counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Чи вийде з вас ділова жінка? Перспективи для різних знаків Зодіаку


Переглядів: 2201


Чи вийде з вас ділова жінка? Перспективи для різних знаків Зодіаку

За словами астрологів, знаки Зодіаку наділяють кожного з нас певними якостями незалежно від статі.
І багато жінок, нарівні з чоловіками можуть відкривати бізнес або управляти великою компанією. А що каже про ділові якості ваш знак Зодіаку?

Овен

Під знаком Овна на світ з'являються вольові і сміливі жінки, що відрізняються сильним характером і незалежністю. Вони люблять ризикувати і нерідко працюють поодинці, так як звикли сподіватися тільки на себе і не дуже довіряють оточуючим. Жінки-Овни - прекрасні організатори, жорсткі, вимогливі, але справедливі керівники. Їхня головна мотивація - високі амбіції, які вони намагаються задовольнити протягом усього життя. Максимально проявити свої ділові якості такі жінки можуть в торгівлі і логістики, а також у виробництві, де в основному задіяні чоловіки.

Телець
На відміну від Овнів, представниці знака Телець не люблять ризикувати, віддаючи перевагу тихому поступовому розвитку і стабільності. Панянки цього знака прагнуть до матеріальної забезпеченості, а тому всіма силами намагаються забезпечити собі стійкий дохід, а не сподіватися на коханого чоловіка. Жінки, народжені під знаком Тельця, прекрасно розбираються в тому, що пов'язано з бухгалтерією і фінансами. Однак в цих сферах вони рідко стають управлінцями, швидше за заступниками або кращими працівниками. Їх ідеальною сферою є продаж меблів, творів мистецтва та всіляких товарів для будинку.

Близнюки
У жінок, народжених під знаком Близнюків, завжди повно цікавих ідей, які вони готові здійснювати, але тільки при наявності підтримки. Без надійних партнерів такі дими активно розвиватися не можуть. З жінок знака Близнюки виходять чудові торговці. Вони можуть знайти себе в дипломатичній сфері, де потрібно домовлятися і укладати контракти. Ви можете зустріти таку жінку провідною навчальні семінари або дає юридичну консультацію. А ще з них виходять виняткові фахівці з ревізії і контролю. Бентежить лише те, що невгамовний характер таких бізнес леді не дозволяє їм довго сидіти на одному місці.

Рак
Народжені під знаком Рак жінки не надто пристосовані для бізнесу, і займаються ним швидше з вини обставин, наприклад, якщо отримали спадщину або продовжують справу своїх батьків. Це чуйні і дуже ніжні панянки, створені для любові і домашнього затишку, які не звикли ризикувати і не бачать себе на чолі великої компанії. Однак якщо чоловік не забезпечує свою Ракиню, така дама цілком може проявити свою ділову хватку, відкривши кафе або пекарню, ветлікарню або зоомагазин, антикварну лаву або приватний дитячий сад. Якщо вже Раки чимось займаються, роблять це з натхненням і повною відповідальністю.

Лев
Жінки Леви народжуються гордими, незалежними і самодостатніми. Любов до грошей у них в крові, а тому протягом життя вони роблять все, щоб не просто забезпечити себе, а й увійти в елітарні кола. Це необхідно для їх високої самооцінки. Правда, Левиці зовсім не вміють економити, вважаючи за краще жити на широку ногу і оточуючи себе предметами розкоші. В оточенні Левиць завжди є особистості впливові, які допомагають їм у просуванні свого бізнесу. А найкращим способом проявити свої ділові якості стає індустрія розваг, торгівля прикрасами і дорогоцінними металами, азартні ігри, а також гра на біржі.

Діва

Ці панянки воліють до поступового стабільного розвитку, ніж до різних ризикованих заходів, які можуть як збагатити, так і обнулити їх. Причому заради власної безпеки прагматичні Діви прораховують все до дрібниць: вивчають тенденції ринку, знайомляться з можливостями конкурентів, складають бізнес план і лише потім починають похід за славою і збагаченням. Насправді Діва може зайнятися абсолютно будь-яким бізнесом, і немає сумнівів, що ця людина доб'ється свого, адже у нього завжди все під контролем. Однак ці ненависники суєти частіше віддають перевагу роботі бухгалтера або фінансиста в державних компаніях і установах.

