counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
Всі новини...

ЖК «Квартал Алей»: Ключ до вашого комфорту. Огляд кращої новобудови в м. Бровари


Переглядів: 107


ЖК «Квартал Алей»: Ключ до вашого комфорту. Огляд кращої новобудови в м. Бровари

Одним з основних показників якості будь-якого ЖК, за яким його оцінюють майбутні мешканці, - комфорт, який вони будуть відчувати кожен день. Саме комфорт сьогодні є тим комплексним поняттям, на яке орієнтуються не тільки інвестори, а й забудовники. Його створення - складний і кропіткий процес, в якому кожен нюанс має величезне значення.

Не з чуток знають про це інвестори Броварів, де сьогодні будуються відразу кілька якісних сучасних житлових комплексів. І зовсім недавно з'явилася інформація про старт нового проекту, який поповнить «сім'ю» новобудов Броварів - ЖК «Квартал Алей»

Офіційний сайт, «Кварталу Алей» заявив про роботу зі створення просунутого «Міста в Місті» - саме така концепція об'єкта була заявлена ​​компанією-забудовником. Для невеликого столичного сателіта за 15 хвилин їзди від Києва це перший подібний проект, тому знайомству з ним варто приділити особливу увагу.

Чимала частка успіху будь-якого житлового комплексу в дуже вдалому розташуванні. Дизайн популярного ЖК Київської області «Квартал Алей» приємно дивує розвиненою інфраструктурою, прикрашеною шармом затишної приміської новобудови. Бровари вважаються одним з кращих київських сателітів за рівнем життя.

Інфраструктура м.Бровари за важливими категоріями не поступається Києву, а близькість до столиці і екологічна паркова зона навколо комплексу - запорука чистого повітря і унікального мікроклімату Кварталу Алей.

Особливе місце в серцях місцевих жителів займає чудовий сосновий ліс - популярне місце для прогулянок або занять спортом. Не відстає і саме місто - маса дерев уздовж вулиць і прекрасні парки доповнюють образ цього еко-куточка Київщини. 

ЖК Квартал Аллей, купить квартиру в Броварах, новостройки,

Розташування та Транспорт ЖК «Квартал Алей»

Вдале розташування самих новобудов у Броварах - одна з переваг ЖК «Квартал Алей». У відгуках інвестори попередніх проектів відзначають, з одного боку, пішу доступність інфраструктури і згаданого вище лісу, з іншого - видалення від транспортних артерій міста. Таким чином, жителі цього району можуть насолоджуватися тишею і спокоєм, не втрачаючи в зручності міської логістики. Відносно недалеко знаходиться і столичний метрополітен, до якого можна доїхати на автобусі або авто всього за 15-20 хвилин.

ЖК бізнес-класу «місто в місті»

Сам майбутній ЖК бізнес-класу, за задумом проектувальників, стане вершиною архітектурної думки, поставленої на фундамент перевірених часом інженерних рішень. Концепція «місто в місті» передбачає всеосяжний підхід до забезпечення комфорту майбутніх мешканців.

Від внутрішнього облаштування ЖК до формування громадських зон та створення своєї інфраструктури - проект дійсно вражає уяву. Так він передбачає будівництво нових школи, дитячого садка, медичного центру, спортивного стадіону, фітнес-центру і торгово-розважальних комерційних закладів.

Забудовник визначив курс на якість

Традиційним для забудовника є акцент на якість споруд, що створюються із застосуванням екологічно чистих матеріалів і прогресивних будівельних технологій. Так, основою будівель стане монолітний каркас конструкцій - запорука їхньої надійності, сейсмічної стійкості і довговічності.

Також інвестори зможуть розраховувати на будівництво дитячих і спортивних майданчиків, власний паркінг і підключення новобудов Броварів «Квартал Алей» до автономної котельні, у відгуках мешканців інших ЖК зарекомендував себе як заставу тепла і затишку в їхніх будинках.

ЖК Квартал Аллей, купить квартиру в Броварах, новостройки,

ЖК «Квартал Алей» - місто європейського рівня

Велика увага буде приділена і оригінальному зовнішньому вигляду ЖК: каскадна поверховість і відповідність світовим трендам в обробці будівель гарантують його сучасний стиль і привабливість. Порадує інвесторів і асортимент планувальних рішень і свобода їх вибору - від кількості кімнат і рівнів квартир до наявності своєї тераси.

Все це буде гармонійно поєднуватися з прекрасно оформленої прибудинковою територією і грамотним ландшафтним дизайном. А облаштування пішохідних алей не тільки з'єднає різні громадські зони ЖК, але і надасть мешканцям додаткову можливість комфортного відпочинку на свіжому повітрі.

Високий рівень комфорту новобудови в м.Бровари

Резюмуючи сказане, можна впевнено стверджувати: ЖК «Квартал Алей» має всі шанси стати справжнім проривом на ринку нерухомості всього регіону. Сучасний і продуманий проект, підкріплений багаторічним досвідом команди забудовника, напевно приречений на успіх. А його майбутні інвестори - стати володарями прекрасного комфортного житла, де вони зможуть насолодитися кожною хвилиною свого життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів
/-0,26914811134338-/ /-pc-/
Top