counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Цікавий японський гороскоп за групою крові


Переглядів: 3059


Цікавий японський гороскоп за групою крові

Японці обожнювали будувати різні системи, згідно з якими можна визначати майбутнє. Наприклад, вони вважали, що по групі крові людини цілком здійсненно передбачити її характер, що в поєднанні з «тваринним» гороскопом, безсумнівно, може стати чудовою можливістю пізнати її ближче.

Якщо у нас прийнято запитувати: «Хто ви за знаком Зодіаку?», то японці, наприклад, запитують: «Яка у вас група крові?» В давнину вважалося, що кров - вмістилище душі людини. Група крові великою мірою визначає характер людини та її індивідуальні особливості. Зараз вчені пішли ще далі: виявлені продукти, які несумісні з тією чи іншою групою крові. Люди з різними групами крові можуть відчувати внутрішній дискомфорт при спілкуванні один з одним, не здогадуючись, чому вони несумісні фізіологічно і психологічно. Так що проблема несумісності набагато глибша, ніж було прийнято вважати раніше.

Найбільш терпимою до інших груп крові виявилася перша група, найбільш агресивною - четверта. Ось чому важливо знати групу крові не тільки чоловіка (краще - майбутнього), але і партнерів по бізнесу, просто друзів. Речовини, що виробляються кров'ю (гаптени) одну людину, можуть бути небезпечні для іншої людини. Це позначається навіть при короткочасному спілкуванні: при їзді в поїзді або автобусі, при сусідстві в кінотеатрі. Іноді люди відчувають дискомфорт навіть стоячи поруч в ліфті. Якщо вам важко з ким або знаходитися в одному кабінеті, то хоча б частіше провітрюйте приміщення.

Про кожну групу крові конкретно:

Люди з 1-ю групою крові - носії енергії Вогню, життєдайної, але і спопеляючої. Це - неформальні лідери по натурі, цілеспрямовані, які шукають влади. Боротимуться за мету, поки не досягнуть її. Впевнені в собі, емоційні, енергійні, імпульсивні, вірять в свої сили. Вони веселі, життєрадісні, вміють заряджати своєю енергією інших. При цьому у них є і слабкості: ревнивість, хвороблива амбітність, несамокритичність, вміння придушувати своє оточення, якщо їм не чинять опір, метушливість. Людям з першою групою крові необхідно дотримуватись дієти з низьким вмістом білків, є менше хліба і макаронів, більше пісного м'яса. Інакше їм загрожує виразка шлунка або артрит.

Ті, хто має 2-гу групу крові люблять гармонію, спокій і порядок. Вони - носії Повітря, тому непостійні, але вміють вдихнути в інших сили. Доброзичливі, терплячі, вміють пристосовуватися до інших, люблять порядок, спокій; люди обов'язку і честі, надійні, нерідко борються за справедливість, на них можна покластися. Особливо тим, кому не вистачає власних сил. Іноді - чутливі. Слабкість - упертість і нездатність розслаблятися. Люди 2 ї групи крові люблять добре поїсти і випити. Ті, хто буде їм перешкоджати, можуть бути зметені з їх шляху. У них великий ризик ракових і серцевих захворювань. Їм корисно харчуватися вегетаріанською їжею: овочами, фруктами, рисом, хлібом, макаронами.

Володарі 3-ї групи крові знаходяться під заступництвом Землі. Вони тяжіють до практичності і раціоналізму, що заважає їм знайти духовні і душевні блага. Кращі з них - сіль Землі, надійні, як скеля. Ці люди - прекрасні винахідники, які мають багату уяву, що дали світові відомих філософів. Але і аскетизм їм не чужий. Вони працюють тільки на себе, мало зважають на іншими людьми, не палаючи бажанням приносити їм користь. Скупі на слова і схильні до депресій, іноді зазнають труднощів при контактах з іншими людьми. Можуть пригнічувати і сковувати ініціативу інших. Індивідуалісти, схильні чинити так, як їм подобається, - це все представники 3 ї групи крові. Гнучкі, незалежні, що іноді перетворюється навіть в їх слабкість. Обмежень в їжі не існує, головне для них - м'ясо та молочні продукти. Нервова система досить вразлива.

Володарі 4-ї групи крові наповнені енергією Води, спокійною на поверхні, але небезпечною на глибині. Ці люди можуть поєднувати в собі непоєднуване: тягу до змін і врівноваженість. Вони спокійні, врівноважені, їх люблять люди і добре себе почувають поряд з ними. Уміють розважати, тактовні і справедливі до оточуючих. Іноді дуже різання, можуть довго приймати рішення. Люди цієї групи крові доброзичливі, ненавидять конфлікти, можуть відвернути і розважити людини, що впала в депресію. За життя - трудоголіки, знаходять щастя в роботі. Головний недолік - їм важко визначитися з життя, що їм важливіше. У харчуванні їм пощастило: вони будуть їсти його все, що завгодно. Але смажене і жирне все таки не потрібно.

Повна гармонія у відносинах панує між людьми однієї групи крові. Взаємне тяжіння відчувають люди 1-ї і 2-ї групи крові. Вогонь і Повітря разом дають спалах Вогню, енергії і здоров'я, підживлюючи один одного і доповнюючи. Але в спільному житті їм відразу треба домовитися про незалежність і поділі ролей. Люди Вогню (1 група) приймають на себе роль лідера. А люди Повітря (2 група) виявляють ініціативу в повсякденній обстановці.

Між 1-ю і 3-ю, 2-ю і 4-ю групами крові відносини складаються інакше. Вони буквально вбивають один одного при тривалому контакті. Ці пари можуть співпрацювати тільки нетривалий час. Вони можуть побути разом тільки тоді, коли їм треба здригнутися від нудного життя, надати їй блиск і свіжість. При тривалому контакті навколо них буде занадто бурхливий вир подій.

Між 1-ю і 4-ю, 2-ю і 3-ю групами крові відносини ще більш складні, ніж у попередніх пар. Їм треба бути дуже обережними при спілкуванні. Слід уникати тривалих контактів, частіше провітрювати приміщення, де вони були разом. А краще жити окремо. Тоді можливі успіхи в спільній діяльності.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
більше матеріалів
/-0,26984715461731-/ /-pc-/
Top