counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Кого зі знаків Зодіаку найлегше приворожити


Переглядів: 437


Кого зі знаків Зодіаку найлегше приворожити

У сучасному світі, в якому, здається, не залишилося нерозгаданий таємниць, вплив магії сприймається як архаїзм і «страшилка», що бродить в умах далеких від реальності людей. Безумовно, можна зрозуміти недовіру людини, яка ніколи не відчувала на собі дію чорної магії. Але той, кому довелось «на власній шкурі» випробувати вплив темних сил, точно знають, магія існує!

Чому думка про магію в умах людей так кардинально різниться? Справа в тому, що темні сили на кожну людину впливають по-своєму. Одні дуже чутливі до впливу потойбічних сил, тоді як інші не бере ніяка магія! Причому практика показує, що вплив привороту, псування і пристріту на людину багато в чому визначається його знаком Зодіаку.

Стихія Води (Риби, Рак, Скорпіон)

Життя показує, що найбільшу владу потойбічні сили отримують над представниками стихії Води, особливо над раками і Рибами. Зробити приворот або одворот таким людям простіше простого. Вони дуже відомі і з легкістю піддаються темним силам, особливо якщо їх направляє досвідчений чаклун або сильна відьма.

Що характерно, з перших годин магічного впливу оточуючі починають помічати кардинальні зміни в поведінки представників даних знаків. Та й самі ці люди відчувають, що з ними коїться щось недобре. У Риб пропадає настрій і без причини розвивається депресія, Раки починають скаржитися на болі в серці і проблеми з внутрішніми органами, а Скорпіони страждають від проблем з потенцією і не розуміють, куди пропало сексуальне бажання. Причому особливо від магічного впливу страждають чоловіки.

Щоб уникнути привороту і будь-якого іншого впливу потойбічних сил, езотерики рекомендують чоловікам завжди мати при собі носову хустку, захований в кишені, а жінкам - носити з собою фігурку із зображенням улюбленої тварини.

Стихія Повітря (Водолій, Терези, Близнюки)

Представники даної стихії нехай в меншій мірі, але теж схильні до впливу чорної магії. Професіонал своєї справи легко підбере «ключик» до таких особистостей, причому пробереться до них в душу через задушевні розмови, які так люблять представники даних знаків Зодіаку. При цьому практика показує, що Водолії, Близнюки і Терези особливо часто потрапляють у владу до енергетичних вампірів, піддаються пристріту або словесному прокляттю.

Вплив магічного удару на цих людей не так очевидний з боку, хоча запідозрити руку темних сил все ж можна. Наприклад, постійно доброзичливі й чуйні Терези в такий момент починають сваритися з близькими, дратуються з приводу і стають абсолютно некерованими. Водолії починають страждати фізично, їх долають головні болі, мучать перепади тиску і не дають спокою простудні захворювання. Близнюки же в такі моменти відчувають нестачу повітря і страждають від проблем з диханням.

Щоб справитися з енергетичною вампіризмом, таким людям необхідний повноцінний здоровий сон або улюблене заняття, в яке вони можуть зануритися з головою.

Стихія Вогню (Лев, Стрілець, Овен)

Ці знаки досить сильні, а тому магічні програми на них діють дуже слабо. Багато Левів, Овнів і Стрільців так ніколи в житті і не відчувають впливу чорної магії. Здається, що цим сильним і цілеспрямованим людям все дарма. Але все-таки це помилка. З огляду на те, що особистості тригона Вогню в більшості своїй люди ділові, найчастіше на них впливають з метою заволодіти фінансами. А для цього, як правило, наймають професійних магів, які знають толк у своїй справі. Вони дійсно можуть спробувати застосувати магічні заклинання і змови, щоб «вкрасти удачу».

Вдалий вплив на представників стихії Вогню викликає у цих людей фізичні нездужання. Стрільці починають страждати від проблем з ногами і тяжкості при ходьбі, Овни стикаються з найсильнішими головними болями і починають страждати забудькуватістю, а Леви - мучаться від болю в спині і попереку.

Як було сказано вище, Овни, Леви і Стрільці практично не схильні до дії магії. І все ж, для захисту від всілякої нечисті, їм бажано завжди мати при собі захисний амулет або носити натільний хрестик.

Стихія Землі (Телець, Діва, Козеріг)

Володіючи потужним енергетичним полем, представники тригона Землі можуть не побоюватися за негативний вплив чорної магії. Вони захищені від народження, а тому вплив темних сил, навіть за участю професіоналів, часто терпить фіаско. Правда, і тут все не так однозначно. Якщо у представників знаку Козеріг, Діва або Телець є родове прокляття або родова порча, ці особистості можуть постраждати за «гріхи предків». Але знову ж таки, вплив проявить себе тільки якщо його наведе дійсно досвідчений маг.

У разі якщо пробити енергетичний захист представників тригона Землі все ж вдасться, Тельці починають хворіти, причому страждає переважно скелет. Козероги втрачають удачу в справах, а згодом і інтерес до заробляння грошей. А у представників знаку Діва не складається особисте життя.

Дізнавшись, що на людині лежить родове прокляття, важливо визначити, хто його завдав, і лише потім проводити процедуру очищення. Якщо ж ви ще не стикалися з чаклунством, не сподівайтеся на сам лише енергетичний захист. Про всяк випадок носіть у кишені заговорену монетку. Вона стане надійним оберегом від пристріту.

Джерело: cluber.com.ua.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
більше матеріалів
/-0,39525198936462-/ /-pc-/
Top