counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Свята четвергова сіль: як приготувати та від чого вона рятує


Переглядів: 1182


Свята четвергова сіль: як приготувати та від чого вона рятує

Четвергова сіль — один із найдавніших і найсильніших оберегів. Вона зможе захистити вас та вашу родину від невдач, хвороб та інших напастей. Експерти розкажуть про те, як її приготувати та як нею користуватися.

Багато хто чув про те, що сіль має потужну силу. Четверна сіль має ще більш цінні властивості. Сильні змови на любов і удачу з її застосуванням стануть ще дієвішими, а відчуття легкості та свободи не йтиме з вашого будинку.

Як приготувати четвергову сільь
Здавна сіль вважалася дуже потужним оберегом. Навіть проста сіль здатна захистити вас і вашу сім'ю від бід і проблем, не кажучи вже про четвергу солі.

Приготувати її можна лише в один день на рік. Йдеться про Чистий четверг. Цього дня на Русі жінки спочатку прибиралися вдома, потім милися самі, а вже після цього приготували чудодійну соль.

Дуже важливо пам'ятати, що це не просто сіль. Для початку звичайну сіль необхідно змішати в пропорції п'ять до одного з цілющими травами типу материнки. Також туди необхідно покришити трохи житнього хліба. Готову суміш потрібно поставити на вогонь на пару годин — краще робити це у духовці. Чекайте, доки сіль не почорніє.

Найголовніша умова — потрібно зробити сіль до вечора, доки ясно. Цю сіль святили разом із пасками та яйцями у суботу перед Великоднем. Тільки після того, як священик освячував її, вона набувала особливої сили.

Як користуватись четверговою сіллю
Четвергова сіль може зберегти здоров'я людей, які живуть у вашому будинку. Особливо добре вона оберігає дітей. Трохи солі можна класти під подушку дитині або дорослій дитині, щоб вона не хворіла і щоб її ніхто не наврочив. Кажуть, якщо купати малюка у воді з такою сіллю, він менше хворітиме і плакатиме.

Четвергова чорна сіль — оберіг від злих людей. Її необхідно трохи розсипати перед вхідними дверима, щоб погана людина не ризикнула зайти до вас до будинку.

Трохи чотири солі домогосподарки завжди тримали на середині столу. Кажуть, що це приваблює щастя та удачу, а також гроші. Подушечку з такою сіллю дуже важливо тримати в автомобілі. Вона допомагатиме у подорожах та поїздках, відведе біду. Те саме стосується і вашої сумки, портфеля, рюкзака, з якими ви постійно ходите. Покладіть туди маленький мішечок із четверговой сіллю, щоб у дорозі вас не спіткало біда.

Дуже важливо розсипати небагато цієї солі по кутках будинку, щоб у нього не проникла погань. Можна підсипати таку сіль у питну воду, щоб бути здоровішим. Експерти сайту dailyhoro.ru нагадують вам про те, що четвергову сіль краще використовувати повністю до наступного Великодня. Зберігати сіль необхідно поруч із іконами.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може бути почуття пригоди та бажання підкорити нові горизонти....
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
2 травня о 3:23 почнеться 24-й місячний день, при цьому фаза Місяця буде спадною У ніч з 1 на 2 травня сни ча....
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
більше матеріалів
/-0,29956221580505-/ /-pc-/
Top