьому світі головну роль відіграє те, що ви думаєте. Якщо ви хочете менше залежати від зірок та енергетики планет, то користуйтеся афірмаціями на кожен день, які допоможуть вам правильно налаштувати ваші думки.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
більше матеріалів
/-0,18056583404541-/ /-pc-/
Top