counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Що означають сни з п'ятниці на суботу


Переглядів: 601


Що означають сни з п'ятниці на суботу

Сон займає приблизно третю частину життя кожної людини. І це не порожній час, які ми безглуздо втрачаємо. Уві сні часто людина знаходить ключ до розгадок питань, що цікавлять, переживає минулі події і готується до майбутніх.

Сни з п'ятниці на суботу зазвичай не перериваються дзвінком будильника, адже у більшості людей суббота – вихідний. А це означає, що є можливість додивитися сон до кінця, краще його запам'ятати і зрозуміти, порожній він чи ж має якесь значення для вас.

При бажанні визначити, що означають сни з п'ятниці на суботу, перш за все, потрібно враховувати, що кожен день схильний до впливу певних планет. Всі сни, приснилися в ніч з п'ятниці на суботу, будуть схильні до впливу таких планет, як Сатурн і Венера. Венера – планета, що заправляє п'ятницею, є покровителькою любові, краси і відповідає за сприйняття навколишнього світу.

Тому, частково, такі сни відповідають за емоційну сторону сприйняття дійсності. Якщо дівчина в таку ніч уві сні бачить себе поруч з молодою людиною – то він, можливо, її доля, і в реальному житті потрібно уважніше до нього придивитися. Те ж саме справедливо і для сну молодої людини. Можливо, дівчина, яка уві сні йде поруч з ним – буде йти і по життю.

Взагалі сама п'ятниця – здавна вважається особливим днем, так як в цей день за біблійними переказами розіп'яли Христа. З тих пір їй стали приписувати містичні властивості. Покровителем суботи вважається могутня планета Сатурн. Вона є символом мудрості і життєвого досвіду, символізує владу, долю і життєві випробування.

Значення снів для людини, яка їх бачить
Всі сни, що запам'ятовується з п'ятниці на суботу зазвичай пов'язані з прийдешніми важливими подіями, які відбудуться в найближчому майбутньому. Вони підказують, як правильно слід поводитися в майбутньому, в чому краще обмежити себе, від чого відмовитися. Часто сни в таку ніч можуть попереджати, що людині мають бути якісь випробування і вказують, як краще поводитися, щоб подолати всі труднощі з мінімальними втратами.

Якщо людина стоїть перед вибором, не може прийняти важливе рішення і їй сниться сон з п'ятниці на суботу, то саме в цьому сні і варто шукати підказку, в якому напрямку далі рухатися.

Якщо уві сні з п'ятниці на суботу ви побачите яскраві, радісні сни, то це хороший знак. Швидше за все, в такому випадку всі ваші плани успішно збудуться, а проблеми обов'язково вирішаться.

Ну, а якщо в таку ніч сни будуть похмурі, чорно-білі, якщо уві сні фігурують високі паркани, стіни, хрести, гори і інші подібні перешкоди – то це може вказувати на те, що на шляху ваших бажань буде також стояти непереборна перешкода, з якою слід просто змиритися і шукати інші варіанти життєвого шляху. Або, щоб досягти своєї мети – доведеться довго і наполегливо домагатися бажаного всіма можливими способами.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів
/-0,39402890205383-/ /-pc-/
Top