counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Дійшли "до ручки": 10 ознак того, що ви себе не поважаєте


Переглядів: 1307


Дійшли до ручки: 10 ознак того, що ви себе не поважаєте

Ми трепетно ​​ставимося до того, як нас сприймають оточуючі. Хочемо, щоб інші нас цінували, намагаємося заслужити повагу. Але не завжди замислюємося про те, як ми самі до себе ставимося. Є ознаки, за якими можна визначити, що ви себе не поважаєте.

Ознака № 1. Ви постійно робите те, що вам не подобається.
Ви працюєте на ненависній роботі, живете в місті, яке вам не подобається, ходите в гості до людей, які вам неприємні. Ви все робите через «треба» і «повинні», в результаті чого постійно перебуваєте в поганому настрої. Хтось інший давно б уже щось поміняв, щоб життя заграло новими фарбами, але якщо ви себе не поважаєте, то і про свій душевний стан не дуже дбаєте. Стабільність важливіше.

Ознака № 2. Ви хочете догодити всім.
Бажання зробити так, щоб всім навколо було добре, готовність витрачати на це час і сили говорять лише про те, що ви дбаєте про інших людей і зовсім не дбаєте про себе. Ви чекаєте похвали від оточуючих, намагаєтеся заслужити їх любов, оскільки самі себе не дуже-то любите.

Ознака № 3. Ви дозволяєте іншим втручатися у ваше життя. Поруч з вами постійно тиняються всілякі порадники і доброзичливці, які точно знають, як вам жити і що робити. Поважаюча себе людина ніколи не дозволить стороннім людям лізти до неї з непроханими порадами.

Ознака № 4. Ви продовжуєте дружити з тими, хто погано до вас ставиться. Якщо ви проводите час з людьми, які вам неприємні, не поважають вас або погано до вас ставляться, це теж може бути ознакою неповаги до себе. Брехуни, маніпулятори, хами, нахаби – люди, яких потрібно в першу чергу виключити з кола спілкування будь-якій поважаючій себе людині.

Ознака № 5. Ви відмовляєтеся від своїх переконань, щоб уникнути конфлікту. Звичайно, лізти на рожен з будь-якого приводу – не найкраща тактика в спілкуванні, але якщо людина поважає себе, вона поважає і свої переконання, а значить, буде їх відстоювати.

Ознака № 6. Ви погано відзиваєтеся про себе. Негативно говорите про свою зовнішність, принижуєте свої здібності та досягнення, називаєте себе дурною, нещасною, жалюгідною, некрасивою. Лаєте себе за будь-які невдачі, а свої успіхи не вважаєте чимось суттєвим, списуєте все на везіння. Це заважає вам досягати цілей і доводити почате до кінця.

Ознака № 7. Ви говорите «так», навіть якщо хочеться сказати «ні». Погоджуючись зробити те, що ви не особливо хочете, або допомагаючи комусь, хоча своїх справ по горло, ви відбираєте в себе ресурси, які потрібні вам самим. Поважаюча себе людина ресурсами не розкидається і робить тільки те, що дійсно хоче і може, не боячись образити оточуючих. До того ж, як показує практика, люди, ображаючись на відмову, насправді просто шукають зручних і безвідмовних. Поважайте себе, та не будьте зручними.

Ознака № 8. Ви байдужі до свого здоров'я. Готові горіти на роботі, позбавляючи себе здорового сну і повноцінного відпочинку, їсте що попало і коли попало, маєте шкідливі звички, забуваєте вчасно відвідати стоматолога, а про те, щоб пройти диспансеризацію «для себе», взагалі не думаєте. Людина, яка себе поважає, зробить для свого здоров'я хоча б те, що їй під силу і по кишені.

Ознака № 9. Ви надто багато брешете Вам подобаються скандали, інтриги, розслідування. Ви не пропустите нічого, що відбувається у друзів, колег і сусідів. Хто з ким зустрічається, хто з ким розлучився, у кого яка зарплата – ви в курсі всього. Ви живете чужим життям, а про своє забуваєте.

Ознака № 10. Ви дозволяєте іншим ставитися до себе нешанобливо. І нічого з цим не робите, так як або вважаєте, що заслуговуєте цього, або не можете протистояти агресії через невпевненість в собі. Вами легко маніпулюють, можуть навіть принизити і образити. Людина, яка себе поважає, і від оточуючих чекає того ж, тому буде намагатися припиняти будь-які прояви неповаги у ставленні до себе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів
/-0,32980704307556-/ /-pc-/
Top