counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

В яких країнах можна отримати безкоштовну вищу освіту. Збережіть в закладки


Переглядів: 691


В яких країнах можна отримати безкоштовну вищу освіту. Збережіть в закладки

Ви мрієте виїхати вчитися до Німеччини або Великої Британії, але головною проблемою є фінанси? Вам здається, що таких грошей не знайти, і саме ця причина здатна погубити ваші мрії? Не поспішайте турбуватися, вихід із ситуації давно знайдений. Багато держав з задоволенням приймають зарубіжних учнів отримувати пільгове вищу освіту. Оплата проживання з відсутністю оплати навчання. Приємна новина, так? Тому, якщо ви досі не втратили надію, а ваша мрія все ще — це навчання за кордоном, то ми підібрали 10 країн, в яких у вас вийде виконати її.

1. Норвегія.
Держава вікінгів прославлена не тільки своєю яскравою історією, високим економічним і культурним рівнем, але і рівнем навчання. Що дозволяє безкоштовно вчитися як уродженцям країни, так і іноземцям за рахунок фінансування платниками податків. Однак, незважаючи на високу лояльність, викладання здійснюється виключно норвезькою мовою. Вам варто постаратися її вивчити, щоб пройти вступний тест, наприклад, в University of Oslo.

2. Німеччина.

Ця держава має свою яскраву особливість в сфері викладання. Саме тому багато вищих закладів не виставляють оплату за освіту для своїх студентів. Однак замість цього існує адміністративний збір, який досить малий. І, до речі, в рази менше ніж у нас. Приємним бонусом буде часткове використання англійської мови. Прикладом може служити Heidelberg University.

3. Швеція.

Навчання за кордоном можливе для кожного. А безкоштовну освіту, а також високі стипендії надаються саме в цій країні. А якщо мета вашого приїзду здобуття ступеня PhD, то ваші дослідні роботи будуть оплачені. Однак варто відзначити високу вартість життя. Uppsala universitet вже чекає вас!

4. Фінляндія.

Фінляндія приємно здивує не тільки тих, хто тільки починає своє навчання, а й рівні аспірантури і докторантури. Тому, якщо у вас є бажання продовжувати вивчення і підвищення свого рівня як фахівця, то ласкаво просимо до Фінляндії в University of Eastern Finland.

5. Австрія.

Номінальна плата при зарахуванні — ось вся оплата освіти в вузах. А низька оплата проживання робить цю країну практично доступним місцем для приїжджих громадян. А ваша мрія — навчання за кордоном — стане можливою з Universität Wien.

6. Іспанія.

Крім багатої культури, низьких цін на їжі і житло, ця країна порадує вас гідною освітою з мінімальною вартістю від бакалаврату до докторантури. Наприклад в Universitat de Barcelona.

7. Греція.

Низькі ціни на житло, однак високі ціни на їжу. Англійська мова — одна з основних мов викладання. Багата культура і високий рівень освіти. Чим не привід вступати саме в Грецію в Aristotle University of Thessaloniki.

8. Чехія.

Держава здобула свою гучну славу завдяки кращим університетам. Вони пропонують курси по науковим, технічним та медичним спеціальностями. До речі, основна мова викладання — чеська. Тому, щоб тут вчитися, вам потрібно буде здати прохідний мовний іспит. Отже, Univerzita Karlova зустрічає вас!

9. Бельгія.

Гідне навчання за кордоном за дуже прийнятною ціною, що дозволяє отримати комплексні знання. До всього іншого, по закінченню університету є можливість отримати роботу і залишитися тут. Universiteit Gent повний можливостей.

10. Франція.

Так, вам не здалося. У вас є всі шанси відучитися в країні мрії. Сучасна система навчання, практична відсутність оплати навчання для іноземців. Приємний бонус: можливість з легкістю змішувати будь-які предмети в the University Paris 1 Panthéon-Sorbonne. Джерело.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,29222679138184-/ /-pc-/
Top