counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Жовтня
26 Жовтня
Всі новини...

Емоційне здоров'я та сильна енергетика: 10 основних правил


Переглядів: 43


Емоційне здоров'я та сильна енергетика: 10 основних правил

Емоційне здоров'я та високий рівень енергетики людини – це дві взаємопов'язані речі. Для підтримки нормального настрою та залучення удачі необхідно працювати над собою.

Будь-який експерт з біоенергетики або досвідчений психолог скажуть вам, що найголовніше це життєва енергія. З неї виростають всі гілки добробуту людини. Ви не помічали, як поганий настрій позначається на успіх? Вам погано, все валиться з рук, люди здаються далекими, життя не приносить задоволення. Це все мізерна енергетика дається взнаки. Щоб оцінити свій рівень енергетики, прочитайте статтю про сім ознак сильного біополя. Якщо хоча б чотири ознаки є у вас, ви можете відкласти роботу над собою на майбутнє.

Як стати щасливішим і сильнішим
Вчені виділяють 10 правил, яким людина повинна слідувати для того, щоб її внутрішній світ та зовнішній були у повній гармонії. Тіло і розум повинні не просто співіснувати, а працювати як злагоджений механізм. Це і є трактування приказки "у здоровому тілі здоровий дух". Звичайно, вам не завжди вдаватиметься виконувати всі 10 правил, але й далеко не завжди важливо встигати все на 100 відсотків.

Ці правила прості та геніальні, тому підходять усім — навіть малим дітям та старим. Енергетика важлива і в ранньому віці, і тоді, коли життя здається вже завершеним. Пам'ятайте, що немає такої причини, через яку не варто займатися собою та своїм здоров'ям.

Щоб стати щасливішим і щасливішим, вам знадобиться в першу чергу бажання. Важливо по-справжньому цього захотіти. Тільки після цього потрібно буде дотримуватися правил і працювати над собою.

Правила покращення енергетики
Правило перше: бажання. Як ми вже сказали, важлива ініціатива. Не треба змушувати себе щось робити. Все має відбуватися на автоматизмі, наче це невід'ємна частина вашого життя. Можна провести паралель із навчанням — на п'ятірку скласти іспит складно, якщо вам не подобається предмет, але якщо ви всією душею його любите, то шансів на кілька порядків більше. Все просто – усвідомте всю необхідність роботи над собою.

Правило друге: правильно харчуйтеся, щоб підтримувати свій організм у добрій формі. Дуже багато бід приходить через вживання занадто жирної їжі. Збалансуйте раціон, додавши до нього овочі та фрукти, а також чисту воду. Багато хто думає, що вони п'ють достатньо рідини, проте лікарі радять випивати склянку чистої води вранці, вдень та ввечері. Виключіть харчування у ресторанах фаст-фуд. Це дуже просто, хоча і може принести дискомфорт спочатку. Почніть жити за правильним режимом дня – не лягайте надто пізно і не спіть надто довго.

Правило третє: комбінація спорту та здорового способу життя. Так, іноді можна викурити сигару чи випити келих вина – чому ні? Але зловживати курінням, алкоголем та іншими шкідливими звичками не варто. Ваша кров має бути чистою, ваш розум вільний. Алкоголь зношує не тільки все тіло, а й головну його частину – мозок. Клітини мозку поступово вмирають, що може бути корисним. Якщо ви далекі від спорту, почніть з довгих прогулянок, потім переходьте на біг, а потім запишіться в зал або басейн, або і туди, і туди. Ви скинете зайву вагу, покращите форму, і життя здасться вам простіше і краще.

Правило четверте: навчіться ніколи не здаватися. Це важливе правило, яке заслуговує на друге місце в нашому списку за рейтингом. Ви не повинні пасувати перед труднощами. Це доля слабких і безвільних людей, які ніколи не прийдуть до успіху. Чим довше ви намагаєтеся стати щасливішими, тим ближче ви до позитивного результату.

Правило п'яте: упорядкуйте думки. Думайте про хороше. Негативні думки формують негативні програми, які тягнуть вас на дно, позбавляючи удачі у всіх сферах життя. "Я невдаха", "я такий же як усі", "у мене жахливе життя", "мене ніхто не любить" - ось яскраві приклади того, як мислити не варто. Важкі періоди бувають у всіх. Вирішити всі проблеми допоможуть афірмації на кожен день. Це мотиваційні фрази, які варто повторювати собі якнайчастіше. «Я люблю себе», «я щасливий», «мені добре» — ось як треба говорити собі. Згодом це стане вашою константою, посиливши енергетику. Успіх буде на вашому боці завжди.

Правило шосте: стежте за станом Місяця та зірок. Місячний календар та гороскопи допоможуть вам дізнатися, як зірки та інші небесні тіла впливають на наше життя у певний період часу. Дуже часто це допомагає багатьом людям уникати неприємностей у особистому житті, у бізнесі та повсякденних справах.

Правило сьоме: завжди розраховувайте тільки на себе. Якщо ви перекладатимете свої справи на інших людей, то шанс провалу зросте неймовірно сильно. Чим більше ви проявляєте самостійність, тим краще.

Правило восьме: сприймайте будь-який результат як позитивний. Невдахи і ті, хто завжди має проблеми, вічно звинувачують у всьому інших людей, а провали їх нічого не вчать. Будьте іншими - нехай невдача означає для вас шанс навчитися чогось нового. Невдача - це зв'язуюча ланка між спробою та успіхом.

Правило дев'яте: видаліть зі свого оточення людей, які приносять лише негатив у ваше життя. Не бійтеся відпускати тих, кому ви не потрібні, і прощатися з тими, хто вам не потрібен. Зайвий вантаж вам ні до чого. Якщо ви спілкуєтесь з тим, хто вас дратує, перестаньте це робити. Ваша енергетика в цьому випадку покращає, оскільки ви перестанете йти в негатив.

Правило десяте: пам'ятайте, що Всесвіт прихильний до вас, і в нього завжди є для вас дари. Щоб отримати їх, просто живіть за правилом «що більше я представляю успіх, тим він ближчий до мене». Все у нашому світі матеріальне, навіть думки. Згодом вони стануть реальністю — треба лише трохи зачекати.

Високий рівень енергетики - це успіх у коханні, грошах і хороше самопочуття. Почніть жити так, як заслуговує кожен у цьому світі. Будьте простіше, будьте щасливішими і не забувайте, що кожен день - це маленьке життя, що починається з ранку. Використовуйте наші п'ять ритуалів успішної людини для успішного початку дня.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 26 на 27 жовтня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 жовтня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
У ніч з 26 на 27 жовтня під впливом 25-го місячного дня сни можуть бути промовистими, але лише за умови, що во....
Гороскоп на 27 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день може вимагати від вас прийняття важливого рішення щодо осо....
Гороскоп від Анжели Перл на 27 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 27 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам захочеться проявити себе на роботі чи в особистих стосунках Ваш....
Гороскоп на 27 жовтня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 жовтня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день буде насиченим подіями, які можуть вплинути на ваше майбут....
Сон у ніч з 25 на 26 жовтня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 жовтня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сни в ніч з 25 на 26 жовтня, під впливом 24-го місячного дня, будуть яскравими та позитивними, і можуть зіграт....
більше матеріалів
/-0,32535099983215-/ /-pc-/
Top