counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Що зріст може розповісти про вашу особистість


Переглядів: 162


Що зріст може розповісти про вашу особистість

Про людину можна багато чого розповісти, дивлячись на її руки, очі, губи, нігті і навіть зріст. Сьогодні розповідь піде про те, які особливості характеру притаманні людям у залежності від зросту.

До 140 см
Ви щедра людина і завжди прагнете стати краще. У вас висока планка і багато амбіцій. Багато хто вважає, що з вами важко. Але насправді, вам складно з самим собою. Ви багато часу присвячуєте роботі. У вас геть відсутній егоїзм. Основна причина, чому ви так багато працюєте, полягає в тому, що ви хочете зробити цей світ кращим. Якщо ви любите, то робите це самовіддано, до тих пір, поки вас не ранять. Але після зради ви не перестаєте любити. Часто люди не можуть гідно оцінити все, що ви для них робите.

140-150 см
Ви любите помріяти. Але це вам на руку: всі ваші мрії благополучно втілюються в життя. Ви любите проводити час наодинці з собою, обдумуючи свої погляди і плани. Ви інтроверт, галасливі і великі компанії вам чужі. Ви добре ладнаєте з людьми, які схожі на вас. Ні до чого не ставитесь поверхнево, все робите ретельно. Ніколи не підете на поводу у інших, завжди розгляньте проблему з точки зору моралі.

150-160 см
Ви не схожі на інших. У вас добре розвинена інтуїція, оточуючі вважають вас дивакуватим. Багато вас не розуміють, і це сильно вас ранить. Ви потребуєте в особистому просторі і не терпите, коли порушують ваші кордону. Ви творча особистість і завжди прагнете покращувати свої навички. Ви дуже емоційна людина. Добре розбираєтеся в людях і бачите їхні сильні і слабкі сторони.

160-170 см
Ви викликаєте довіру, і люди, захоплюючись вашою дотепністю, товариськістю і прямотою, тягнуться до вас. Ви любите спілкуватися, і вам є що розповісти людям. Ви той, хто збирає навколо себе маси. При цьому ви відповідальна людина, яка замислюється про почуття оточуючих. Ви за правду і вірите, що навколо вас суцільно чесні люди. З вами легко, бо ви - лідер, який готовий взяти всю відповідальність на себе.

170-180 см
Незалежна особистість, яка впевнена в собі і любить домінувати. Ви живете, спираючись на девіз «Краще зроблю сам». Ви звикли сподіватися тільки на себе. Знаєте, чого хочете від життя, і всіма силами йдете в цьому напрямі. Ви не боїтеся ніяких труднощів. Від близьких людей ви чекаєте щирості. Не боїтеся почути правду і вважаєте, що гірка правда краще солодкої брехні.

180-190 см
Ви чутлива і добра людина. З людьми вам легко. Одна з ваших цілей - робити щасливими близьких людей, яких у вас дуже багато. У вас світла і чиста аура. Людям у вашій присутності спокійно і добре. Кожен день ви прагнете стати краще. Більше всіх інших ви потребуєте любові і теплі. Дуже часто схильні до нерозділеного кохання.

190 см і вище
На вас можна покластися. Вмієте слухати без осуду і дуже уважно. Вас неможливо вивести з себе, ви завжди зберігаєте спокій і дуже стресостійкі. Рідко турбуєтеся через дрібниці. Віддаєте перевагу вирішувати проблеми і робити все можливе для подолання перешкод. Вмієте відпочивати і працювати, легко знаходите баланс між працею і відпочинком.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,24817895889282-/ /-pc-/
Top