Терези
Терези мають різноманітні інтереси і, здається, могли б проявити себе в абсолютно будь-якій сфері бізнесу. Однак для цього їм необхідна підтримка колег і хороших друзів, які мають схожі погляди. Особливо гармонійні ділові союзи Терези утворюють з Дівами, Козерогами і Тельцями. При всьому різноманітті сфер діяльності, найбільшого успіху Терези домагаються в індустрії краси, наприклад, відкриваючи SPA-салон або перукарню, а також займаючись виготовленням сувенірів, прикрас та аксесуарів. Торгівля творами мистецтва, мабуть, краще, на чому можуть зробити кар'єру жінки-Терези.

Скорпіон
Скорпіонами управляє Плутон - планета, що символізує достаток і збагачення. Напевно, тому жінкам Скорпіонам по життю досить просто вдається очолити велику компанію або відкрити власний бізнес. Ці леді - бізнесмени до мозку кісток. Їхній рішучості та авантюрному складу розуму можуть позаздрити чоловіки, а вміння притягувати до себе людей і  нав'язувати їм свою волю і зовсім є унікальним. Правда, Скорпіони дуже безтурботні, а тому такі панянки можуть як стрімко розбагатіти, так відразу стати банкрутами. Призначення таких дам - ​​банки і кредитні агентства, ресторанний бізнес або похоронне бюро. А ще вони з легкістю можуть відкрити магічний салон або заробляти на вірі людей в нетрадиційну медицину.

Стрілець
Дівчата Стрільці мають високий рівень соціальної взаємодії, завдяки чому з легкістю знайомляться з людьми і входять в довіру. Ця особливість визначила для них такі сфери розвитку, як туризм або ресторанний бізнес, міжнародна торгівля або дипломатія. Жінка-Стрілець може стати звичайним учителем, а може очолити видавництво або стати успішним юристом. Потрібно лише зауважити, що ці представниці прекрасної статі легко розвиваються спільно з чоловіками, тоді як з партнерами-жінками порозумітися їм знайти досить важко.

Козеріг
Бажання знайти матеріальну незалежність штовхає жінок Козерогів в сферу бізнесу. До слова, для розвитку у них є всі якості, перш за все самодисципліна і неймовірна завзятість, холодна голова і математичний склад розуму. Такі риси характеру можна назвати чоловічими. Напевно, тому жінки-Козероги досягають успіху в «чоловічих» сферах розвитку, таких як промисловість, будівництво, а також робота з нерухомістю. У той же час, жінка-Козеріг може відкрити стоматологічну клініку, зайнятися фармакологією або надавати нотаріальні послуги.

Водолій

З Водоліїв фінансисти нікудишні, а все тому, що цим знаком управляє Уран. Однак дівчата цього знака - справжні генератори ідей, які беруть свій за рахунок оригінальності і можуть стати «паличкою-виручалочкою» для будь-якого підприємства.

Водоліїв приваблює все нове і ультрасучасне, а тому вони можуть чудово проявити себе в IT-сфері та комп'ютерних технологіях, можуть відкрити бізнес в інтернеті або організувати торгівлю електроприладами і побутовою технікою. А ще Водолії успішно розвиваються в фітнес індустрії, зокрема, в продажу спортивного харчування і товарів для схуднення.

Риби

Риби - ще один знак, далекий від світу фінансів. Він, скоріше, пов'язаний з шахрайством, розрахунком на удачу і здатністю пристосовуватися до наявних обставин. Однак жінки-Риби володіють неймовірною інтуїцією, що дозволяє вибирати саме ту сферу розвитку, яка принесе їм успіх і процвітання. Важливо лише, щоб поруч завжди був надійний партнер, який допомагатиме Рибці в розвитку бізнесу.

Панянки цього знаку можуть відкрити приватну клініку, стоматологічний центр або масажний салон, проводити психологічну консультацію або стати успішним адвокатом. Источник.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
/-0,35434508323669-/ /-pc-/
Top