counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Dan Balan у Києві. Де купити квитки


Переглядів: 107


Dan Balan у Києві. Де купити квитки

Коли говориш "Dragostea Din Tei", то в голові відразу ж пригадується нестримна, весела і запальна мелодія цієї пісні. Змусити танцювати під неї весь світ зміг талановитий хлопець з Молдавії Dan Balan. Він має неймовірну здатність - кожну свою композицію перетворювати на топові перлини світових чартів.

Людина, яка вже двадцять років тримає руку на пульсі музичної індустрії і завжди йде з нею в ногу, підкорила не тільки рідну Молдову, але і змогла звернути увагу на свою творчість мільярдів прихильниць Великоъ Британії, Америки, Японії, Росії, Франції тощо.

Так що там говорити? Якщо в цифрах, то та сама "Dragostea Din Tei" в 2004 році очолила вершини чартів в 32 країнах і стала найбільш продаваним синглом у Європі, розійшовшись тиражем в 12 мільйонів копій. Серед його найвідоміших композицій стали "Despre Tine", "Chica Bomb", "Justify Sex", дует з Вірою Брежнєвою "Лепестками слез", "Freedom", "Лишь до утра" тощо.

Його творчість, незгасна енергія і чарівна зовнішність не залишилися без уваги таких премій, як "Золотий грамофон", "Fashion People Awards" "Муз-ТВ", "RU.TV".

Цієї осені Dan Balan подарує можливість здійснити свою мрію й українським шанувальникам його творчості. Він виступить у Києві у Палаці спорту, представивши свій новий альбом під назвою "Ventigo". Його шоу - це завжди неймовірне поєднання душевності, сексуальності і танцювальних ритмів. Dan Balan завжди знає і відчуває, що потрібно його публіці. Тому вибух емоцій гарантовано!

Ventigo - в перекладі означає рух. І цієї осені в Києві будуть рухатися в такт його пісням не тільки ноги, але і "мурашки" пробіжаться по тілу від його динамічного, експресивного і яскравого виступу! У Палаці спорту прозвучать як нові композиції артиста, так і любителі творчості Dan Balan отримають можливість підспівувати його всесвітньо відомі хіти.

Якщо ви думаєте, що майданчик Палацу спорту величезний і місць вистачить усім, то доведеться Вас розчарувати. Співак має настільки величезну кількість прихильниць у Києві, що квитки розлітаються з блискавичною швидкістю. Але в цьому є і хороша новина! Купити можливість почути його виступ наживо можна просто зараз.

Квитковий сервіс TicketsBox   дозволяє це зробити з легкістю всього за кілька хвилин. Кілька кліків - і заповітний квиток у Вас у кишені. Точніше, на електронну пошту. Таким чином, Вам не потрібно стояти в черзі квиткових кас або телефонувати, намагаючись забронювати місце або замовити кур'єрську доставку. Сервіс із продажу онлайн-квитків TicketsBox - це економія Вашого часу та нервів. Тим більше, електронний квиток неможливо втратити, бо він завжди буде на пошті Вашого акаунта.

Так що не втрачайте можливості скрасити свій осінній вечір потоком запальної енергії любові від Dan Balan. Місце зустрічі: Київ, Палац спорту. Він чекає цієї зустрічі! А Ви готові? Буде спекотно!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,42385721206665-/ /-pc-/
Top