counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Цим знакам Зодіаку зраджують найчастіше


Переглядів: 596


Цим знакам Зодіаку зраджують найчастіше

Запобігти зраду коханої людини практично неможливо. Від походу «наліво» не утримують ні погрози, ні слізні вмовляння, ні спільні діти. І навіть якщо людина клянеться, що інтрижка на стороні була чистою випадковістю, яка ніколи не повториться, вірити цьому, щонайменше, нерозумно. За словами вчених, вся справа в людях, яких можна віднести до категорії «потенційних зрадників». Вони змінювали, змінюють і будуть змінювати. Але, виявляється, винні не тільки вони.

1. Терези
У цукерково-букетний період важко знайти людину, романтичніше Терезів. Вони оточують свого партнера такою аурою закоханості, що він і думати не може ні про кого іншого. Однак проживши з коханою людиною рік-другий, ці особистості змінюються - починають бурчати, «пиляти» свою другу половинку, в той час як в інтимному плані настає помітний спад. З цим, перш за все, і пов'язані зради Терезам.
Потрібно відзначити ще два факти. Ваги надзвичайно довірливі і не звикли контролювати своїх коханих. Партнер відмінно знає про це і не боїться бути спійманим, а значить, у нього розв'язані руки. До того ж, знаючи м'який характер Терезів, можна не сумніватися, переживши нанесену образу, він пробачить коханої людини за зраду.

2. Козеріг
Якщо на етапі знайомства представник знака Козеріг постає чуйним, чуттєвим і уважним партнером, з яким хочеться продовження у вигляді сім'ї та дітей, то в шлюбі ставлення до партнера змінюється. Козеріг повертається до звичного для нього стану, тобто стає закритим, що не виявляють почуттів і зосередженим на грошах. Природно, його партнер недоотримує любові і ласки, через що починає шукати почуття на стороні.
До того ж вічно зайнятого Козерога днями не буває вдома. Тому змінити йому зовсім неважко. Однак якщо ваша інтрижка зайде надто далеко, Козеріг обов'язково це відчує і тоді буде непереливки обом коханцям.

3. Діва
Діви дуже довірливі, і це велика проблема. Самі вони вірні до глибини душі, і щиро вірять, що всі люди на Землі мислять аналогічним чином. А вже в своєму партнері вони не засумніваються, поки не побачать зраду своїми очима. Всі підозри вони відметуть і самі придумають виправдання коханій людині. Тому в плані зрад партнеру Діви живеться дуже привільно.
Інша причина зрад Дівам пов'язана з побутом. Представники цього знака дуже захоплені господарством, наведенням порядку і доглядом за будинком. Захоплюючись побутовими питаннями, вони забувають про партнера, перестають вносити романтику у відносини і піклуватися про взаємний потяг. У цьому їх фатальна помилка.

4. Риби
Особистості даного знака дуже легковірні, а тому змінювати їм не складає труднощів. Риби повірять в будь-яку, навіть саму фантастичну історію, тому що сліпо довіряють коханій людині. І навіть якщо проникливі Рибки здогадуються, що партнер пішов «наліво», їм легше зробити вигляд, що все добре, ніж влаштовувати скандал і ставити питання ребром. До слова, Риби - один з найбільш розкутих знаків Зодіаку. Їх сексуальне життя нерідко передбачає різноманітність в ліжку, і навіть легкі збочення. Тому деякі Риби самі підштовхують своїх партнерів до зрад.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та рішучість допоможуть вам подол....
більше матеріалів
/-0,30270004272461-/ /-pc-/
Top