counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Коли починається Великий піст і що обов'язково потрібно зробити


Переглядів: 791


Коли починається Великий піст і що обов'язково потрібно зробити

Великий піст - час, присвячений очищенню душі і тіла перед світлим святом Пасхи. До посту необхідно підготуватися заздалегідь, тому важливо знати, коли він почнеться в 2019 році.

Уже в січні багато віруючих питають, коли настане Великий піст. Дата початку цього періоду плаваюча, вона прямо залежить від дня святкування Святої Пасхи і Вознесіння Господнього. Великий піст передує цим подіям.

Великий піст у 2019 році
Час Великого посту в 2019 році - з 11 березня по 27 квітня. Тривалість його становитиме 40 днів, плюс ще 7 на Страсний тиждень. Піст закінчиться з 27 на 28 квітня, в ніч, коли Син Божий Воскрес. Слідом за постом православний світ відзначатиме Великдень, радісне свято, повне щастя і любові.

Велике утримання проходить у кілька етапів. Найсуворішим з них вважаються останні 7 днів, які інакше називають Страсним тижнем. У цей час священнослужителі закликають кожного молитися про спасіння своєї душі, читати Святе Письмо. Спаситель своїм прикладом показав нам, що любов і віра стирають будь-які кордони, що саме вони здатні піднести на Небеса.

Що обов'язково потрібно зробити під час Великого посту
Під час посту всім і кожному необхідно дотримуватися суворих правил.

Читайте молитви. Молитва - своєрідний діалог з Богом, спосіб очиститися духовно. Щоб стати ближче до Господа, необов'язково заучувати молитви, досить щодня промовляти слова, які самі з'являться у вашому серці. Особливо важливо не забувати про слова подяки Господу і всім святим.

Долайте свої вади та слабкості. Піст навчає долати слабкості, причому поступово, крок за кроком. На початку відмовтеся від переїдання і заборонених у цей період продуктів, потім від поганих помислів, лайливих слів і шкідливих звичок, після очистіть свою душу від накопиченого негативу.

Покайтеся. Це, мабуть, найголовніше, що необхідно зробити в період Великого посту. Не бійтеся своїх гріхів і не відмовляйтеся від них: визнайте їх і в молитві розкажіть про них Господу. Церковнослужителі також радять сповідатися.

Станьте добрішими. Щодня робіть добро людям, не чекаючи від них подяки за вашу допомогу. Допомагайте ближнім за велінням власного серця і не забувайте дякувати всім, хто допоміг вам.

Живіть у радості. Великий піст - це в першу чергу очищення душі, можливість поглянути на світ інакше, розгледіти в ньому радість і щастя. Навчіться жити в гармонії зі світом, щоб стати ближче до Господа.

48 днів - досить великий відрізок часу, що він дав нам для того, щоб очистити своє тіло, душу і розум від заздрощів, злоби і негативу. Постарайтеся пробачити всіх, хто навмисно або випадково образив вас, розпрощайтеся з помстою і злістю, щоб почати нове життя, наповнене щастям і радістю.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,30891489982605-/ /-pc-/
Top